reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka supera, że i Ty się zjawisz:-) kurcze juz nie mogę się doczekać:-) może jeszcze któraś chętna;-)

Z Tuśką nie zafajnie:-( na szczęscie w kwestii kaszloków się nie pogarsza, ale popołudniu miała 39,8:szok::-( niech ten wirus jak najszybciej znika a kyszzzzzzzz

reklama
Aneta jak dzis Tuśka?????
Agulka super:-)
wkurzam się bo nie wiadomo czemu zablokowali na kanały w Cyfrowym Polsacie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mamy niby 2 dekodery ale na żadnym nie możemy nic oglądac do dziś mieliśmy jeszcze częsc kanałów na dekoderze mini a jakies 30 min temu zabrali wszystko i pisze ,,Tego kanału nie ma w twoim abonamencie":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a płacone jest regularnie więc to nie wina np nie zapłaconego abonamentu:no:już im wysłąłam meila mam nadzieję że jutro rozwiążą ten problem:sorry2:
a i wczoraj auto mi się zepsuło:wściekła/y: poszła linka ze sprzęgła dopiero jutro po pracy D będzie naprawiał i mam nadzieje że to naprawi bo wieczorem mam sauny:sorry2:

Moniu mam nadzieję, ze autko jutro zrobią;-) i że tv zadziała:tak: co do tuśki to dzięki, że pytasz:-) chyba lepiej ale nie chcę mówić głośno:sorry2: noc już bez gorączki przespała u siebie i od rana spokój:tak: po drzemce miała stan podgorączkowy ale to i tak mnie pociesza w porównaniu z wczorajszym dniem gdzie po drzemce miała 39,8. Po cichu mam nadzieję, ze jutro już będzie bez gorączki:sorry2:

witam u nas piękna wiosenna pogoda słoneczko świeci :-)my juz jeden spacer mamy zaliczony;-)bo byliśmy zaprowadzic Olę do przedszkola no i w sklepie na zakupach a i bylismy w przychodni bo chciałam z Matusza brzuszkiem isc ale lekarz przyjmuje później:tak:a teraz czas na kawkę która dołączy????????
muszę przez okno pilnowac bo znów przedszkole wybiera się do ,,naszego"lasu i obiecałam Oli że będziemy z Matim jej machac;-)
Aneta mam nadzieje że Tuśka dzis juz bez gorączki:tak:

Majandra no to ufff, przynajmiej nie musisz stresowac sie,ze cos sie dzieje.

Aneta jak Natalka?

Monia zamelduj pozniej co i jak z brzuchkiem,choc pewnie da Wam na badania, moze usg

no i drugie podejście do lekarza zaliczone i znów za prędko:baffled:lekarz przyjmuje dziś od 11.30 ale przynajmniej 2 spacer za nami:-)jakos te słoneczko mnie pozytywnie nastawia tylko ze jak zaświeciło to widac było jakie okna brudne:eek:no i wszystkie szyby przeleciałam i od razu lepiej;-):-)
teraz Mati męczy mnie o mini mini:sorry:tzn obiecałam mu że włącze mu jak wrócimy od lekarza bo nie chciał isc :no::no:

Witam i ja:-) no niestety Tuśka rano znów miała stan podgorączkowy:wściekła/y: i do tego coraz brzydziej kaszle:-( już zamówiłam wizyte domową, ale bojam się, że bez antbiotyku się chyba nie obędzie:-( bo to już jak dla mnie zbyt długo z tą gorączką:-(
Monia zazdroszczę słoneczka bo u nas szaro buro, ale cieplutko:-)

Witam

U nas też szaro....... i pada, ale jest +8
Do przedszkola nie miałam siły wstać i dzieci zostały w domu............... po niedzieli ferie.

Monia daj znac co z brzuszkiem Matiego.

Aneta oj długo ta gorączka, może 3dniówkie przedłuzona przechodzi................ zdrówka dla małej

wizyta u lekarza zaliczona:tak:pobadał przepisał w razie bólu No-spe po 1/2 tabletki i jeszcze jakies tabletki no i na badania krew i mocz:tak:

reklama
Monia dobrze, ze badania zleciła chociaż dziwię się, że na usg Was nie wysłała:baffled: ale może wszystko pokolei:tak: młoda śpi, a Marta dzwoniła, ze była z Niki u lekarza i mała ma szkarlatyne:szok:

Do góry