reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Pozwolilam sobie sprawdzic te IP i z jednego faktycznie wyskakuje hamurg a z drugiego amsterdam holandia
a mnie to jednak ruszylo co ta glupia pinda mi napisala spac nie umialam wsztalam juz przed 7 biegunke rano mialam i zoladek mnie boli i glowa i jesc mi sie nie chce to z nerwow pewnie o placzu juz nie wspomne...
Tu jeszcze jest link do tych glupich komentarzy na blogu teraz wszyscy sobie mysla ze to ja lacznie z jej kuzynkami zaangazowanymi w cale zajcie
KLIK
To na pewno ze zdenerwowania:-( przykre to wszystko :-:)-( ale ja uważam podobnie jak gagulec najlepszą zemstą jest nie zwracanie uwagi na nich jakby ich nie było cierpliwie usuwaj złośliwe komentarze i nie wdawaj się w dyskusje pokaż klasę , a z czasem im się znudzi bo im właśnie o to chodzi żebyś odpisywała bo wtedy wiedzą że Ci dopiekli.

reklama
Klavell oj myślę że nie powinnaś im odpisywać, nie krytykuj ich dziecka nie bądź taka jak oni, nie wdawaj się w dyskusje z nimi nie warto pokaż że masz to gdzieś w końcu im się znudzi.

A to co wypisują o Hani jest beznadziejne,okropne i strasznie dziecinne jest ich zachowanie jak w piaskownicy sama dobrze wiesz że mała jest zdrowym ślicznym dobrze rozwijającym się dzieckiem i nie pisze tego żeby było ci miło tylko sama to zauważyłam i tak właśnie uważam, głowa do góry znasz swoja wartość.

Ostatnia edycja:
Klavell oj myślę że nie powinnaś im odpisywać, nie krytykuj ich dziecka nie bądź taka jak oni, nie wdawaj się w dyskusje z nimi nie warto pokaż że masz to gdzieś w końcu im się znudzi.

tez tak mysle... nie ma sensu wdawac sie w dyskusje z kims takim mam wrazenie ze to pisza dzieci z gimnazjum

tez sie obawialam ale teraz wiem ze dobrze zrobilam hani nie plakala prawie wcale jak pierwsze usszko przebili to nic drugie przebili to po kilku sekundach dwa razy kwiakla dostala wafelka i sie uspokoila i zapomniala o kolczyczkach ani razu za uszko sie nie zlapala i dobrze ze taraz przeklulam bo jakby miala dwa latka to mogla by sie za kolczyczki ciagmnac
ale jestem wkur... normalnie szok moja "przyjaciolka" do dzis nia byla ubzdurala se ze to ja jej bloga komentuje i wysmiewam sie z jej dziecka bo sprawdzila ip i to ktos z hamburga ale nie ja i mi na NK napisala ze hani jest szpetna ma wary obciagary ze ja jestem turecka ***** ze pisla mi tylko ze hani jest ladna by mi przykrosci nie robic ze ona tak chodzi na miasto i tak sie dziecia przyglada w wozkach i wszystkie sa brzydkie tylko jej pola jest ladna
a za mna wszystko robila pizd...pieprz...na
1/ ja miałam uszy przekłute kilka razy w dzieciństwie, w wieku kilku lat, ale zawsze zarastały:baffled: Ostatni raz przekłułam sobie uszy przed komunią i skończyło się niewesoło... Dostałam na komunię takie śliczne kolczyki - złote księżyce - oczywiście się z nimi nie rozstawałam. Pewnego dnia poszłam w sweterku poskakać na skakance. Dalej to już chyba możecie sobie wyobrazić co się stało... Ostry rożek księżyca zaczepił się o sweterek podczas skoku na skakance, szarpnęło i dziurka zrobiła się ciut dłuższa:zawstydzona/y: Wylądowałam na pogotowiu. Od tamtej pory nie nosiłam żadnych kolczyków a i tak miałam problem, bo w dziurkach zbierała się ropa, którą musiałam regularnie wyciskać, a to średnia przyjemność. Teraz już pozarastały. Ale jakoś nie ciągnie mnie do ponownego przekłuwania. A co do niemowlaczków z przekłutymi uszami to mi to nie przeszkadza, o ile maleństwo dobrze to znosi, a kolczyki są malutkie i bezpieczne, to nie widzę żadnego problemu. W niektórych kręgach kulturowych przekłuwanie uszu maleńkim dziewczynkom jest powszechne i tradycyjne.
2/ co do twojej znajomej i jej obrzydliwych komentarzy to miałam bardzo podobną przygodę, na innym, sportowym forum. Na szczęście mój kolega miał na tyle klasy, że napisał mi na PW, że coś się dzieje. Myślał, że pod nowym nick'iem postanowiłam mu uprzykrzyć życie i wysmażyłam kilka złośliwych, chamskich i butnych komentarzy. Zapytałam się, jakim cudem podejrzewa mnie o coś takiego. A on na to, że właśnie sprawdził IP moje i tego "nowego" użytkownika - według niego pisaliśmy z tego samego komputera. Gdybym nie miała męża informatyka to może nie byłabym w stanie się wybronić. Ale na szczęście mam i mąż wyjaśnił mi, że po IP można tylko znaleźć dostawcę usługi internetowej. Oznacza to tylko tyle, że ja i ten "ktoś", kto obrażał mojego kolegę, korzystaliśmy z usług jednej firmy dostarczającej na terenie naszego miasta internetu. Poinformowałam o tym kolegę, a jemu zrobiło się bardzo głupio, że o tym nie pomyślał (moderator tego forum zresztą) i że wysnuł pochopne wnioski. Przeprosił mnie i uznaliśmy, że jest po sprawie. Ale pewnie właśnie tym różnił się od twojej znajomej, że miał odwagę najpierw poza publicznym forum zagadnąć mnie w tej sprawie i pozwolił na spokojnie wyjaśnić całą nieprzyjemną rzecz.

