reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam wieczorowo:-) po raz kolejny muszę przyznać że warto mieć siostrę:-):-):-) została dzisiaj u mnie w domku z moim skarbem położyła go spać a my z mężem poszliśmy na grilla z okazji otwarcia sklepu znajomych było fajniutko impreza jeszcze trwa ale nie chciałam już dłużej fatygować siostry zwłaszcza że była ze swoimi dzieciaczkami (12 i 9 lat) i wróciliśmy juz teraz :-)

niewiem jak jest u was ale u nas jest taki zwyczaji ze nigdy nie odprawia sie urodzin predzej niz wypadaja:no:

U nas tak samo

Nie wyrabiam już z moim mężem, on nawet jak jest poważny to żartuje:szok::wściekła/y: Rozmowa sprzed chwili: wchodzę do kuchni i widzę, że nalewa sobie do kubka wodę prosto z kranu. Mówię, żeby nie pił wody prosto z kranu, zaraz zrobię herbatę. A on na to, że nie pije z kranu tylko z kubka:baffled:

Z Maciusia apetytem też już nie wyrabiam. Już nie daje nam spokojnie zjeść, on musi to co my:szok::szok::wściekła/y: Nawet jak jest tuż po obiedzie:szok::szok::szok:
Super bynajmniej się z nim nie nudzisz :-):-)

No tak wyszło że w rozjazdach :-D ale nawet się cieszę bardzo chciałam nad polskie morze bo jod itd ale co tam przynajmniej Zuzka popluska się w wodzie bo w Bałtyku to nie bardzo :-D jedziemy samochodem właściwie od nas na Chorwację jedzie się tyle co nad polskie morze więc myślę że będzie ok
Byłam u lekarza i wszystko właściwie ok tylko Zuzka mogłaby mieć lepszą morfologię ale dostałam przepis na jakąś miksturę która ma dużo żelaza
pytałam też co z mlekiem po odstawieniu od piersi i dowiedziałam się że jeżeli będzie jadła kaszkę jogurty i biały ser to nie musi pić mleka:szok: podobno roczne dziecko nie potrzebuje już tyle białka bo powinno go dostawać także w mięsie i warzywach i ogólnie rodzice mają tendencje do przebiałkowywania dzieci (???) trochę mnie to z dziwiło ale inne lekarka mojej kuzynce powiedziała to samo

A widzisz jak super się ułożyło Chrwacja Rzym ale wakacje macie w tym roku:-):-):-)

hej. Ja tez jestem, ale mąż próbuje mnie upic.

Wiecie co < dziś córcia bardzo prosiła abym zakładała spódnice, czy sukienki, nawet dziś chciała mi kupic czerone szpilki.
Głupi mi, bo ona lubi eleganckie kobiety, ja też , ale lubię na takie patrzec a nie sama się tak ubierac, ja preferuję styl sportowy. Qrcze dla Mai będę musiała coś takiego kupic.

Justyna gdzie jesteś . Mam pytanko. Wiem ,że masz bzika na punkcie butów. Czy kupowałaś z allegro i czy były dobre i warte zakupu?????????

Ja też uwielbiam buty ale teraz to już przesadziłam naliczyłam że mam butów na lato 10 par:szok: nie licząc klapek bo wtedy to 13 ;-):-) ale pewnie Justyny i tak nie przebije :-D:-D:-D:-D a co do kupna butów na allegro bałabym się bo but musi dobrze leżeć (czytaj być wygodny)

Justyna gdzie jesteś . Mam pytanko. Wiem ,że masz bzika na punkcie butów. Czy kupowałaś z allegro i czy były dobre i warte zakupu?????????
Wszelkie moje oglądactwo butowe kończyło się na ...oglądaniu. Jednak butów w ciemno nie kupię. Muszę przymierzyć.
i w tym problem, bo mi sie podoba a czy założę to inna sprawa.
Też tak mam. Podoba mi się jakiś ciuch,ale niekoniecznie na sobie:baffled:
Rybaczki takie se, tzn. normalne,przydałaby się spódniczka, za to bluzeczka bardzo mi się podoba. Wczoraj u mamy oglądaąłm Burdy i wyciągnęłam z identyczną bluzeczką. Muszę kupić sobie turkusowy materiał,bo mama szyje mi spódniczkę i żakiecik z takiego błyszczącego oliwkowego materiału w turkusowe kropeczki. Będę miała na roczek.

Witajcie BBony...
Agulko i jak glowka boli :-)
Maz wrocil wczoraj opowiedzial mi cos smutnego byl u kolegii w kwioarni pogadac bo jego rodzina ma problem (kolegi) Jego brata zona pochodzi z Gruzji i pojechala tam z dwojka dzieci na 3 miesiace na urlop i moze nie wrocic przez cholerna wojne. W kazdej chwili moze zostac rozszczelana, wioska zbombardowna, moze zginac ona i ich dzieci, ale i on, bo dzis jedzie po nich, powiedzial, ze nie zostawi tak swojej rodziny. Smutne...

reklama
witam Babony, jestesmy juz w Sopocie, po niemal 2 miesiacach pobytu u rodzicow. Troche jestem rozbita, bo bardzo za nimi tesknie.
Dzis idziemy na wesele i dzis przyjezdza na urlop do nas moj siostrzeniec z dziewczyna i to mnie pociesza, bede miala tutaj troszke swojej rodziny.

Do góry