reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Luandzia dokładnie opisałaś to co na codzień mnie tam spotyka:-( tyle, ze ja zawzięta bestia jestem i po tym jak mnie dziś potraktowana czara goryczy się przpełniła:sorry2:

reklama
Luandzia, a czemu byłaś z Zuzią u urologa? Coś Cię niepokoiło?

Luandzia, Aneta, ja mam tak z moim ojcem. Jak przyjeżdżamy, to tyle co się przywita (a czasem i nie), powygłupia się dosłownie parę minut z Maciusiem i tyle go widzieliśmy. Zamknie się w pokoju z tv. Z tym, że ja już się z tym pogodziłam, poza tym z ojcem zawsze inne relacje się ma, to dla mamy powinna dziewczyna być przyjaciółką, a nie przeszkodą.

Ostatnia edycja:
Witam z rana
Mateusz w nocy miał biegunkę rano już 2 razy też.....mam nadzieję że mu przejdzie tylko nie mam pojęcia po czym ją mógł dostac........
ja zaraz jade zawieźć go do teśiowej bo ja muszę jechac odbębnic wizytę u arelgologa a popołudniu juz jadę po Olusię a i jeszcze bym musiała skoczyc jak zdążę z Matusiem do lekarza na kontrolę......MIŁEGO DNIA KOCHANE;-)

Aneta wcale Ci sie nie dziwie, mi tez było by bardzo smutno :((((((
ja jestem jedynaczką wiec moge tylko sobie wyobrazić jak musisz się czuć... bardzo nie ładnie ze strony Twojej mamy :/ ja tez chyba bym sie zaparła i szczeliła focha- może da jej to cos do myslenia....

jak tylko dowiedziałam sie ze jestem w ciąży obiecałam sobie ze za nic w Świecie nie będe wyróżniać dzieci- mam nadziej ze mi sie to uda...

Monia to masz dzień zalatany... mam nadzieje ze Mateuszowi sie poprawi...

Julcia juz troche lepiej tzn gorączka w koncu zeszła, ale zasmarkana strasznie i bardzo brzydko kaszle :/ lekarka przepisała biseptol i na internecie wyczytałam bardzo złe opinie :/

Witam się i ja:-) jakaś niedobita dzisiaj jestem:eek: najchętniej przespałabym cały dzień, ale trzeba się wreszcie zmobilizować i zabrać do roboty;-)
Moniu u nas panuje wirus, który wywołuje obrzydliwy kaszel i gorączkę, a przy tym pojawia się również biegunka:crazy: więc może Mati właśnie to załapał:sorry:

lekarka przepisała biseptol i na internecie wyczytałam bardzo złe opinie :/
I po co czytasz? Powiem szczerze, że jeśli Maciusiowi lekarka coś zapisze, to tylko sprawdzam na co to i czy na pewno takie małe dziecko może to brać. Na resztę informacji nie zwracam uwagi.

Ja dziś 2 godziny na podłodze spędziłam układając lego. Maciuś się znudził i poszedł się bawić. Nieźle mnie załatwił.

no własnie Majandra a ja jestem teraz na etapie sporej nieufności do słuzby zdrowia.... Lena jest nie szczepiona i bardzo załuje ze zaszczepiłam Julcie tymi cholernymi 5w1
wczoraj czytałam interesujący artykuł odnosnie instytutu matki i dziecka , polecają produkty których nawet nie badają - wszystko jest sponsorowane, masakra....

jakbym miała zaufaną Pani pediatre to nawet bym nie analizowała co przepisuje ale niestety tak nie jest, musze ja koniecznie zmienić....

dziewczyny jestem spanikowana nie wiem co robic tak jak pisałam Mateusz w nocy i rano miał biegunkę byłam z nim dzis u lekarza na kontroli bo po za tym jeszcze kaszle i ma chrypkę lekarz stwierdził że jakas infekcja wirusowa cały dzień młody nie miał biegunki a teraz zrobił taką brzydką kupę wyglądem przypominającą glony:eek:i teraz druga sprawa bo wczoraj wieczorem młody dorwał kropelki Olbas i chyba się tego napił ale odrazu wypłukałam mu buzię czy ta kupa to może byc przez te kropelki???????nie wiem co robic ogólnie młody dobrze się czuje tylko niepokoi mnie ta dziwna konststencja kupki............

Monia kurcze ja to słaba jestem w temacie chorób ale jeśli Mateuszek zachowuje sie normalnie, nie ma gorączki i nic go nie boli to tylko uważałbym na diete....

reklama
no własnie nic go nie boli nie ma gorączki zachowuje się normalni czyt. łobuzuje......od tamtej pory spokój ale bacznie go obserwuję

Do góry