reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Dobry pomysł.klavell - ja bym ich usunela ze znajomych i zablokowała dostęp... co za ludzie...
Blimka, nie wyjaśniłaś nam czemu usunęłaś konto na NK. Chyba, że to tajemnica, to nie ma problemu.
z teog co ja wiem to musiałabyś miecna blogu countomat zamontowany żeby monitorować kto odwiedza twoją stronę wtedy bedziesz wiedziała o której godzinie jaki numer IP był na twojej stronie, z jakiego jest kraju jakiego systemu operacyjnego używa i jakiego ma dostawcę internetu...hej czy wiecie moze jak sprawdzi po numerze IP skad byl wysylany komentarz
ale moze jest jakiś inny sposób żeby to sprawdzić nie wiem...
tez sie obawialam ale teraz wiem ze dobrze zrobilam hani nie plakala prawie wcale jak pierwsze usszko przebili to nic drugie przebili to po kilku sekundach dwa razy kwiakla dostala wafelka i sie uspokoila i zapomniala o kolczyczkach ani razu za uszko sie nie zlapala i dobrze ze taraz przeklulam bo jakby miala dwa latka to mogla by sie za kolczyczki ciagmnac
ale jestem wkur... normalnie szok moja "przyjaciolka" do dzis nia byla ubzdurala se ze to ja jej bloga komentuje i wysmiewam sie z jej dziecka bo sprawdzila ip i to ktos z hamburga ale nie ja i mi na NK napisala ze hani jest szpetna ma wary obciagary ze ja jestem turecka ***** ze pisla mi tylko ze hani jest ladna by mi przykrosci nie robic ze ona tak chodzi na miasto i tak sie dziecia przyglada w wozkach i wszystkie sa brzydkie tylko jej pola jest ladna
a za mna wszystko robila pizd...pieprz...na
Zablokują ją i tyle i zapomnij o sprawie nie zniżaj się do jej poziomu a zachowanie jak dziecko " jestem na Ciebie zła więc Ty jesteś bebebe" Boże co za ludzie ./. Hani jest śliczna a swoja wartość znasz więc olej to choć wiem że to boli.
reklama
szkoda jakby ktos wiedzial to niech napisze
ok uciekam do wyrka bo jutro pewnie czeka mnie duzo niemilych komentarzy na NK bo szanowna pani malgorzata cala rodzinke zaangazowala wraz ze swoimi kuzynkami ktore to mi zarzucaja ze jak ja matka moge byc skoro kilka ciazy usunelam dobre hih ciekawe skad to wytrzasly a pisze to taka dziewczyna ktorej dziecko odebrac mieli ah szkoda slow
ok uciekam do wyrka bo jutro pewnie czeka mnie duzo niemilych komentarzy na NK bo szanowna pani malgorzata cala rodzinke zaangazowala wraz ze swoimi kuzynkami ktore to mi zarzucaja ze jak ja matka moge byc skoro kilka ciazy usunelam dobre hih ciekawe skad to wytrzasly a pisze to taka dziewczyna ktorej dziecko odebrac mieli ah szkoda slow
Podziel się: