reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Aneczka ja tak nie potrafie:no:na sama mysl ze mialabym przelknac alkohol mnie bierze na mdlosci.
Popijam alcazelcer i czuje sie znacznie lepiej.

reklama
Ja mam to samo, gdyby moj zoladek reagowal tak twardo jak moja glowa byloby po problemie. Cisza na morzu w pracy...az sie nie chce tu siedziec w niedziele :( Przegladam sobie oferty na wakacje, super znizki do Tunezji, sama bym sie skusila majac urlop w okolicach kwietnia. all inclusive 4 gwiazdki juz za niecaly 1000 :szok:

witam!!!

caly dzien przy garach-ehh!

ale po obiedzie wybioeramy sie na spacerek :)

podejrzewam, skad sie bierze super cena wakacji w karajch arabskich, ja bym teraz nie chciala tam jechac, nawet za taka cene

Milego dnia!

No to fakt, że teraz bałabym się tam jechać:baffled: wogóle to z trwogą patrzę na to co się dzieje w Libii:szok: i obawiam się, ze bez interwencji sił lądowych nie obalą tego Kadafiego:confused:
Donuś ja dziś mam spokój z gotowanie M ma dyżur przy garach;-):-D będziesz wieczorem?Bo podałabym ci co i jak;-)

Powiem tak, bo nawet ostatnio pisalam artykul na ten temat, osrodki wypoczynkowe sa zlokalizowane daleko od ognisk zamieszek, poza tym sytuacja w Egipcie juz sie uspokoila a ceny generalnie obnizaja bo chca odbudowac gospodarke ktorej to przeciez glownym dochodem jest wlasnie turystyka. Wiadomo w czasie najwiekszych zamieszek nie wyslalabym klientow chociaz de facto byly biura ktore to nie zawiesily polaczen..jak dal mnie to glupota. Teraz wszystko wraca do normy i mozna zalapac sie na na prawde super promocje. Oczywiscie w czasie najbardziej napietej sytuacji znalazllo sie pare substytutow typu Maroko i dobrze na tym wyszlo bo zainteresowanie bylo spore.

Anetka, wczoraj sie natchnelam i porobilam jeszcze nowe, wiec moze zaczekaj chwilke, ja przy njablizeszej okazji je wkleje

reklama
juz chcialam wkleic, ale sie okazalo, ze jakies kijowe zdjeica mi wyszly. tamte Ci odlozylam, w razie czego ;)

w szoku jetsem: niunia zasnela! juz taka amruda byla, ze szok. polozyla sie i od razu odleciala.
juz sobie wyobrazam, jak jutro chetnie wstanie rano ....

Aneczka, a Nel chodzi do przedszkola?

Do góry