reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się i ja:-) jakiś dobry czas dla mnie nadszedł wczoraj znalazł sie kupiec na kuchnie a dziś poszły meble:-) jupiiiiiiiiiiiiiiii mogę szukać komody do sypialni:-)

Monia nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała Cię przełożyć przez kolano i normalnie stłuc na kwaśne jabłko:wściekła/y:

reklama
Aneta tylko nie bij mocno pliss;-)nie wiem czemu ale bardzo się boję i jak bym mogła to nawet jutro bym tam nie poszła tylko boję się też czy z tego coś gorszego nie ma:dry:

przekazuję pozdrowienia i uściski od Nuśki:-)

Dziękujemy bardzo:-)

A wogóle witam o poranku:-) dzisiaj mam ambitny plan wyszukania mebli do sypialni:tak: tzn komoda by mi się przydała bo jak wczoraj opróźniłam te dwie szafki które dzisiaj sprzedaje to ni jak nie umiem się pomieścić w tym co mam:szok::-D Była któraś już na "Sępie"? Chyba się jutro wybiore i jak zwykle zastanawiam sie czy warto:baffled:

Miłego dnia babeczki:-)

Witam się i ja

Monia byłaś już na wizycie?
Pozdrów Nuśkę

Anetka
Sępa chętnie bym obejrzała. Dasz znać czy warto :-)

Dziewczyny kupowałyście kiedyś coś w aptekach internetowych? Ja ostatnio zamówiłam i czekam na przesyłkę. Środek na kolki dla małej tu na miejscu kupiliśmy za 43,50!! a w aptece internetowej 17 zł !! W innych oczywiście inne ceny ale tą aptekę poleciła szwagierka, maja zabójcze ceny, wszystkie leki sporo lub niewiele tańsze ale zawsze to taniej.

Iza ja często kupuje ale odbiór zawsze mam w aptece, którą wskazuję;-) a Ty w jakiej kupiłaś, ze takie różnice w cenie? Co do filmu to napewno dam znać:tak:

Iza Nuśka nas podczytuje więc napewno przeczyta i pozdrowienia;-)wizyty jeszcze nie miałam mam na 14.30:nerd:
ja kupowałam w aptece internetowej i też własnie widze duze rożnice w cenach nawet z przesyłka mnie tajniej wychodziło:tak:ja kupowałam w tej
Apteka internetowa Ale leki
Aneta na ,,Sępie "nie byłam wogóle nie pamiętam kiedy w kinie byłam:no:
mam wolną chatę co u mnie zdarza sie bardzo rzadko :-DOla w szkole ,Mati w przedszkolu na 10 a D pojechał na robotę;-)

reklama
Do góry