reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam o poranku oczywiście z kawką:-) za oknem szaro buro i pada deszcz, więc żyć się odechciewa:baffled: dobrze, że dziś w pracy bo w taką zgnielizne to wszystkiego się odechciewa i napewno nie miałabym powera tylko zaległa pod kołderką;-)
Agulka jak zdrówko?

Mnie też się marzy poleżenie pod kołderka a tu niestety nie mam szans :dry:

Dzieci w domu, PAweł chory i ja ledwie żywa z niewyspania i zmęczenia... :-(

Oj Asia Tobie by się przydał chociaż 1 dzień wypoczynku
Aneta u was deszcz a u nas jeszcze gorzej bo sypie śnieg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ola oddelegowana do przedszkola młody wcina śniadanko a póżniej wybieramy się na kawke do koleżanki tylko ze w taką pogode to sie odechciewa jechac:baffled:

Czesc siostry
Ze mna juz jakby lepiej ale puk puk narazie
Agula jak u Ciebie?

Konczymy juz sniadanko,zaraz idziemy do przedszkola tylko czy dojdziemy bo tak wieje.
Mam dzisiaj w planach dokonczyc sortowanie moich ubran i butow i pewnie do szewca trzeba bedzie z zelowkami sie kulnac.

Monia u nas też śnieg nad ranem trochę popruszył ale padający deszcz już go rozmył;-) ja mam nadzieję, że do grudnia już tego dziadostwa nie zobaczę;-)

reklama
Witam w piękny słoneczny poranek:-) Na termometrze +5 stopni w cieniu

Adaś dobrze, tzn smarcze, kaszle ale ogólnie spoko, spał tez ładnie cała noc, więc myslę że wraca do zdrowia.
Ja też przespałam noc, nos nie był tak mocno zawalony więc mysle, że może będzie dobrze, biore GripexMax

Trzymajcie kciuki, bo moja gwiazda w tym momencie ma zawody.......... wczoraj już na tańcach były przepychanki słowne między dziewczynami z róznych przedszkoli, które to przedszkole wygra:baffled:

Nie wiem co mi się stało z monitorem, ale jak włączyłam to obraz zrobił sie na 3/4 monitora a na pole czarne nawet myszka najechac nie mogę. Wszystko jest takie "chude" , resetowałam i dalej tak samo.

Do góry