reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Klavell, będzie dobrze. Nie denerwuj się.
Klavell, będzie dobrze. Nie denerwuj się.
Zdrowia Hanifce życze!!!
Monia mam nadzieje ze mama sie uda do lekarza i ze wszystko OK
Majandra - ja to tylko takie 7paki kupuje wychodzi bardzo tanio jakies 70 centów za sztuke wiec marne grosze:-):-) i sa dobrej jakosci
u nas pogoda pod psem, rozpadało sie i nie widac konca a ja nie wiem za co sie najpierw zabrac sprzątanie, jedzenie, pakowanie
jutro o 6 rano lecimy do PL
nareszcie wolne bede miala
warszawskie BBony macie wolny weekend za tydzien?? bede w warszawie i chetnie bym sie spotkała
Monia mam nadzieje ze mama sie uda do lekarza i ze wszystko OK
Majandra - ja to tylko takie 7paki kupuje wychodzi bardzo tanio jakies 70 centów za sztuke wiec marne grosze:-):-) i sa dobrej jakosci
u nas pogoda pod psem, rozpadało sie i nie widac konca a ja nie wiem za co sie najpierw zabrac sprzątanie, jedzenie, pakowanie
jutro o 6 rano lecimy do PL
nareszcie wolne bede miala
warszawskie BBony macie wolny weekend za tydzien?? bede w warszawie i chetnie bym sie spotkała
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Jasne:-)warszawskie BBony macie wolny weekend za tydzien?? bede w warszawie i chetnie bym sie spotkała
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
hejka ae mam nerwa tym razem na babony z pracy
ale o tym to raczej dla pewności napisze na zamkniętym bo może się okazać że czytają to forum co nie
ale o tym to raczej dla pewności napisze na zamkniętym bo może się okazać że czytają to forum co nie
luandzia1
Entuzjast(k)a
Klavell a może ta gorączka i katar to od zębów ? Zuzka dzisiaj zrobiła praktycznie jedną po drugiej cztery rzadkie kupy i też miałam stres ale na szczęście minęły dwie godziny od ostatniej i na razie spokój .
Zuzka nauczyła się stawać w kojcu wcześniej jej się nie udawało bo jest śliski i nie ma się czego chwycić strasznie ją to irytowało że nie potrafi sama się podnieść , teraz zostaje mi tylko czekać aż zacznie stawać przy ścianach...
Zuzka nauczyła się stawać w kojcu wcześniej jej się nie udawało bo jest śliski i nie ma się czego chwycić strasznie ją to irytowało że nie potrafi sama się podnieść , teraz zostaje mi tylko czekać aż zacznie stawać przy ścianach...
reklama
Witajcie!!
My już po spacerach Krzysiowi powoli wraca apetyt i szykuje się kolejny ząbCórka za to miała dzisiaj strasznego focha przez te upory fajtneła na ziemię ma obdarty łokieć i troche biodro, ale zaraz wygrzeczniała tylko na ile...
Kasia -bluzeczka słodka i ... zadziorna
Monia - guzki często są niegroźne głowa do góry trzeba je zbadać i wyleczyć;-)
Tygrysku- mężowi trzeba koniecznie przypomnieć jakie ma obowiązki
Agulka - i kolejny przykład jacy dobrzy są lekarze Dobrze,że poszłaś do chirurga szkoda tylko, że Adaś będzie musiał się nacierpieć Fajnie jest dostać wymarzony prezent:-)
Klavell - czopki tak jak syropek co 6 godzin. Dużo zdrówka dla malutkiej
Majandra - bodziaki super chyba się na nie skusze;-)
My już po spacerach Krzysiowi powoli wraca apetyt i szykuje się kolejny ząbCórka za to miała dzisiaj strasznego focha przez te upory fajtneła na ziemię ma obdarty łokieć i troche biodro, ale zaraz wygrzeczniała tylko na ile...
Kasia -bluzeczka słodka i ... zadziorna
Monia - guzki często są niegroźne głowa do góry trzeba je zbadać i wyleczyć;-)
Tygrysku- mężowi trzeba koniecznie przypomnieć jakie ma obowiązki
Agulka - i kolejny przykład jacy dobrzy są lekarze Dobrze,że poszłaś do chirurga szkoda tylko, że Adaś będzie musiał się nacierpieć Fajnie jest dostać wymarzony prezent:-)
Klavell - czopki tak jak syropek co 6 godzin. Dużo zdrówka dla malutkiej
Majandra - bodziaki super chyba się na nie skusze;-)
Podziel się: