reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Znowu ja najdłużej zostałam ale to tylko dlatego że dziś też jestem słomiana bo inaczej w sobotę o tej porze też by mnie już nie było ale ostatni dzień :-):-):-):-) ufff bo jakoś tęsknię za tym moim trutniem
Już jestem durna szkoła wróciłam godzine temu, ale nałóg silny:zawstydzona/y::-) wiecie jak to jest...
Klavell - Jezu skąd takie osobniki się biorą:szok::szok: Co ja ci będe wychwalać Hani wspaniała z niej dziewczynka:tak::-) Najbardziej boli jak ktoś krzywdzi najbliższych.:wściekła/y: Od takich przyjaciół chroń nas Panie, a z wrogami damy sobie rade
Święta prawda bo przy takich przyjaciołach to wróg niestraszny.
Carioca brak slow na takie traktowanie kobiety!!!!!I to przez "profesjonalistow". Dobrze, ze napisalas skarge, BRAWO!Jesli dotrze to chociaz do jednej osoby, ktora cokolwiek zrobi, zeby zmienic taka sytuacje, to dobrze.
Carioca podziwiam i jestem z Ciebie dumna bo może gdyby każdy źle potraktowany wnosił takie skargi to może by do niektórych dotarło w końcu że nie można tak traktować ludzi wystarczy że sama instytucja jest kulawa, personel nie musi juz dokładać,ale jak to w życiu bywa na ogół każdy siedzi cicho i służba zdrowia myśli że jest ok. BRAWO

A ja jutro do szkoły na 8 i już dawno powinnam spać.:wściekła/y::szok:
Enia, jak poszedł egzamin? Ja dostałam z jednego 4, z drugiego 4,5 i ze statystyki 4,5, więc nie najgorzej.
Nie najgorzej:rofl2: Ty "kujonie" :-D:-D a tak poważnie to GRATULUJĘ

reklama
co do Pieknego sebastiana, to ponoc zerwali (szkoda, kocham Kayah)

Klavell, niech tylko ona sprobuje cos jeszcze zrobic, to zobaczy gdzie raki zimuja!
ze tez ktos jest tak chamski, by o dziecku tak pisac... zawisc kochana..

Pozwolilam sobie sprawdzic te IP i z jednego faktycznie wyskakuje hamurg a z drugiego amsterdam holandia
a mnie to jednak ruszylo co ta glupia pinda mi napisala spac nie umialam wsztalam juz przed 7 biegunke rano mialam i zoladek mnie boli i glowa i jesc mi sie nie chce to z nerwow pewnie o placzu juz nie wspomne...
Tu jeszcze jest link do tych glupich komentarzy na blogu teraz wszyscy sobie mysla ze to ja lacznie z jej kuzynkami zaangazowanymi w cale zajcie
KLIK

Ostatnia edycja:
Kuba w nocy obudzil się z płaczem :-( zmieżyłam mu temp to miał 38,5 patrzyłam mu w buźke to prawa trójka wyjdzie lada chwila, ale chyba aż tak wysoka temp przy ząbkowaniu nie jest mozliwa.Miałam jutro jechać zawieźć podanie do pracy, ale pojadę we wtorek jutro pojadę do lekarza z Kubusiem.

Majandra gratuluje zdanego egzaminu!!!! :laugh2:

Klavell to jest poniżej pasa co ta baba wypisuje, coś strasznego!!!!

Kasiu ni eiwem cyz tzle moye bzc...ale tez mi cos nie gra,lepiej przejsc sie do lekarza teray jest taki glupi okres zachorowan bo niby cieplo niby zimno...mnie juz cos lamie..bize zeby tylko nie zarazic Nel:baffled:

klavell- teraz przeczytalam co za jelopy obrazaja nasza hanife...glupio tak walczyc i obrazac dzieci..mogla napisac tobie jak ja cos boli...ludzie nie maja czasami trzezwego rozumu...a kobita jest matka wiec powinna miec....

