Atru zgłaszam się do poprawki w tabelce :-) rodziłam siłami natury. Co oznacza b.d ????
Moze brak danych?
A mnie zaraz coś trafi- jak mam możliwość posiedzenia na BB komp mi świruje i taki jakiś zamulony, ze wrrrrrrrrrr
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Atru zgłaszam się do poprawki w tabelce :-) rodziłam siłami natury. Co oznacza b.d ????
jak to co???? bardzo dobrze znaczy:-)...lepiej byc nie moglo:-) - Kubus tego dowodem:-)Atru zgłaszam się do poprawki w tabelce :-) rodziłam siłami natury. Co oznacza b.d ????
Majandra - wroc!!!!!! dyskretnie to dyskretnie...zadne wodoglowie!!!!!Hruda, dziękuję za życzenia.
Byłam dziś z Maciusiem na usg główki i ma dyskretnie poszerzone przestrzenie płynowe przymózgowe. No i oczywiście jak to ja, zaczęłam szukać w necie i się doszukałam, że mogą to być początki wodogłowia:-(. I po jaką cholerę tego szukałam
![]()
Hruda, dziękuję za życzenia.
Byłam dziś z Maciusiem na usg główki i ma dyskretnie poszerzone przestrzenie płynowe przymózgowe. No i oczywiście jak to ja, zaczęłam szukać w necie i się doszukałam, że mogą to być początki wodogłowia:-(. I po jaką cholerę tego szukałam
![]()
Ma się rozumiećnet to syf przeciez;-)![]()