reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Jestem i ja...
a Marianny poszly spac
swietnie...:baffled:
dzikeuje za kolejne zyczenia, kochane z was dziewczyny, naprawde...i tak cos bardzo przeslodzonego i romantycznego w zwiazku z MILOSCIA
YouTube - Sen na pogodne dni... Beata Bartelik
pamietacie to????? ale tak w ogole to...
Blimka - ja jetsem stara fanka U2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)

reklama
bry bry :-)
Stasiek mały cholernik zrobil mi pobudke o 4tej :baffled:. Ja tez kiedys bylam nocnym markiem, nocą się najlepiej mi sprzątało :-D Ale teraz chodze spac najpozniej o 24tej bo Stasiek po tatusiu ranny ptaszek.

W Juracie potwierdzam ze ten osrodek wojskowy jest przyjemny, wiecej nie znam. Hel to fajny pomysl, w zatoce Gdanskiej to woda w morzu to taka brudna zupa. Mieszkam w Trojmiescie od 7 lat i wykąpałam się w zatoce jeden raz! Ale na Helu woda jest bardziej czysta, tylko troche zimniejsza. Natomiast jedno z najwspanialszych doswiadczen zyciowych to przejazdzka rowerem o 5tej rano deptakiem nadmorskim. Jak tylko o 5tej bedzie jasno to rozpoczynam moj sezon rowerowy.

Jak tylko o 5tej bedzie jasno to rozpoczynam moj sezon rowerowy.
...ze Stasiem w plecaku:-D;-)
Dzien dobry!!!
Luandzia - ja rowniez polecam morze otwarte bo jak Cariocca - co roku mamy tu w Zatoce wyleg sinic i kapiel zabroniona. Ale zachecam wybrania sia do Dębek. Bylam tam na kilka dni 3 lata temu. Nie znam Debskiego osrodka ale jest cala masa domow, pensjonatow gdzie mozna wynajc pokoje, z lazienkami a czasm i kuchnia. A morze i plaza tam cudna 1) duza i czysta 2) morze bez sinic 3) uroczy deptaczek przy ktorym znalezc mozna nie tylko Hamburgery i Kebaby a np swieze warzywka i owoce, klimatyczne bary z palemkami i stoiska z rekodzielami itp 4)* nalesnikarnia ( z galeryjka witrazykow recznie robionych przez wlascicieli)...no i pan z nalesnikarni - chyba wpadlam mu w oko (chudsza bylam, szprycha:baffled:;-)) bo jak przychodzilysmy tam na obiadki i kawe ( swoja droga byla tam pyszna kawa z ekspresu cisnieniowego- wazne dla kawosza!) to pan serwowal nam takie nalesniki ze glowa mala a do mnie robila wielkie maslane( nalesnikowe :-D) oczy...ah to byly czasy

Witam z rana. Ja miałam dziś pobudkę o 6:30,ale dałam cycka i jakoś udało się małego przetrzymać do 7:30. Teraz już marudzi, bo jest śpiący:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja to Was podziwiam za to nocne pisanie. Ja padam już o 22, ale spać idę ok. 22:30 - 23. Nigdy nie byłam nocnym markiem. Były czasy, że spać szłam już o 21.

Maciuś wczoraj dał mi popalić, cały dzień marudził, z zasypianiem też problem. Coś czuję, tak jak Doti, że kolejne ząbki idą.:angry: Dziś miałam z nim jechać do moich rodziców, ale jest taka paskudna pogoda, że mi się nie chce.:no:

Dobra, chyba położę spać tego małego marudę. To na razie, pa.:-)

W Hamburgu powodz tzn zalalo bazar rybny bali sie ze zaleje wieksza czesc Hamburga ale straz i inne jednostki dali rade i zakonczylo sie na tym bazarze ufff cale szczescie...stachu sie na jadlam
a ja mialam dobra noc dzisiaj Hanifa o 20:0 dostala mleczko 150 ml bez dodatu kaszki no i dalam jej tak zapobiegawczo sab simplex o 21 zasnela spala do 01:00 napila sie troszke herbatki i zaraz zasnela o 5:0 dostala 150 ml mleczka i spala do 8:00

Ale macie zdrowie dziewczyny :-) Ja to chodze spac z kurami :-D:-D:-D o 9 juz mnie nie ma.

blimka,super! a jak reagowali irlandczycy,tez byli zdziwieni czy to dla nich normalka?
oni też się podniecali biegali za autografami itd. w ogóle się cieszą jak ktos znany nas odwiedza, dosyć często tutejsze znakomitości przychoodzą, np. jakaś laska z brytyjskiego big brothera albo coś takiego, tylko że ja ichnich gwiazd nie kojarzę;)

Hruda - ah też pamiętam czasy jak do mnie faceci maślane oczy robili :cool2: się wtredy człowiek dowartościował! hihihi ehhh było minęło a starość puka do drzwi hehehe:-D:-D
a mój od rana marudzi jak zwykle mam wrażenie że wkrótce osiwieję nie mam już nerwów do tego wycia, chciałabym chociaż przez jeden dzień od niego odpocząć i pogadać z kimś dorosłym...
ehhh jeszcze parę dni w sobotę lęce do polski do rodziców to może troche odpoczne

reklama
Ja jestem, melduję się :-)

Nuśka, próbuję się wziąć za dobrą ambitną książkę "Jezus jakiego nie znałem" Yancey'a ale wczoraj byłam w stanie przeczytać tylko kilka stron i wrócił mąż ;-) Jak byłam w ciąży to tonami czytałam różne pisadła, tylko co dwa tygodnie robiłam wymianę w bibliotece, teraz mi szkoda czasu na takie bzdurki, może się przejadłam. Ale podobała mi się Monika Szwaja i Mario Puzo. Dobry relaks.

Oskar ma marudzenia ciąg dalszy, po prostu moje dziecko zmieniło się w płaczka i palcossacza :no:

Hruda, tak mi się wydaje że Ty jesteś podobna do Cameron Diaz(na tyle na ile widziałam Ciebie na zdjęciach, nie całkiem z bliska:-)) :-D Była zapowiedź "Aniołków Charliego" i jak ją zobaczyłam to zaraz mi przyszłaś na myśl. :-)

Do góry