ja zerkam...ale ogladam Misia...brakowalo mi osatnio dobrego absurdalnego humoru heheHalo jest jeszcze ktoś??
monia nadrabia zaległości a co z resztą??
reklama
Atruviell
Wrześniowe mamy'07
Atru zgłaszam się do poprawki w tabelce :-) rodziłam siłami natury. Co oznacza b.d ????
Moze brak danych?
Dokładnie

jak to co???? bardzo dobrze znaczy:-)...lepiej byc nie moglo:-) - Kubus tego dowodem:-)
To też, to też:-) Dobra interpretacja

Atr mozesz jeszcze nas dopisać??
termin miałam na 19.08.2007 urodziłam 28.09.2007 córka Julia poród siłami natury![]()
Jasne, że tak. Tylko potrzebuję jeszcze resztę danych do Listy, np. wagę i wzrost maleństwa.
Kochana nie czytaj!!!!!! jak mi powiedziano że Julia może mieć asymetrię i napięcie i jak ja zaczęłam czytać to myślałam że zwariuję z obawy i jak powiedziałam o tym lekarce to taki opieprz dostałam i powiedziała żebym jeszcze poczytała o porażeniu mózgowym, o chorobie serca i o prostacie dla męża
nie przejmuj się tylko pogadaj z lekarzem a do tej pory już nic nie czytaj![]()
Oj, zgadzam się. Ja już też przestałam czytać, choć to silniejsze ode mnie. Zawsze szukałam interpretacji wyników dzieci na necie i wynajdywałam sobie różne choróbska, a potem ryczałam pół nocy i chodziłam jak struta. A u lekarza oczywiście wychodziło, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Majandro - gdyby wyniki USG wzbudziły zaniepokojenie to na pewno dostalibyście skierowanie na dodatkową diagnozę. Dla świętego spokoju zrobiłabym powtórkę USG u innego specjalisty. Co to w ogóle za medyczne pojęcie - dyskertnie. Dyskretnie to ja mogę kopnąć w zad lekarza, który stawia takie diagnozy, a nie wyjaśnia dokładnie o co chodzi i czy warto się niepokoić.
A ja nie lubię Misiaja zerkam...ale ogladam Misia...brakowalo mi osatnio dobrego absurdalnego humoru hehe

luandzia1
Entuzjast(k)a
kurcze u nas zapowiada sie ciezka noc Zuzka strasznie placze a ja nie wiem o co chodzi
-moze to przez ta dzisiejsza szczepionke-ale to byla tylko zoltaczka i nic nie ma spuchniete
-albo wychodza jej w koncu zeby -dzasla nie wygladaja podejrzanie ...
sama juz nie wiem
to takie typowe marudzenie wiec chyba nic powaznego jej nie jest
Atru a gdzie jest ta nowa tabelka?
-moze to przez ta dzisiejsza szczepionke-ale to byla tylko zoltaczka i nic nie ma spuchniete
sama juz nie wiem
sama juz nie wiem
Luandzia mogą to być ząbki nam jak wychodziły to ja też nic nie widziałam dopiero dzień przed pojawieniem się pierwszego coś zauważyłam i napisałam nawet o tym na BB i dziewczyny odp ze to moga byc raczej plesniawki a to jednak ząbek był więc widać każde dziecko ma inne objawy:-):-)
Atruviell
Wrześniowe mamy'07
Atr to jeszcze podaje wagę 345 i 56 cm z góry dzięki
Asiek, jeszcze raz podaj wagę, bo chyba zabrakło cyferki...

kurcze u nas zapowiada sie ciezka noc Zuzka strasznie placze a ja nie wiem o co chodzi
sama juz nie wiem
Uuuu, Andzia, mam nadzieję, że jednak będzie dobrze... A tabelka powinna być tam gdzie była, tzn. w wątku Lista Wrześniowych Mamuś i ich Skarbów. Sprawdzałam i u mnie jest.
Oki, koniec dyżuru na dzisiaj. Lecę pod prysznic i do wyra, bo padam z nóg. Jakaś taka zrąbana jestem. Nie wyobrażam sobie, jakbym miała teraz jeszcze pracować...
Dobrej nocy, kobitki!
luandzia1
Entuzjast(k)a
Alarm odwołany tatuś ja uspał mam nadzieje ze zaraz sie nie obudzi ,trochę sie wystraszyłam bo nigdy wcześniej coś takiego jej sie nie zdarzyło
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Ja chyba slepa jestem ale nie widze tej nowej tabelki czy to jest tam gdzie : wrzesniowki i ich skarby bez komentarza?
Podziel się: