reklama
Agasis - wazne ze juz po wszystkim. Moj Stasiek chorowal w grudniu na zapalenie oskrzeli, mysle ze zarazil sie w szpitalu, kiedy musielismy podjechac na cewnikowe badanie moczu, bo bylo podejzenie bakteri. O ironio posiew byl jalowy, za to nastepnego dnia bylismy w szpitalu z powodu zapalenia oskrzeli.
Gabdis - Gluchowów jak mrówków, to nie ten. Ale czasem jakis przejezdzajacy samochod sie zatrzymuje i pyta gdzie ten bazar :-) Kiedys nie wiedzialam, ze w innym Gluchowie cos takiego jest i wysylalam na taki nasz rynek, gdzie baby jajka sprzedają itp, troche musieli byc zdziwieni
Tmadzik - a Ty do Hippa wyslalas formularz ABCrodzina (czy jakos tak)?
Gabdis - Gluchowów jak mrówków, to nie ten. Ale czasem jakis przejezdzajacy samochod sie zatrzymuje i pyta gdzie ten bazar :-) Kiedys nie wiedzialam, ze w innym Gluchowie cos takiego jest i wysylalam na taki nasz rynek, gdzie baby jajka sprzedają itp, troche musieli byc zdziwieni
Tmadzik - a Ty do Hippa wyslalas formularz ABCrodzina (czy jakos tak)?
Blimka - foto jak najbardziej tematyczne, super...tylko nie pomyslalas o stadku "slomianych" i wyglodzonych (tlumiacych swe instynkta) zoooon!!!!!!!!!:-)
Gabdis- urwisie Ty!!!!...ale ja nie bylam lepsza, mam sie czym pochwalic
Klavell- gratulacje z wynikow "auf deutch"
Cariocca - zabilas cwieka z ta piosenka...ja tez ja nuce i nuce
I pytanie...do moich "swietych" kolezanek...bo ja przeciez zyje w grzechu;-)...Pomozcie
Czy na chrzest i obiad po uroczystoasci powinnam rozsylac zaproszenia? bedzie raptem 17 gosci-rodzinka ale nie wiem jakie sa zwyczaje....Knajpa zaklepana i torcik rowniez.
Gabdis- urwisie Ty!!!!...ale ja nie bylam lepsza, mam sie czym pochwalic
Klavell- gratulacje z wynikow "auf deutch"
Cariocca - zabilas cwieka z ta piosenka...ja tez ja nuce i nuce
I pytanie...do moich "swietych" kolezanek...bo ja przeciez zyje w grzechu;-)...Pomozcie
Czy na chrzest i obiad po uroczystoasci powinnam rozsylac zaproszenia? bedzie raptem 17 gosci-rodzinka ale nie wiem jakie sa zwyczaje....Knajpa zaklepana i torcik rowniez.
Do świętej to mi daleko:-) ale odpowiem że u nas zawsze na chrzest daje się zaproszenia. Ja miałam zaproszenia na chrzest Igora.I pytanie...do moich "swietych" kolezanek...bo ja przeciez zyje w grzechu;-)...Pomozcie
etka99 Synkowi napewno nic sie nie stalo, ale lepiej byc zawsze ostroznym i dmuchac na zimne- nie wychodz wiecej z lazienki Po upadku Amandy z kanapy na podloge sie nauczylam tego
Aneczka na Twoim miejscu zostalabym i ukonczyla te studia do konca, a skoro niezbyt dzieje sie w Waszym zwiazku, to taka tesknota rozwiaze Wasze watpliwosci. Ale ciezko powiedziec, bo nie znam powodu Waszych problemow i tego, dlaczego sie oddalliscie od siebie.
Moja Amanda juz od 2 miesiecy wygina sie tak jak Twoja dzidzia. Na poczatku mnie to niepokoilo, ale teraz juz sie przyzwyczailam. Ja interesuje wszystko w tym samym czasie i musi na wszystko popatrzec pod kazdym katem- dlatego sie tak wygina.
gabis tak mieszkam w irl i teraz mam metlik w glowie z tymi szczepieniami. Ale na pneumo napewno nie miala. Ide poszukac jej ksiazeczki szczepien i zobacze czy ma to w kalendarzu gdzies. Jesli cos to poczekam az skonczy roczek- tak jak mowicie wtedy sa 2 szczepienia tylko. Albo juz sama mieszam wszystko.
klavell czyzby nowe dzieciatko sie szykowalo w drodze
No,a dzis u mnie bez zmian. Martwie sie jak **** bo nie dostalam wczoraj zadnego znaku od mojego M, ze dolecial. NIC! I siedze i sie trzese. Dobrze, ze Amanda dzis grzeczna. Ogladam wiadomosci, ale o zadnym wypadku samolotu nie slyszalam, wiec pewnie okaze sie, ze jego tel nie dziala, ze zmeczenia szybko usnal i dopiero dzis da mi jakos znac. Jak wroci to chyba przygotuje jakas fajna kolacyjke. Jestesmy juz 5 lat ze soba, a ja nigdy nie zrobilam kolacji przy swiecach NIGDY!
