reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniówkowe mamy

własnie wtałam po drzemce, w moim domu z 3,5 latkiem nie da się zdrzemnąć co chwile coś wymyśla żeby mnie obudzić, ratunku "gremlin" atakuje ;)
Harsharani, nie łam się ja też przybieram na objętości z dnia na dzień szkoda że nie mam wagi bo nie wiem ile ważę już

reklama
Dziewczyny, a ja sie właśnie bardzo przestraszyłam bo dostałam ciemno brązowych upławów. Co prawda niewiele, ale nie wiem co sie dzieje?!
W necie troche poszukałam i znalazłam różne opinie...
Chyba w poniedziałek pójde do lekarza.
Czy wam zdarzyło się cos podobnego?

Dziewczyny, a ja sie właśnie bardzo przestraszyłam bo dostałam ciemno brązowych upławów. Co prawda niewiele, ale nie wiem co sie dzieje?!
W necie troche poszukałam i znalazłam różne opinie...
Chyba w poniedziałek pójde do lekarza.
Czy wam zdarzyło się cos podobnego?

poleż sobie i się uspokój Mi to bardzo pomogło

Ja miałam chwilke jasno brązowe :confused: zauważyłam jak sie podcierałam po sikaniu ale wydaje Mi się że to może być z nerwów :baffled: bo miałam dosłownie trwało pół do godzinki :dry: ale już się skończyło czyli po strachu

Ja do lekarza idę we wtorek

moje tez się skończyły...to było male plamienie...
ale wystraszyłam się koloru tej wydzieliny....
masz rację poleże sobie i odpoczne a w poniedziałek sprawdze u lekarza czy wszystko w porządku
dzieki

Kamila, ja tez ide do lekarza w poniedzialek. mam wizyte na 17.15... mam nadzieje ze bedzie wszystko ok....

widzialam kawalek eurowizji i nie powiem zebym byla zachwycona..w sumie to tak miernie dosc... Najbardziej mi sie podobali Ci 'czarni' szwedzi i jet set... I jeszcze hania Stach, ale to niestety nie piosenka na eurowizje...

czesc

jestem siostrą tolki23

dziś rano tolka pojechała do szpitala:-( (miała plamienia) i została na obserwacji :-(

napisze jak będę wiedzieć coś wiecej - zrobili jej badania i usg, dostała zastrzyk i narazie trzeba poczekać na wyniki.

Kurcze..Siostro Tolki, pozdrow ja i powiedz ze trzymamy kciuki ...
mam nadzieje ze szybko wyjdzie ze szpitala..i juz bez plamien..

Tolka trzymam kciuki, żeby wszystko bylo dobrze.
Ja wczoraj bylam u ginki, mialam USG. Moja Fasolka ma 1 cm:-) I widziałam serduszko:-)

reklama
dobrze żeposzła na ostry dyżur, zajma się nią i wszystko będzie ok
mnie w domu gonią od kompa więc sama staram się ograniczać
powoli zdrowieje, brzuch już mni etyle nie boli co w czwartek, piątek i w sobotę więc to cgyba takie było od tej ifekcji za to boli mnie kręgosłup ale od poprzedniej ciąży często mnie boli więc się już mąż przyzwyczail że mnie plecy bolą trzeba się za to wziąść po porodzie i jakoś wyleczyć
synuś się ode mnie zaraził i pokasłuje

Do góry