reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam się i ja:-) zapomniałam dzisiaj klucza od pracy:szok: pierwszy raz mi sie to zdażyło w ciągu prawie 8 lat:-D akcja była niesamowita, ale grunt że o 8:20 przekroczyłam próg;-)
Moniu patrząc w kalendarz to chciałabym tak od 2 lipca do 10/11 być może;-) ale dokładnie nie potrafię określić bo nie mamy jeszcze grafika w pracy na tak odległe terminy, a przez to nie mogę jeszcze dokładnie określić od kiedy idę na urlop:sorry:

witam

porpasowane, posprzatane...zaczynam miec energie...

tak, Justka, niewatpliwie jestem wyciszona, dlatego dobrze mi sie robi teraz bizuterie, bo tam potrzeba skupienia is pokoju. najfajniej mi szlo, jak wracalam po calym dniu od mamy ze szpitala, bo bylam smutna i zamyslona...a pomysly same sie rodzily w glowie

jutro znowu pewnie caly dzien poza domem, bo mam sprawy

w sobote bal Julitki, potem szybko na msze za mame i porzadkowac jej rzeczy...oj, caly czas nie wierze, ze jje nie ma...

nie, chyba nie a sensu pozneij znow o tym myslec. Nie chcemy tez bratu zatrzymywac dolu domu, teraz jemu sie nalezy. oczywiscie wszystkiego an raz nie zrobimy, wiec i tak pewnie potrwa w czasie

Witam pierwsza z kawką. Kto się przyłączy?
EDIT: Asiek, ponawiam pytanie: Kto zostanie z Lenką, jak wrócisz do pracy? I czemu tak wcześnie wracasz?
mam nadzieje ze tesciowa w sobote bedziemy rozmawiac... a czemu tak szybko hmm z Jula tez tak wróciłam nie ma innej opcji z wychowawczego i pensji P nie wyżyjemy....

Lena dalej chora buuu :( nie widze poprawy wrecz przeciwnie jest bardzo marudna jak nie ona dzis od 23 do3 rano nie spała wrr a ja bardzo chciałam...

Witam się o poranku:-) oczywiście z kawką;-) czuje dzisiaj jakiegoś powera w sobie, ale to normalne u mnie ostatnio przed @:szok: już mam zrobiony farsz do pierogów i zaraz lecę po wołowinę bo obiecałam Marcie, że zrobię jej roladki, bo sierota nie potrafi:baffled::-D a ma w niedzielę gości na obiedzie i chce zabłysnąć;-):-D a potem biorę się za pierogi:tak: także zmykam do później:-)

reklama
Cześć dziewczyny witam i ja z łóżka bo jak się okazało nawet mnie czasem dopadnie jakaś grypa ... co gorsza zaraziłam Lenkę ale nie kaszle i podobno to zwykła infekcja wirusowa więc nie dostała antybiotyku
Poza tym u nas wszystko dobrze tylko zimnooo Zuzia pojechała z przedszkolakami do kina mam nadzieje ,że jej się będzie podobało bo nie przepada za takimi kinowymi bajkami
Poza tym W odebrał dzisiaj decyzje o tym wczesnym wspomaganiu rozwoju więc do pierwzej klasy ma zapewnioną opiekę muszę tylko załatwić w gminie bo tam gdzie chcę żeby chodziła na zajęcia to już jest inna gmina i potrzebna jest zgoda

Do góry