reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

jak dodac kilka cytatów do jednego posta?/////
jak chcesz cytowac kilka wypowiedzi wciskasz plusik przy postach na ktore chcesz odpowiedziec potem dajesz odpowiedz

Klavell witaj :-)co tak mało Ciebie ostatnio, trzymam kciuki żeby katarek Hani jak najszybciej przeszedł.
a witaj witaj malo nas bo pogoda ladna wiec kazda wolna chwile spedzamy na spacerkach basenach kawkach z kolezankami dzis slonka nie ma to ja na necie jestem

reklama
Justyna - wlasnie u mojego Stasia ostatnio inny zapach czuje, nie takiego skwaśniałego mleczka, ale taki jakby kwaśny zapach, mnie sie kojazy z nadkwasotą. Moze to od ząków czuć, osadza sie flora bakteryjna i dlatego?
A jak macie jeden pokoik to z dwojka dzieci byloby ciezko, jeden bryka a drugi senny. Jakby sie dalo z kuchni zrobic pokoik, a kuchnie dac do korytarza, albo jako aneks kuchenny, a w perspektywie wieksze lokum, to mozna szalec z rodzeństwe dla Matysa :-D

Donkat - u nas z jedzeniem dokladnie tak samo. Moze ostatnio nieco lepiej.

jak dodac kilka cytatów do jednego posta?/////

wtedy nie wciskasz 'cytuj' pod postami tylko każdy cytat dodajesz ręcznie. jak masz sporo cytatów to najlepiej przekopiuj wszystko co chcesz, wklej sobie do notatnika, a później na forum każdy cytat wpisuj tak:

[quote = tu wpisz nazwe uzytkownika]
tu wpisz cytat

[/ quote]

odpowiedź do cytatu

oczywiście między quote a tym znaczkiem (=) nie może być spacji. To samo się tyczy tego znaczka (/) i quote na końcu. Napisałam to w ten sposób, żeby pokazać jak się to koduje:)

oo... albo z plusikiem, tak jak napisała klavell... o wiele łatwiej :)

hyh, byliśmy na ćwiczeniach. Pani mówiła, że jest OK:) Mamy troszeczkę mniej ćwiczeń.

Ostatnia edycja:
Wiecie co zaobserwowałam u Igora on ma jakby zgagę widzę że mu się odbija i strasznie się krzywi czasami nawet zapłacze nie wiem od czego może od tego mleka bebilon pepti bo pije je dopiero od 1,5 tyg ?? Czy to raczej nie??

A tak w ogóle to już po wielkim spaniu 30 min.

A u nas podoga ok. Jak wychodziłam to założyłam bluzę na długi rękaw i było mi za ciepło. Teraz się troszeczkę ochłodziło.

A wózka jak nie było tak nie ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny dzięki za naukę cytowania.

Adaś ostatnio po południu robi sobie leżakowanie, ostatnio na mnie. przytula się i dyda smoka. trwa to około 15 min , a potem szaleje jakby naładował akumulatorki. Nie zasypia tylko odpoczywa. Czy też tak macie????? A jak chciał dziś odpocząc 'przyszedł" do mnie , pociągał za nogawkę i wołał mama didi, mama didi. Cudnie.

u nas deszcz poszedł bokiem i nadal SUSZA

Ostatnia edycja:
reklama
Niestety deszcz nas przegonił, a szkoda:-(
Nieczuje, żadnego brzydkiego zapachu z ust, a apetyt mu dopisuje od tygodnia:szok::laugh2:
Krzysio bije jakieś rekordy spania:rofl2::laugh2: wczoraj spał prawie cztery godziny, a dzisiaj jak zasnął o 12 to wstał 15,45:szok::szok::szok:

Do góry