i w tym problem, bo mi sie podoba a czy założę to inna sprawa.ladnie do tego jakies szpileczki pod kolor bluzeczki ale kochana to tobie sie musi podobac i ty musisz sie w tym dobrze czuc
reklama
no nie , ale cos do Kościoła tez muszę miec, skoro moja mała modelka zawsze zakłada sukienkę lub spódnicę.mi się ten zestawik podoba ale to chyba nie na potancówke
Teraz w niedzielę mi powiedziała: ZNÓW SPODNIE
Witam wieczorowo:-) po raz kolejny muszę przyznać że warto mieć siostrę:-):-):-) została dzisiaj u mnie w domku z moim skarbem położyła go spać a my z mężem poszliśmy na grilla z okazji otwarcia sklepu znajomych było fajniutko impreza jeszcze trwa ale nie chciałam już dłużej fatygować siostry zwłaszcza że była ze swoimi dzieciaczkami (12 i 9 lat) i wróciliśmy juz teraz :-)
U nas tak samo
A widzisz jak super się ułożyło Chrwacja Rzym ale wakacje macie w tym roku:-):-):-)
Ja też uwielbiam buty ale teraz to już przesadziłam naliczyłam że mam butów na lato 10 par nie licząc klapek bo wtedy to 13 ;-):-) ale pewnie Justyny i tak nie przebije a co do kupna butów na allegro bałabym się bo but musi dobrze leżeć (czytaj być wygodny)
niewiem jak jest u was ale u nas jest taki zwyczaji ze nigdy nie odprawia sie urodzin predzej niz wypadaja
U nas tak samo
Super bynajmniej się z nim nie nudzisz :-):-)Nie wyrabiam już z moim mężem, on nawet jak jest poważny to żartuje Rozmowa sprzed chwili: wchodzę do kuchni i widzę, że nalewa sobie do kubka wodę prosto z kranu. Mówię, żeby nie pił wody prosto z kranu, zaraz zrobię herbatę. A on na to, że nie pije z kranu tylko z kubka
Z Maciusia apetytem też już nie wyrabiam. Już nie daje nam spokojnie zjeść, on musi to co my Nawet jak jest tuż po obiedzie
No tak wyszło że w rozjazdach ale nawet się cieszę bardzo chciałam nad polskie morze bo jod itd ale co tam przynajmniej Zuzka popluska się w wodzie bo w Bałtyku to nie bardzo jedziemy samochodem właściwie od nas na Chorwację jedzie się tyle co nad polskie morze więc myślę że będzie ok
Byłam u lekarza i wszystko właściwie ok tylko Zuzka mogłaby mieć lepszą morfologię ale dostałam przepis na jakąś miksturę która ma dużo żelaza
pytałam też co z mlekiem po odstawieniu od piersi i dowiedziałam się że jeżeli będzie jadła kaszkę jogurty i biały ser to nie musi pić mleka podobno roczne dziecko nie potrzebuje już tyle białka bo powinno go dostawać także w mięsie i warzywach i ogólnie rodzice mają tendencje do przebiałkowywania dzieci (???) trochę mnie to z dziwiło ale inne lekarka mojej kuzynce powiedziała to samo
A widzisz jak super się ułożyło Chrwacja Rzym ale wakacje macie w tym roku:-):-):-)
hej. Ja tez jestem, ale mąż próbuje mnie upic.
Wiecie co < dziś córcia bardzo prosiła abym zakładała spódnice, czy sukienki, nawet dziś chciała mi kupic czerone szpilki.
Głupi mi, bo ona lubi eleganckie kobiety, ja też , ale lubię na takie patrzec a nie sama się tak ubierac, ja preferuję styl sportowy. Qrcze dla Mai będę musiała coś takiego kupic.
Justyna gdzie jesteś . Mam pytanko. Wiem ,że masz bzika na punkcie butów. Czy kupowałaś z allegro i czy były dobre i warte zakupu?????????
Ja też uwielbiam buty ale teraz to już przesadziłam naliczyłam że mam butów na lato 10 par nie licząc klapek bo wtedy to 13 ;-):-) ale pewnie Justyny i tak nie przebije a co do kupna butów na allegro bałabym się bo but musi dobrze leżeć (czytaj być wygodny)
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Wszelkie moje oglądactwo butowe kończyło się na ...oglądaniu. Jednak butów w ciemno nie kupię. Muszę przymierzyć.Justyna gdzie jesteś . Mam pytanko. Wiem ,że masz bzika na punkcie butów. Czy kupowałaś z allegro i czy były dobre i warte zakupu?????????
Też tak mam. Podoba mi się jakiś ciuch,ale niekoniecznie na sobiei w tym problem, bo mi sie podoba a czy założę to inna sprawa.
Rybaczki takie se, tzn. normalne,przydałaby się spódniczka, za to bluzeczka bardzo mi się podoba. Wczoraj u mamy oglądaąłm Burdy i wyciągnęłam z identyczną bluzeczką. Muszę kupić sobie turkusowy materiał,bo mama szyje mi spódniczkę i żakiecik z takiego błyszczącego oliwkowego materiału w turkusowe kropeczki. Będę miała na roczek.
Witajcie BBony...
Agulko i jak glowka boli :-)
Maz wrocil wczoraj opowiedzial mi cos smutnego byl u kolegii w kwioarni pogadac bo jego rodzina ma problem (kolegi) Jego brata zona pochodzi z Gruzji i pojechala tam z dwojka dzieci na 3 miesiace na urlop i moze nie wrocic przez cholerna wojne. W kazdej chwili moze zostac rozszczelana, wioska zbombardowna, moze zginac ona i ich dzieci, ale i on, bo dzis jedzie po nich, powiedzial, ze nie zostawi tak swojej rodziny. Smutne...
Agulko i jak glowka boli :-)
Maz wrocil wczoraj opowiedzial mi cos smutnego byl u kolegii w kwioarni pogadac bo jego rodzina ma problem (kolegi) Jego brata zona pochodzi z Gruzji i pojechala tam z dwojka dzieci na 3 miesiace na urlop i moze nie wrocic przez cholerna wojne. W kazdej chwili moze zostac rozszczelana, wioska zbombardowna, moze zginac ona i ich dzieci, ale i on, bo dzis jedzie po nich, powiedzial, ze nie zostawi tak swojej rodziny. Smutne...
reklama
witam Babony, jestesmy juz w Sopocie, po niemal 2 miesiacach pobytu u rodzicow. Troche jestem rozbita, bo bardzo za nimi tesknie.
Dzis idziemy na wesele i dzis przyjezdza na urlop do nas moj siostrzeniec z dziewczyna i to mnie pociesza, bede miala tutaj troszke swojej rodziny.
Dzis idziemy na wesele i dzis przyjezdza na urlop do nas moj siostrzeniec z dziewczyna i to mnie pociesza, bede miala tutaj troszke swojej rodziny.
Podziel się: