reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia bo kawy nie moge wypic...

Luandzia a co to za wczesne wspomaganie rozwoju? W Mogilnie bedzie "Zaplatana" i mam ochote przejsc sie z Mateuszem,bo to male kino i bilet tylko 10zl wiec nie bedzie mi szkoda,jak w polowie powie,ze nie chce juz ogladac.
Dobrze kojaze,ze W to jakis finansista?

Kurna wczoraj zaczelam ogladac fil o Stillwater "U progu slawy" czy jakos tak i siedzialam do 2.50 w efekcie niedospana jestem,ze szok.

reklama
Justyna jestem możesz pic;-):-D
Luandzia zdrówka życzę:tak:
coś mi Mateusz od jakiegoś czasu narzeka na ból brzuszka i nie wiem czy mówi prawdę czy nie:eek:bo każe podmuchac i już go niby nie boli:sorry:ale to juz z 2-3 tygodnie będzie i tak co dzień albo 2:sorry:a dzis juz wyjątkowo z 5 razy u mnie był że go boli chyba będę musiała przejsc się do lekarza bo może naprawdę cos w tym brzuszku się dzieje........

dzwoniła dziś do mnie jakaś babka i oferowała mi jakis naszyjnik tylko za koszty przesyłki oczywiście odmówiłam nie dam sie robic w balona..........

Ostatnia edycja:
justyna Zuzia caly czas się potyka przewraca chodzi na palcach i takie tam i została zakwalifikowana do terapii integracji sensorycznej ale żeby to było za darmo to trzeba bylo dostać decyzje z poradni psychologiczno-pedagogicznej o wczesnym wspomaganiu rozwoju
Monia ja bym sprawdzila czy nie ma robaków Zuzka też często mowi że boli ją brzuch ale to raczej przez jej zaparcia

Justa ...... nocny Marku

luandzia zdrówka dla Ciebie i dla Lenki.

Monia sprawdz te bóle brzuszka u MAtiego.

Aneta szalejesz kobito.......... wyslij troche tych pierogów

Witam i spadam.
Jedziemy dziś na urodziny do Mai koleżanki, tzn dzieci jadą a ja do mamy skoczę bo to w Czarnem i grzywke pójde podciac bo nic nie widzę. A ostatanio jak sama cięłam to schody porobiłam i jakas taka niekształtna jest.

Pogoda mroxna ale słonko pieknie swieci. Maluchów chyba cos bierze, bo kichaja i rano nos zatkany mieli., wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

witam

posiedzialam u koolezanki, w koncu troche sie nagadalam

P troche oburzony, bo zjechal wczesnie, a mnie w domu nie ma, tylko kursuje po miescie...
teraz szaleja z niunka

Cześć Donuś. Bal w sobotę?:eek:

.

tak. dziwi Cie, ze nie na dniu normalnym?
u nas (za moich czasow tez) w szkolach bale zawsze byly w sobote. tu widocznie tez tak jest.

pozdrowionka dla wszystkich!

me.jpgchinczyk.jpg Co robicie? Moze....

reklama
Do góry