Kuba w nocy obudzil się z płaczem :-( zmieżyłam mu temp to miał 38,5 patrzyłam mu w buźke to prawa trójka wyjdzie lada chwila, ale chyba aż tak wysoka temp przy ząbkowaniu nie jest mozliwa.Miałam jutro jechać zawieźć podanie do pracy, ale pojadę we wtorek jutro pojadę do lekarza z Kubusiem.
Tymek miał to samo u niego też było 38,5 st. C w pupie, kaszlał, poszliśmy do lekarza a on na to, że to od ząbków. Przepisała eurespal i drosetux. Na razie nie widzę większej poprawy, ale faktycznie wychodzą mu górne jedynki. Jedź do pediaty, przynajmniej będzie pewność.

kasiu zęby oczne to inaczej górne trójki inaczej kły
Dokładnie. Nie jest to regułą, że zęby oczne są najbardziej dokuczliwe. Kubie wyrżnęły się nie wiem nawet kiedy. Zresztą jemu zęby wszystkie wyszły zanim skończył 1,5 roku. Za to Tymek ma dopiero dwa, ale bardziej cierpi niż jego brat.

Majandra - gratulacje z powodu zdanych egzaminów.
Enia, Aneczka - trzymam kciuki za wasze!

Ciezko jest sie nie martwic gdyby to napisal ktos obcy to smialabxym sie z tego ale to napisala osoba z ktora bylam blisko od przedszkola z ktora rozumialam sie bez slow z ktora spedzalam kazdy dzien w szkole i po skole ktorej sie zwierzalam i radzilam...ale juz koniec nie smuce sie bo na wariatow nie ma rady...
maz mi dzis piekne slowa powiedzial polozylam sie z hani popoludniu od polozyl sie obok i powiedzial"PAMIETAJ PRZYJACIELA MASZ JEDNEGO PRAWDZIWEGO; MNIE; KOCHAM CIE"
dzis nauczylam hani robic kosi kosi normalnie super jej to wychodzi filmik do zobaczenia na blogu www.hanife.blog.onet.pl

Ostatnia edycja:
Mieliśmy iść na Dni Pieszyc ale się rozpadało :no:

klavell przykre to(mam na myśli komentarze).... i link się nie otwiera jak Hani bije brawo :-(

We wtorek do kontroli jedziemy z tymi rączkami :tak:

Kuba w nocy obudzil się z płaczem :-( zmieżyłam mu temp to miał 38,5 patrzyłam mu w buźke to prawa trójka wyjdzie lada chwila, ale chyba aż tak wysoka temp przy ząbkowaniu nie jest mozliwa.Miałam jutro jechać zawieźć podanie do pracy, ale pojadę we wtorek jutro pojadę do lekarza z Kubusiem.

Zuzia też obudziła się w nocy i przez godzinę płakała daliśmy jej ibum i na szczęście zasnęła. Rano jak sprawdzaliśmy jej buzie to okazało się że przebiła jej się czwarta jedynka.
Byliśmy dzisiaj w sklepie i wybrałam dywan do Zuzi pokoju w tygodniu W pojedzie i go kupi.Jak skończymy ten mini remont to zrobię zdjęcia i umieszczę na zamkniętym.

Ostatnia edycja:
Shinead z okazji imienin najlepsze życzenia!!! Dużo zdrowia samych uśmiechów, niech Olafek rośnie jak na drożdżach i będzie dla Ciebie wielką pociechą!!! Sto lat!!!:-):-):-):-):-):-)

Red%20Velvet_zoom%20copy.jpg

reklama
Do góry