reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

justyna dzięki, podejdę to mi piguła w przychodni wypisze receptę.
Ja się juz żegnam, bo ostatnio J zaniedbałam i juz zaczynamy się z tego powodu kłócic. Boranocka, do juterka.

Jutro mam luźny dzień bo J bierze Maję i jadą do teściówki. Do wieczora ich nie będzie.
Pa

reklama
Luandzia - co do piersi po karmieniu, to akurat u mnie najpierw zrobily sie tak smutne flaki, ze załamka. Na szczescie widze, ze mają sie ostatnio coraz lepiej. Gdzie nad morzem będziecie? Tez wypatruje kostiumu, juz wypatrzylam na allegro, mam nadzieje, ze bedzie dobry
Klaviel - a moze jak samo przyszło, to samo pojdzie :sorry2: (tekst lekarki, serio) do jutra. Napij sie cieplej herbatki zurawinowej, jak rano nie bedzie lepiej to smigaj do lekarza.
Donkat - Jak ma jeden ząbek, to krzywda jej zgryzowi sie nie dzieje. Sugerowalabym jakis niekapek wprowadzic, jakis taki z miękką koncowką, jaki dziewczyny polecają, my mamy niekapek Tesco.

Humor mam zwazony przez te jeki Stasiowe...ze nie wiem co pisac. On to chyba wszystko skoskowo przechodzi - raczkowanie, chodzenie a teraz maltretowanie psychiki mamy i test na jej cierpliwosc. Nic nic nic i nagle BOOOOOOM:szok::wściekła/y:
To może być od pęcherza. Albo masz zapalenie nerek albo kamicę, ale raczej to pierwsze. Jak nie przejdzie do jutra, to do lekarza. I nie lecz się sama domowymi sposobami, bo możesz pogorszyć swój stan. Nie bierz też ciepłych kąpieli.
Ja mialam zapelnie nerek i mnie nic nie bolalo, mialam "tylko"wysoka goraczke i trzesiawki.
Klavell - nie wiem...byc moze niewlasciwie umiejscowilas nerki. One sa z tylu, blisko kregoslupa i bola przy uderzeniu/poklepaniu plecow w tym miejscu. A tak moze boli cie jajnik albo wyrostek...albo cos od tego pecherza?
Gdzie nad morzem będziecie? Tez wypatruje kostiumu, juz wypatrzylam na allegro, mam nadzieje, ze bedzie dobry
Wlasnie gdzie?:confused::-)
Ja juz swoj kostiumik z allegro sprawdzilam w terenie i wygladam i czuje sie...dobrze. Wazne ze mialam mozliwosc zwrotu gdyby jednak wymiary byly nie od konca dopasowane.

Ostatnia edycja:
Luandzia - co do piersi po karmieniu, to akurat u mnie najpierw zrobily sie tak smutne flaki, ze załamka. Na szczescie widze, ze mają sie ostatnio coraz lepiej. Gdzie nad morzem będziecie? Tez wypatruje kostiumu, juz wypatrzylam na allegro, mam nadzieje, ze bedzie dobry

Ja właśnie teraz jestem na etapie smutnych flak jeszcze karmie ale mam już coraz mniej pokarmu pewnie dlatego że mała już nie pije w nocy ...
ale właśnie gdzieś czytałam że jakiś czas po karmieniu są trochę lepsze
Jedziemy do Juraty 15 sierpnia

Hrudzia wlasnie z tylu mnie boli i jak klepie to jeszzce bardziej
wypilam dwie herbatki zurawinowe juz i czekam do jutra
Donkat ja mleko podaje z butelki jeszcze

klavell, tak naprawde, to idz do lekarza. ja juz 2razy mialam zapalenie pecherza i n nic sie zdaly domowe nagrzewania, urosept i inne. tylko bolalo tak, ze az pojechalam na pogotowie w nocy, bo wytrzymac nie moglam. a jescze jak cie bola nerki, to nie czekaj, bo nie ma na co:tak:

reklama
Do góry