reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

nie napisze wiele... jestem tak paskudnie zmeczona caly czas... ze spanie to jedyne do czego sie nadaje...
Dobranoc zycze :)

reklama
Witam wszystkich w sobotni poranek, ja niestety dzisiaj ide do pracy wiec sobie słodko pospie dopiero jutro:)
też wczoraj pochodziłam po sklepach ale nie znalazłam nic ciekawego... a jak było coś ciekawego to cena mnie z nóg zwalała

Aina - życzę szybkiego powrotu do zdrowia małej Lilce

pozdrowiam wszystkich i ide na deszcz łapać autobus

pospaliśmy troszkę i nawed to szymon nas obudził a nie ja jego do przedszkola, znowu jedziemy do mamy bo trzeba im przy drzewie pomóc, woęc obiad mamy z głowy jedziemy na tzw. wkręta jak to z bratem mówimy

Dziękuję wszystkim za życzenia zdrowia dla mojej Lilki, niestety na razie nie widać poprawy, tzn, jedno nam przechodzi drugie atakuje, teraz męczy ją kaszel i katar, w nocy się trochę dusiła i przez to mało co spałyśmy...Trochę padam z nóg, mam nadzieję,że uda mi się zdrzemnąć w ciągu dnia.Na szczęście mój Staszek wrocił z pracy i zamiast iść spać to się bawi z Lilką, kochany jest.
Tygrysku-tego mi tu właśnie bardzo brakuje, takiego "wkręcania" się do rodziców na obiad, muszę non stop sama gotować. Byle do 24 marca, jadę na cały miesiąc do mamy :tak:.
Życzę miłego dnia dzisiaj wszystkim!

jejku, tak mi lilki szkoda.. ja przeciezs lezalam w szpitalu na water infection, po czym okazalo sie ze to juz kidneys infection... Zreszta nie pierwszy raz.. To jest straszny bol i generalnie czlowiek do bani jest wtedy.. Wierze ze bedzie wszystko dobrze:) Na szczescie bol w takich infekcjach szybko w miare przechodzi i tylko marudzenie zostaje:)

Tygrysek, fajnie masz;) A obiady domowe zawsze sa super.

Blimka, no wlasnie.. te glupie ceny.. Mi sie wczoraj spodobaly jedne spodnie..cena: 67 funtow... Myslalam ze padne...

zauważyłam że podczas weekendów forum przycicha aleto chyba dobrze, ze spedzamy czas w realu a nie w necie, jak jak siedzę przy kombie to bartosz na mnie krzyczy

Moja Lili właśnie zwymiotowała antybiotyk..Ech, mam już dość tej jej choroby, zamiast coraz lepiej to jest coraz gorzej...Ciekawe,czy dzisiaj coś pośpię w nocy.
Na razie zasnęła, więc planuje się odstresować oglądając "Ostatniego Króla Szkocji". Dobranoc życzę wszystkim.

Aina dużo zdrówka Lilce życzę..Bardzo mi jej szkoda, na pewno się bardzo męczy:-(
Niedawno Kobitki pisalyśmy o rozstępach..I wiecie co?? Pojawiły mi się na pośladkach:no: To chyba u mnie dziedziczne, bo ani dużo nie przytyłam, wykonujęregularnie ćwiczenia wzmacniające poślaki i d..a:no: Grzebałam w necie, dziewczyny polecają przede wszystkim krem Mustela i gneralnie oliwkę dla dzieci. Ja chyba sprobuję Vichy, mojej szwagierce pomoglo..Podrawiam i życzę udanej niedzieli.

Inez ,a ja slyszalam duzo negatywow o musteli. jest drogi, a ponoc dziala tak jak tansze..Ponoc ma okropna konsystencje i zapach. Ale nic z autopsji :) Wiec tylko jak papuga powtarzam...
Mnie strasznie swedzi na bokach brzucha.. i czuje ze tam mi skora dziwnie twardnieje i w ogole dziwna jest... Zamiast drapania sie smaruje ale chyba nic mi nie pomoze.. tez sprawdze Vichy:) A co:) Tylko trzeba wczesniej sprawdzic czy sie nadaja dla kobiet w ciazy, bo wiele kosmetykow ma jakies zakazane skladniki...

Aina, zawsze 2,3 a i 4 dzien jest najgorszy.. Pozniej bedzie tylko lepiej.. najgorzej jest w nocy pewnie...

Nudzi mi sie totalnie...

reklama
zostaliśmy z szymkiem sami w domu, męzus pojechał do pracy (taka praca jak wypadnie zmiana tak trzeba jechać bo zakład produkuje przez cały rok bez przerwy), w sumie może to i dobrze ze go nie ma bo się sprzeczamy jak spędzić niedzielę aktywnie czy na lenia i w sumie nic nie robimy

Do góry