reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ale super! Fajnie że w jedno miejsce bedziesz dzieci zaprowadzać :)
Łukasz też się dostał do tego przy szkole. Ciekawe czy utworzą dla Pawłą zerówkę czy pierwszą klasą... bo obydwu nie bedzie. Wolałabym I klasę...

Dziury w ziemi do ogrzewania. Monia ma rację :-) Jedną panowie już zmontowali, jeszcze trzy :-) Będziemy mieli pompę ciepła (już mamy tylko właśnie odwiertów nam brak, bo mieliśmy kiepskiego pana i musieliśmy sie z nim pożegnać, a teraz robią inni)
Tu jest opis działania. My będziemy miec dolne źródło pionowe.
http://http://www.biawar.com.pl/index.php/pompy-ciepla/zasada-dzialania/menu-id-38.html

reklama
Sto lat dla Oli! :-D

Majandra - no nie taka nowa, tylko raczej cicho o tym jest ale w Polsce od łądnych paru(nastu) lat się montuje a w skandynwaii duuużo dłużej :tak:
A cicho jest bo dość drogie w zakupie i montażu wychodzi, szczególnie właśnie z odwiertami. Za to później... mmmm czyste, bezobsługowe i tańsze :-)

witam wieczoroowo

Monia, dla Oli serdeczne zyczenia!

pognalam dzis do maista, spieszylam sie a tam taaaakie korki, az dziwne. a tu sie okazalo, ze dzis otwierajja wieeeeelka galerie w Radomiu i stad ten szal na miescie!

dostalam lakier z Avonu, ladnie wyglada na paznokciach, dopieor jedna reka pomalowana...

Mlody z goraczka mi sie obudzil i z gestymi glutami. W nocy troche kaszlal na sucho. A wczoraj nic mu nie bylo. Moze syropkami przegnam

jak mu teraz?

Niedlugo swieta a tuz zaraz mama przyjezdza wiec huuuraaaaa!!!!

fajowo

Zapomniałam sie pochwalić, że od wczoraj wisi lista przyjętych do przedszkola i Adaśko dostał się do tego przy Mai szkole:-)

super!

reklama
Mlody niby lepeij, tzn. nie moge go jeszcze do lozka zagnac:wściekła/y: Stan taki podgoraczkowy,a glubosy zmienily sie w przejzysta rzadzizne

Asia to ja taka madra jestem (szkoda,ze nie ma dumnej minki;-))

A slyszalyscie o takim odkurzaczu co montuje sie np. w piwnicy,a we wszystkich pokojach zostawia sie tylko dziury i rure sama podlacza? Bo ja niedawno odwiedzialam sie, a to tez ponoc stary "wynalazek"

Do góry