Carioca dobrze zrobilas mam nadzieje ze cos sie ruszy po Twojej interwencji...i wiecej takich odwaznych ludzki ktorzy maja ochote zrobic cos z tym powszechnie panujacym znieczuleniem.

kobity trzymajcie kciuki dzis egzamin...Boze jak chce mi sie spac:baffled:.
Do popoludnia

Eeeee ja bede zdawac a wy sie zastanawiajcie nad spotkaniem mam ze slaska...chociaz jak juz wspomnialam ciagnie mnie nad morze hehe

Co jest z hruda???

No właśnie boję się, aby coś się nie zaczeło, jakieś choróbsko. Myslę, że to przez tą trójkę bo jak dałam mu Ibum to po jakiś 30 minutach Kuba zasnoł później znów obudził się z płaczem :-(

Nie wiecie, które zęby to oczne??? Czytałam, że z tymi dzieci mają najwięcej zmratwienia bo uch wychodzenie najbardziej boli :confused::-(

Aniu trzymam kciuki!!!!! Z pewnością zdasz!!!!

Właśnie jak zaczyna się atakować dzieci to jest coś starsznego!!!! Bezbronne dziecko :-( wg mnie tchórzem trzeba być, aby wyrzywać się na dziecku

Witam sie niedzielnie. Mały śpi, tatuś oglada Cejrowskiego a ja na chwileczkę na BB:-)

Majandra - gratulacje w sprawie egzaminów super!!
trzeba to oblać
Gratuluje i bez porządnego oblanie nie może sie obejść:blink:

piwko......... ale mi teraz smaka narobiłaś:-:)-(
A ja wczoraj wieczorem pozwoliłam sobie pociągnąć dwa łyczki piwka od tatuśka.

Pozwolilam sobie sprawdzic te IP i z jednego faktycznie wyskakuje hamurg a z drugiego amsterdam holandia
a mnie to jednak ruszylo co ta glupia pinda mi napisala spac nie umialam wsztalam juz przed 7 biegunke rano mialam i zoladek mnie boli i glowa i jesc mi sie nie chce to z nerwow pewnie o placzu juz nie wspomne...
Tu jeszcze jest link do tych glupich komentarzy na blogu teraz wszyscy sobie mysla ze to ja lacznie z jej kuzynkami zaangazowanymi w cale zajcie
KLIK

Klavell kochana nie warto sie tak zadręczać takimi komentarzami- musisz byc w formie dla swojej kochanej Hani. Nie ważne co piszą inni ludzie-takie komentarze są przykładem totalnej głupoty, braku kultury i pewnie też zazdrości. Najgorsze dla takich typów jest ignorowanie ich, a wdawanie sie w dyskusję jeszcze bardziej ich prowokuje do postępowania poniżej godności ludzkiej. Takie jest moje zdanie. Wiem, że łatwo się mówi, ale trzymaj sie i nie daj się takim chamom:tak::tak: Najważniejsza jest Twoja rodzina- oni wiedzą jak jest na prawdę a reszta jest mało istotna.

Carioca dobrze zrobilas mam nadzieje ze cos sie ruszy po Twojej interwencji...i wiecej takich odwaznych ludzki ktorzy maja ochote zrobic cos z tym powszechnie panujacym znieczuleniem.
:tak::tak::tak:

kobity trzymajcie kciuki dziś egzamin...Boze jak chce mi sie spac:baffled:.
Do popoludnia
Powodzenia i połamania długopisu

reklama
Dzień dobry!!!:-)
Aneczka - trzymam kciuki!
Klavell - szkoda nerwów, bo mała odbiera Twoje zdenerwowanie, postaraj się o tym nie myśleć
Kasia - dużo zdrówka dla Kubusia :tak:Trójki to zęby oczne, a wysoka gorączka przy ząbkach też może być:-(, ale lepiej idź do lekarza bo o przeziębienie przy tak zmiennej pogodzie teraz nie trudno. Du

Do góry