Aneczka na Twoim miejscu zostalabym i ukonczyla te studia do konca, a skoro niezbyt dzieje sie w Waszym zwiazku, to taka tesknota rozwiaze Wasze watpliwosci. Ale ciezko powiedziec, bo nie znam powodu Waszych problemow i tego, dlaczego sie oddalliscie od siebie.
Moja Amanda juz od 2 miesiecy wygina sie tak jak Twoja dzidzia. Na poczatku mnie to niepokoilo, ale teraz juz sie przyzwyczailam. Ja interesuje wszystko w tym samym czasie i musi na wszystko popatrzec pod kazdym katem- dlatego sie tak wygina.
gabis tak mieszkam w irl i teraz mam metlik w glowie z tymi szczepieniami. Ale na pneumo napewno nie miala. Ide poszukac jej ksiazeczki szczepien i zobacze czy ma to w kalendarzu gdzies. Jesli cos to poczekam az skonczy roczek- tak jak mowicie wtedy sa 2 szczepienia tylko. Albo juz sama mieszam wszystko.
klavell czyzby nowe dzieciatko sie szykowalo w drodze
No,a dzis u mnie bez zmian. Martwie sie jak **** bo nie dostalam wczoraj zadnego znaku od mojego M, ze dolecial. NIC! I siedze i sie trzese. Dobrze, ze Amanda dzis grzeczna. Ogladam wiadomosci, ale o zadnym wypadku samolotu nie slyszalam, wiec pewnie okaze sie, ze jego tel nie dziala, ze zmeczenia szybko usnal i dopiero dzis da mi jakos znac. Jak wroci to chyba przygotuje jakas fajna kolacyjke. Jestesmy juz 5 lat ze soba, a ja nigdy nie zrobilam kolacji przy swiecach NIGDY!
AsiaKC
Just mama
Larcia nie martw się! Na pewno doleciał bezpiecznie! Może telefon mu się rozładował?
Ja też dostałam paczkę z Hippa, i z Nestle. A wcześniej (tak ze 2 mies temu) 2 z bobovity (jedną ze strony, a drugą z ankiety szpitalnej). No i dostałam też spray nivei! Dzięki za linka :-)
A że w Hippie jest kupon do Rossmanowej paczki zorientowałam się w domu, a byłam wcześniej w rossmanie, razem z tą paczką... Nicto, przejadę się jeszcze raz.
Uciekam bo syn jeczy o wyklejanki.
pa
Ja też dostałam paczkę z Hippa, i z Nestle. A wcześniej (tak ze 2 mies temu) 2 z bobovity (jedną ze strony, a drugą z ankiety szpitalnej). No i dostałam też spray nivei! Dzięki za linka :-)
A że w Hippie jest kupon do Rossmanowej paczki zorientowałam się w domu, a byłam wcześniej w rossmanie, razem z tą paczką... Nicto, przejadę się jeszcze raz.
Uciekam bo syn jeczy o wyklejanki.
pa
Larcia nie wolno Ci tak myśleć może jakiś brak zasięgu albo problem z siecią, na pewno lada moment zadzwoni.
Hruda a Ty dokąd wyjeżdżasz? Kiedy, na jak długo no i oczywiście najważniejsze czy będziesz miała możliwość zaglądać do nas? :-):-):-)ale jestem ciekawska:-):-)
Hruda a Ty dokąd wyjeżdżasz? Kiedy, na jak długo no i oczywiście najważniejsze czy będziesz miała możliwość zaglądać do nas? :-):-):-)ale jestem ciekawska:-):-)
reklama
link do watku zamknietego https://www.babyboom.pl/forum/wrzesniowe-mamy07-f189/klavell - piszesz o wątku zamkniętym - a jak sie do niego dostac ja niestety nie mam dostępu. A jakie jedzonko przygotowywałaś Hanifce ja tez sama robie moze jakis przepisik?
ugotowalam marchewke, ziemniaki, cukinie, pietruszke, kawalek piersi z kurczaka, groszek, seler, brokul poporcjowlam zmiksowalam z lyzeczka oliwy i troche wywaru z warzyw dolalam no i zamrozilam
poporcjowalam roznie np brokul ziemniak marchewka lub
mieso cukinia ziemniak rozne kombinacje by nie musiala jesc non stop tego samego
Ma nadzieje ze nie bo nie chce drugiego dziecka jak bede w ciazy to sie chyba pochlastam...normalnie jak jadlam tabletki to @ dostawalam co 23 dni teraz miesiac nie jem no i dzis jest 29 dzien i okresu nie maklavell czyzby nowe dzieciatko sie szykowalo w drodze
Nie martw sie napewno wszystko z mezem wporzadku
Podziel się: