reklama
donkat
Fanka BB :)
Witam Babeczki)))))
miło zobaczyć, że ktoś tu jeszcze zagląda.
U nas bez nowości: praca, szkoła, karate, dom i tak tydzień za tygodniem. W ferie wypoczęłam, cieszyłam się tym urlopem jak dziecko. W tym tygodniu mieliśmy rekolekcje to też byłam 3 dni w domu. Ale wymarzłam się, bo ksiądz przeginał ostro z długością mszy...
Pod względem nauki, to u nas już lepiej, t zn Julitka bardziej się wdrożyła w odrabianie, ale jeszcze często zdaża się jej gapiostwo...
Monia, nie zazdroszczę Wam tej sytuacji z wypadkiem.
Pozdrawiam cieplutko
miło zobaczyć, że ktoś tu jeszcze zagląda.
U nas bez nowości: praca, szkoła, karate, dom i tak tydzień za tygodniem. W ferie wypoczęłam, cieszyłam się tym urlopem jak dziecko. W tym tygodniu mieliśmy rekolekcje to też byłam 3 dni w domu. Ale wymarzłam się, bo ksiądz przeginał ostro z długością mszy...
Pod względem nauki, to u nas już lepiej, t zn Julitka bardziej się wdrożyła w odrabianie, ale jeszcze często zdaża się jej gapiostwo...
Monia, nie zazdroszczę Wam tej sytuacji z wypadkiem.
Pozdrawiam cieplutko
luandzia1
Entuzjast(k)a
Witam
za oknem wiosna a wczoraj był jeszcze śnieg na szczęscie 1 dniowy
świeta coraz bliżej wiec i czas porządków okna pomyte???? bo moje juz tak
oj dziewczyny piszcie co u Was ???? !!!!!!!
Hej ja miesiąc temu zmieniłam pracę i jakoś nie potrafię jeszcze wszystkiego sobie poukładać. U dzieci wszystko dobrze teraz miały przez trzy dni rekolekcje ,a od jutra już normalna nauka. Generalnie chyba dopadło mnie wiosenne przesilenie, robię studia podyplomowe więc często mam zajęcia też w weekendy i może dlatego jestem taka przemęczona.Pozdrawiam i mam nadzieję ,że będziecie się częściej odzywać
monia_l
Wrześniowe mamy'07
hej
Luandzia i jak w nowej pracy? fajnie ?lepiej niż w starej?
ja też ostatnimi czasy przemęczona jestem i wiem że to wina pogody chciało by się żeby juz było ładnie , słonecznie , cieplutko
Mateusz ambicjami chce dorównac Oli. Zgłosił sie na konkurs ekologiczny na jutro a w poniedziałek idzie na matematyczny no a po świetach na coś z angielskiego tylko ja go jakoś nie widze w tych konkursach nie wiem jak on sobie poradzi ......
u nas rekolekcje od poniedziałku a później juz wolne az do następnej środy
Luandzia i jak w nowej pracy? fajnie ?lepiej niż w starej?
ja też ostatnimi czasy przemęczona jestem i wiem że to wina pogody chciało by się żeby juz było ładnie , słonecznie , cieplutko
Mateusz ambicjami chce dorównac Oli. Zgłosił sie na konkurs ekologiczny na jutro a w poniedziałek idzie na matematyczny no a po świetach na coś z angielskiego tylko ja go jakoś nie widze w tych konkursach nie wiem jak on sobie poradzi ......
u nas rekolekcje od poniedziałku a później juz wolne az do następnej środy
luandzia1
Entuzjast(k)a
No w tej starej pracowałam rok i teraz zmieniłam, teraz mam dużo bliżej
reklama
Podziel się: