Donuś jako były sprzedawca powiem, że jak chcesz mieć gwarancję to ta pieczątka jest niezbędna. A jako użytkownik amici powiem że lepiej mieć tą gwarancję. Ja mam bardzo podobną kuchenkę ale 50-tkę. Mi zaraz na początku wysiadła żaróweczka i nie widziałam czy piekarnik się już nagrzał więc wzywałam serwis. Poza tym wymieniali mi uszczelkę piekarnika. Serwisów mają dużo i sprawnie działające więc mimo drobnych wad bardzo polecam te kuchnie.
jak zaczęłam czytać, to się przestraszyłam, że źle zrobiłam
chociaż czytałam opinie i duża przewaga była pozytywnych.
Nocki chyba długo nie będa przespane ale dziś mam pierwszy dzień z małą, Adam poszedł w końcu do pracy. Od wczoraj jest bardzo marudna i w dzień prawie nie śpi. Ma problemy z brzuszkiem. Gorzej było z przygotowaniem małej beksy do wyjścia.
współczuję beksy i to bardzo. W przypadku kolki i bólu brzuszka polecam Sabsimplex-nam-rodzicom-uratowało to zycie, chociaż i tak Julitka była bardzo marudna.
A poza tym to wczoraj przyszedł do Omara kolega. Akurat byłam z dzieciakami sama (mała wciąż krzyczała a Omar się nudził). Z kolegą trochę się pobawili i mogłam popatrzeć jak Omar się zachowuje w nowej (dla mnie) sytuacji. Oni nie wiedzieli że ich obserwuję. Oczywiście mój mały urwis strasznie się popisywał