reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Maz juz z pracy przyjechal bo mu dzwonilam ze hani ma goraczke i wrocil szybciej gdybysmy czasem do szpitala jechac musieli hani tez sie obudzila zjadla caly obiadk i z mezem sie bawi goraczka spadla do 38,8

reklama
Zdrowia Hanifce życze!!!
Monia mam nadzieje ze mama sie uda do lekarza i ze wszystko OK
Majandra - ja to tylko takie 7paki kupuje:tak::tak: wychodzi bardzo tanio jakies 70 centów za sztuke wiec marne grosze:-):-) i sa dobrej jakosci:tak::tak:
u nas pogoda pod psem, rozpadało sie i nie widac konca a ja nie wiem za co sie najpierw zabrac sprzątanie, jedzenie, pakowanie
jutro o 6 rano lecimy do PL
nareszcie wolne bede miala:tak::tak:
warszawskie BBony macie wolny weekend za tydzien?? bede w warszawie i chetnie bym sie spotkała :cool2::cool2::happy2:

Majandra no to super w przyszłym tygodniu sie jakos umówimy
a AsiaKC gdzies z mężem wyjechała? moze juz wróci do tego czasu

Tygrysku czekam na zamknietym na relację...

Klavell a może ta gorączka i katar to od zębów ? Zuzka dzisiaj zrobiła praktycznie jedną po drugiej cztery rzadkie kupy i też miałam stres ale na szczęście minęły dwie godziny od ostatniej i na razie spokój .
Zuzka nauczyła się stawać w kojcu wcześniej jej się nie udawało bo jest śliski i nie ma się czego chwycić strasznie ją to irytowało że nie potrafi sama się podnieść , teraz zostaje mi tylko czekać aż zacznie stawać przy ścianach...

A i gorączka zakonczyła się luxną kupką :-( Kuba w ostatnią gorączkową noc zrobił luxną kupe i gorączka poszła sobie a kysz.

reklama
Witajcie!!
My już po spacerach Krzysiowi powoli wraca apetyt i szykuje się kolejny ząb:tak:Córka za to miała dzisiaj strasznego focha:crazy: przez te upory fajtneła na ziemię ma obdarty łokieć i troche biodro:baffled:, ale zaraz wygrzeczniała tylko na ile...
Kasia -bluzeczka słodka i ... zadziorna
Monia - guzki często są niegroźne głowa do góry :tak:trzeba je zbadać i wyleczyć;-)
Tygrysku- mężowi trzeba koniecznie przypomnieć jakie ma obowiązki
Agulka - i kolejny przykład jacy dobrzy są lekarze:wściekła/y::crazy: Dobrze,że poszłaś do chirurga szkoda tylko, że Adaś będzie musiał się nacierpieć:baffled: Fajnie jest dostać wymarzony prezent:-)
Klavell - czopki tak jak syropek co 6 godzin. Dużo zdrówka dla malutkiej
Majandra - bodziaki super chyba się na nie skusze;-)

Do góry