Znowu ja najdłużej zostałam ale to tylko dlatego że dziś też jestem słomiana bo inaczej w sobotę o tej porze też by mnie już nie było ale ostatni dzień :-):-):-):-) ufff bo jakoś tęsknię za tym moim trutniem
Święta prawda bo przy takich przyjaciołach to wróg niestraszny.Już jestem durna szkoła wróciłam godzine temu, ale nałóg silny:-) wiecie jak to jest...
Klavell - Jezu skąd takie osobniki się biorą Co ja ci będe wychwalać Hani wspaniała z niej dziewczynka:-) Najbardziej boli jak ktoś krzywdzi najbliższych. Od takich przyjaciół chroń nas Panie, a z wrogami damy sobie rade
Carioca podziwiam i jestem z Ciebie dumna bo może gdyby każdy źle potraktowany wnosił takie skargi to może by do niektórych dotarło w końcu że nie można tak traktować ludzi wystarczy że sama instytucja jest kulawa, personel nie musi juz dokładać,ale jak to w życiu bywa na ogół każdy siedzi cicho i służba zdrowia myśli że jest ok. BRAWOCarioca brak slow na takie traktowanie kobiety!!!!!I to przez "profesjonalistow". Dobrze, ze napisalas skarge, BRAWO!Jesli dotrze to chociaz do jednej osoby, ktora cokolwiek zrobi, zeby zmienic taka sytuacje, to dobrze.
Nie najgorzej Ty "kujonie" a tak poważnie to GRATULUJĘA ja jutro do szkoły na 8 i już dawno powinnam spać.
Enia, jak poszedł egzamin? Ja dostałam z jednego 4, z drugiego 4,5 i ze statystyki 4,5, więc nie najgorzej.