reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Atru zgłaszam się do poprawki w tabelce :-) rodziłam siłami natury. Co oznacza b.d ????

Moze brak danych?

Dokładnie :tak::-D Kasiu, albo nie doczytałam albo nie podałaś tej informacji w wiadomości. Ale postaram się szybko uzupełnić.

jak to co???? bardzo dobrze znaczy:-)...lepiej byc nie moglo:-) - Kubus tego dowodem:-)

To też, to też:-) Dobra interpretacja:tak::-D:-D

Atr mozesz jeszcze nas dopisać??
termin miałam na 19.08.2007 urodziłam 28.09.2007 córka Julia poród siłami natury:-D

Jasne, że tak. Tylko potrzebuję jeszcze resztę danych do Listy, np. wagę i wzrost maleństwa.

Kochana nie czytaj!!!!!! jak mi powiedziano że Julia może mieć asymetrię i napięcie i jak ja zaczęłam czytać to myślałam że zwariuję z obawy i jak powiedziałam o tym lekarce to taki opieprz dostałam i powiedziała żebym jeszcze poczytała o porażeniu mózgowym, o chorobie serca i o prostacie dla męża:tak::tak:

nie przejmuj się tylko pogadaj z lekarzem a do tej pory już nic nie czytaj:happy:

Oj, zgadzam się. Ja już też przestałam czytać, choć to silniejsze ode mnie. Zawsze szukałam interpretacji wyników dzieci na necie i wynajdywałam sobie różne choróbska, a potem ryczałam pół nocy i chodziłam jak struta. A u lekarza oczywiście wychodziło, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Majandro - gdyby wyniki USG wzbudziły zaniepokojenie to na pewno dostalibyście skierowanie na dodatkową diagnozę. Dla świętego spokoju zrobiłabym powtórkę USG u innego specjalisty. Co to w ogóle za medyczne pojęcie - dyskertnie. Dyskretnie to ja mogę kopnąć w zad lekarza, który stawia takie diagnozy, a nie wyjaśnia dokładnie o co chodzi i czy warto się niepokoić.

kurcze u nas zapowiada sie ciezka noc Zuzka strasznie placze a ja nie wiem o co chodzi
-moze to przez ta dzisiejsza szczepionke-ale to byla tylko zoltaczka i nic nie ma spuchniete
-albo wychodza jej w koncu zeby -dzasla nie wygladaja podejrzanie ...
sama juz nie wiem
to takie typowe marudzenie wiec chyba nic powaznego jej nie jest
Atru a gdzie jest ta nowa tabelka?

luandzia może Zuzi śni się dzisiejsza impreza z okazji 7 miesięcznicy;-) u nas Adaś na razie grzecznie śpi, a może on sobie w nocy zrobi imprezkę:tak::-D;-):-)

sama juz nie wiem

Luandzia mogą to być ząbki nam jak wychodziły to ja też nic nie widziałam dopiero dzień przed pojawieniem się pierwszego coś zauważyłam i napisałam nawet o tym na BB i dziewczyny odp ze to moga byc raczej plesniawki a to jednak ząbek był więc widać każde dziecko ma inne objawy:-):-)

Atr to jeszcze podaje wagę 345 i 56 cm z góry dzięki

Asiek, jeszcze raz podaj wagę, bo chyba zabrakło cyferki...:baffled:;-)

kurcze u nas zapowiada sie ciezka noc Zuzka strasznie placze a ja nie wiem o co chodzi
-moze to przez ta dzisiejsza szczepionke-ale to byla tylko zoltaczka i nic nie ma spuchniete
sama juz nie wiem

Uuuu, Andzia, mam nadzieję, że jednak będzie dobrze... A tabelka powinna być tam gdzie była, tzn. w wątku Lista Wrześniowych Mamuś i ich Skarbów. Sprawdzałam i u mnie jest.

Oki, koniec dyżuru na dzisiaj. Lecę pod prysznic i do wyra, bo padam z nóg. Jakaś taka zrąbana jestem. Nie wyobrażam sobie, jakbym miała teraz jeszcze pracować...

Dobrej nocy, kobitki!

reklama
Do góry