reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka ja podejrzewam, ze w znacznej mierze to jednak wina pani, bo jak ta sie popłakała to najpierw ją wyprowadziła do toalety, a potem już do końca zajęć kazała siedzieć na krześle. Może gdyby spróbowała ją jakoś zachęcić byłoby inaczej:baffled: żałuję, bo młoda już od dłuższego czasu strasznie chciała na balet. Pamiętam jak jeszcze mojemu tacie w szpitalu pipisy baletowe robiła:-( no trudno przecież jej nie zmuszę, a z drugiej strony jeśli Pani nie ma podejścia to moze i lepiej, ze nie chce chodzić:baffled: A co do rajdu napewno dasz rade, oby tylko pogod dopisała:tak:

reklama
witam z kawką
dobrze że już jutro weekend bo już mam dość tego tygodnia:sorry2:D jak wyjeżdżał o 6 rano to wracał ok 19 a później jeszcze w garażu miał prace więc jak już przychodził do domu to chwile posiedział i uspiał :angry:
Mati dziś poszedł do przedszkola :-)bo w niedziele mają te występy i chciałam żeby na ostatniej próbie był. Poinformowałam pania że to miał astmatyczne i na przyszłośc gdyby się tak działo to niech zadzwoni do mnie.
Aneta szkoda że pani nie ma odpowiedniego podejścia bo może gdyby inaczej do Natalki podeszła to możliwe że by się nie zniechęciła

Witam i ja:-) za oknem mgła, ale jest nadzieja na słoneczko;-) może wreszcie pojadę na działkę i wsadze cebulki kwiatów:tak:
Monia dobrze że z Matim już ok:-)

Dzień dobry
Anetka, dziwna ta pani. Po co jej te zajęcia? Niech do urzędu idzie pracować.
Donuś wypij kawę z bitą śmietaną (po cicu dolej sobie jakiegoś likieru dla smaku, poprawi ci się humor ;-)

Monia też odliczam godziny do weekendu i mimo że nie pracuję sobota jest dla mnie bezcenna.

Właśnie zmordowałam Aśkę. Obudziłam ją o 7,35 a o 7,50 byłyśmy już w szkole (odsypiała harce nocne). Odstawiłyśmy Omara do szkoły, podpisałam listę w urzedzie pracy (facet kazał przyjść za 2 tyg, chyba oszalał i nie wie co to znaczy ciągać się z dzieckiem. wcześniej chodziłam co miesiąc). Potem pojechałyśmy na zakupy po składniki do wściekłych ptaków. Tam latałam z listą i dwoma wózkami a w efekcie w kasie okazało sie że nie mam karty bo wcześniej tankowałam samochód i zostawiłam w samochodzie. Pędem ubierać gwiazdę i do samochodu, wróciłam, rozebrałam i do kasy, potem znowu ubierać i do domu. Ufffff mała zasnęła w drodze do domu i śpi nadal w kurtce i czapce przy otwartym oknie bo nie chcę jej ruszać.
A za 2 godz znowu po Omara. Dla mnie 5 godz to trochę za krótko. Nie ogarniam wszystkiego :-D
aaaa znalazłam karate za 35 zł miesięcznie i dziś idziemy z Omarem.

No plan na dziś prawie wykonany;-) tzn połowa cebulek wsadzona na działce, auto umyte, odkurzone jeszcze zaraz poczyszcze plastiki;-) no i chyba pojade reszte cebulek wsadzić:tak:

Monia. Omar był zachwycony ścianowcem, dostał na dzień dziecka. Bawil się nim długo i teraz chętnie sie bawi, ale nie zawsze może bo jak Aśka śpi to wiesz... hałas niesamowity. Zestaw ten, który pokazałaś chcę jeszcze dokupić. My mamy taki HOT WHEELS MEGATOR SCIANOWIEC W3434 spiralny wjazd (3550440682) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. kupiliśmy w selgrosie chyba troche taniej. Dla mnie to był prezent trafiony w dziesiątkę bo Omar o nim marzył i długo sie bawił. Wymyśla sobie zabawy i wciąga mnie do nich, robimy zawody i wyścigi. Sam tez sie bawi.

Dziewczynki, życzę miłego weekendu.My jutro jedziemy na obiad do moich rodziców bo tato dzis nazbierał sporo kani a ja je uwielbiam :-D

Iza nad tym co Omar ma zastanawiałam się wczoraj a dziś znalazłam ten i bardziej mi się spodobał a jak Mati go zobaczył to innego już nie chciał tylko ten no i go zamówiłam.Ten co wy macie może będzie następny;-)

reklama
Witam o poranku:-) i życzę miłego weekendu:-)
Iza ja na samą myśl o kaniach dostaje paraliżu:baffled: chyba już nigdy nie będzie mi dane je jeść:no:

Do góry