reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ja mam grochowke i bigos w lodowce. mialam zjesc dizsiaj, ale dopeiro jadac z przedszkola i widzac duzo samochodod pod kosciolem zorientowalam sie, ze dzis sroda popielcowa. zrobie wiec sobie kilka nalesnikow

Majandra dla rodziny losos,ziemniaki i fasolka a dla mnie to ta zupina co juz pisalam.Ale to obiad na kolacje bo dopiero jest mozliwosc zeby wszyscy zjedli razem.A na lunch mialysmy z Angelka wrapa(plaski placek) zawijany z tuna i warzywkami.

Przespalam sie godzinke bo jakies dreszcze mnie zlapaly ale nic to mnie nie podkurowalo bo musialam po Fabiana do szkoly a taaak wieeeeeje i pada.

Majandra - ja się piszę na leniwe! Uwielbiam a samej nie chce mi się robić ;-)

Paweł mi sie rozłożył żołądkowo od wczoraj. Gorączkuje też do tego :-( Dziś musiałąm na budowę więc Łukal do przedszkola a on pojechał ze mną biedulek, ale od jutra siedzimy w komplecie w domu.

Padam na twarz...

Plan na dzisiaj wykonany:tak: posprzątane, poprane, poprasowane i chyba jeszcze zaraz machnę okno w kuchni;-) i łazienka jeszcze się prosi ale chyba do wieczora nie dam rady:dry: M zaraz jedzie po rybki do Nowej Rudy bo narazie mamy akwarium pełne kamuni:-D
Gabids to mi wygląda jednak na jakąś poważniejszą infekcje:baffled: może lepiej kulnij się do lekarza:sorry2:
Majandra ja dziś zupełnie przez przypadek zrobiłam pomidorówkę i naleśniory z pieczarkami i serem;-)

Anetasa tutaj do lekarza chodzi sie dopiero w stanie agonalnym:-D A ja mam fajny widok w akwa bo moje danio pizamkowe sie trze.

Asia nie ma sprawy:-) opatentowałam wreszcie posługiwanie się ścierą z mikrofibry z tuuperware i teraz pach pach i lecę okno po oknie;-) i wreszcie nie denerwuje się, ze są smugi:tak: w kuchni już machnęłam też:tak: i łazienkę jednak robię;-)
Gabidis ja już nie mogę się doczekać rybek w akwarium bo jakoś mi głupio bez nich:baffled: a muszę przyznać, ze zmiana na plus M wyszła dużo bardziej mi się podoba teraz niż było przedtem:tak:

reklama
Anetasa mi to sie marzy morskie akwarium i kiedys sobie takie urzadzimy:tak:A co sie stalo ze starymi rybkami?

Do góry