reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

bo z tymi 6 latkami to powinno byc ze wprowadzają i idą a nie dawają prawo wyboru bo później rodzic nie wie czy dobrze robi a tak musiał by iśc i nie było by nic do myślenia ani gadania....
oj też muszę się wziąsc za prasowanie bo znów się uzbierała dośc duża kupka

reklama
Witam i ja.

Niedawno wróciłam z kolejnej rekrutacji - farsy.......... szlak mnie trafia.........czemu ja nie mam znajomosci ................wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr przynajmniej jestem wykuta w kwestii stowarzyszeń.

Monia u nas tez od 2 tygodni droge główna robią i tak samo jak u Ciebie koł nas przejeżdzaja rózne maszyny, kopary itp............ młody wbity y płot lub w okno:-D
Co do Oli to robisz dobrze, u córki to chwilowy zawrót, bo .................koleżanki.

Adaś wraca do zdrowia, tzn zaczął mi w końcu jeśc od weekendu, bo wczesniej to masakra, słaniał sie na nogach, bladziutki, bez życia............... podaję mu jednak to ferrum, które nie tolerował ale rozłozyłam dawke na części i dostaje 3 razy dziennie po troszku. Witaminy z żelazem tez kupiłam bym mogła mu choć troszkę uzupełnic w organiźmie.
Jutro laryngolog.

Życzę miłego dnia i do kiedyś.:-)

Witam pierwsza. Bez kawy, bo za brakło śmietanki :-(

EDIT: Oglądam DDTVN i mówią o chłopcu chorym na białaczkę, którego marzeniem jest pojechanie do Rzymu i poznanie Kubicy, a na dole ekranu nr konta, na który można wpłacać pieniądze. Sorry, ale czy to jest aż tak droga sprawa, że TVN nie może dać tych paru tysięcy??????? Ja tego nie rozumiem. Przecież o wiele lepiej wyglądałaby ta telewizja, gdy dali te pieniądze bez robienia z siebie debili.

Ostatnia edycja:
Zgadzam sie z Toba Majandra.I ci wszyscy dziennikarze co zarabiaja po 20.000 na miesiac,aktorzy,gwiazdy telewizyjne o niby dobrych sercach ktorzy biora udzial w tych akcjach dobroczynnych nie moga rzucic po tysiaku?????????

Ahh bo oni potrafią tylko ciągnąc kasę od ludzi a sami nic od siebie dla nich 1tyś to tak jak dla nas 10zł pewnie...założę się że jak oni by mieli wypłatę ok 3tyś na miesiąc to by płakali że nie wystarcza im nawet na opłaty......sorry ale mam zły humor....a tak wogóle to witam z kawą

ja tak tylko na chwile,bo do Gniezna jedziemy,a ja jeszcze z recznikiem na glowie.
Gabids jak ogolnie nastroje? Mama doleciala?
Majandra sejf odpadal na poczatka, a bankomat nie dosc,ze tylko rozowy to jeszcze na funty. Ale dzieki. Pomysl umarl w zarodku,haha

reklama
Justyna mama bedzie z nami 27 maja.A nastroje ehhh......do doooopy.Wczoraj nowa niespodzianka przyszla i to taki gwozdz do trumny ,ale nie chce Wam juz marudzic.

Czekam na dostawe sporzywki i ide z dzieciaczkami do parku.U nas sa ferie od poniedzialku do 2 maja i jest piekna pogoda.

Do góry