reklama
Podoba mi się strasznie ta kiecka. Jak za rok będzie jeszcze na allegro to ją kupię jak będę szła na wesele.
# PRZEPIEKNA ZWIEWNA mietowa SUKIENKA r S # (411285308) - Aukcje internetowe Allegro
# PRZEPIEKNA ZWIEWNA mietowa SUKIENKA r S # (411285308) - Aukcje internetowe Allegro
jestes szczuplutka to moze naprawde warto wskoczyc w jakies bardziej seksi ciuszki widze ze w spodniczkach chodzisz tylko zawsze na sportowo plaskie buty, sandaly, moze jakis obcasik, szpileczka, albo plaskie buciki jakies bardziej eleganckie spodniczka nie sportowa, bardziej elegancka, jakies spodnie do lydki do tego szpilki bluzeczka przylegajaca z ladnym dekoldem nie wiem kochana ja tak doradzac nie umie
Klavell gdybym ja kupiła, bałabym się że w szafie by tylko wisiała a co sądzisz o takim zestawie.
RYBACZKI-CUDO 19:05
SUPER SATYNOWA BLUZECZKA- BUFKI -6 KOLORÓW roz.38 (414830567) - Aukcje internetowe Allegro kolor malinowy nr. 3
RYBACZKI-CUDO 19:05
SUPER SATYNOWA BLUZECZKA- BUFKI -6 KOLORÓW roz.38 (414830567) - Aukcje internetowe Allegro kolor malinowy nr. 3
reklama
Podziel się: