reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Donkat jeśli chodzi o rachunek to jak za 4 miesiece to praktycznie nie wiele odbiega od moich:sorry:
Asiek jeśli chodzi o tę nockę w Sylwestra to nie ma to nic wspólnego z Wigilią poprostu po kolei każdej znas ona przypada, ja swoją ostatnio miałam jakieś 6 lat temu:szok: bo zawsze jak mamy jakąś nową osobę na recepcji to ona dostaje z automatu taki prezent:zawstydzona/y: a teraz już 3 rok pracujemy w tym samym składzie więc stąd moja kolej:dry:

my do tej pory mielismy rachunki co 3 m-ce i do zaplaty bylo ok.160zl i ok.100zl przedplaty.
teraz to dla mnie nowosc i szok!
juz powiedzialam P, zeby pogadal z ojcem, bo on od 18-23 albo i dluzej ma wlaczony TV. tylko ze czesto gesto zasypia juz o 22 a TV sobie gra nie wiadomo komu.

lece babki cos porobic!
mam nadzieje, ze uda mi sie jutro wskoczyc i zlozyc wam zyczenia, wiec nie robie tego teraz...

Ale mam humor do niczego. Tak jakos. Przelozylam wizyte u dentysty na 13.01. Zab mnie nie boli,a dzisiaj naprawde nie chce mi sie jechac. Moze nic mi nie wypadnie do tego czasu.
Donus my za 2 miesiace mamy ok. 300 zl. Przewaznie 260 i na bank nie nabija tego tv ani laptop,bo sprawdzalam, ograniczalam itd. Wszedzie mamy ebergooszczedne zarowki, a teraz do pokoju do zyrandola kupilismy ledowe, choc on i tak najmniej jest zaswiecany. U nas bojler tak nabija,a i tak nie mamy mocno rozkreconego. Pralka ze 2 razy w tygodniu, mikorfaje ograniczylam,bo juz mielismy przeszlo 300 i to bylo za duzo

witam też z humorem jakim nie takim sprzątam ,robię a efektów nie widac wrrrrrrrrr potrzebuje soli a ani D ani auta nie ma ,dzieci bałaganią ahhhhhhhhhhhhhhh
my za prąd za 2 miesiące mamy też ok 250 a tv i laptop dużo chodzą pralka też dużo dają żarówki energoszczędne a ledowe to juz wogóle super....a zauwazyłam różnice jak wyłańczam na noc TV z prądu ........

witam ale dzis miałam poranek:baffled:D o 6,30 jechał do pracy a że u nas jest pod górkę i nie idzie wyjechac zawsze zjeżdża na dół i z rozpędu wyjeżdża i tak chciał i dzis zrobic i jak jechał to połową auta znalazł się w rowie:szok::wściekła/y:najpierw próbował sam zaradzic ale nie dał rady więc zadzwonił po mnie próbowałam go wyciągnąc Ibizą ale tez nie dało rady tylko linka poszła się j**** no i po ponad 2 godzinach przy pomocy lewarka jakiś desek udało mu się wyciągnąc te auto a i jeszcze na końcu ja z sąsiadem musieliśmy pchac:cool2:no niezły poranek
dziś przyjeżdza D siostrzenica do Oli (Kamila Oli ulubiona kuzynka ta 17latka) juz na obiadek więc ja wypijam kawkę i zaraz biorę się za robotę no i może juz dzis zrobię pierogi na święta:tak:a i musze skoczyc do sklepu po zapas kartek ,bibuły i kleju bo pewnie dziewczyny będa tworzyc:-D
Donkat ta paczka to naszczęście nie na święta ale i tak długo nie ma:baffled:
Agulka jak się dziś czujecie?\
Aneta i co wam tam wyszło nie tak z tym sylwestrem?:-(
oj ale fajny porane miałaś
witam!!!

widze, ze zajete jestescie przygotowaniami do swiat, bo na BB pusto.

ja wpadlam zobaczyc, czy jest mail o kwocie przesylki, bo zamowilam ksiazki dla Kamilka i od wczoraj cisza! chyba zadzwonie. Monia, a Ty dzwonilas?

zlapal mnie dzis dol pracowy - dlaczego wszedzie trzeba miec znajomosci,a bez nich nie mozna dostac pracy?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Monia, niezly poczatek dnia. na pocieszenie: latwiej wyciagnac osobowke, niz TIRa. wczoraj wlasnie u nas na zakrecie pod gorke taki kolos wpadl 2 kolami do rowu. oj, pewnie sie nameczyli, nawet nie wiem jak go wyciagneli, ale dzis juz nie bylo

Aneta,
a co z Sylwkiem?

Aga, wystarczy wygrzewania J, chodz na chwilke do nas

dzis mam nawet zapal do pracy. plan spisany na kartce, mam nadziej,ze bedzie ubywac zadan....
w tym dole kochana nie jestes sama.........

A co do grzania J to nie grzeję:-p, Maja mi się rozchorowała................ mamy mały szpital w domu ......... nocki mam nie przespane, a to jedno, a to drugie, a to j, a to piec, a to ja mam zapchany nos................................. ach szkoda gadać.........
Witam się i ja:-) rano byłam na zakupach i upiekłam już japońca i śledziki zrobiłam, jutro w pracy machnę sałatkę jarzynową a w Wigilię pierogi, uszka, barszcz i sernik ciekawe czy mi dnia starczy:baffled: co do Sylwestra to Marta sprzedała ten nasz apartament bo ktoś chciał na 6 nocy a nas przesunęła na znacznie mniejszy:wściekła/y: i doszliśmy z M do wniosku, ze to żaden relaks tylko męczarnia by była w dwóch pokojach z dwójką dzieci i psem:sorry2: i zrezygnowaliśmy:-( trochę szkoda bo będę siedzieć sama no ale cóż męczyć się też nie mam ochoty:sorry2:
Monia poranku nie zazdraszczam:no:
Donkat jak tam lista?Pomniejsza się?
Justa jak dziś nocka?Żadnych robali;-)
Agulka zameldowałabyś chociaż, że żyjecie:sorry2:
melduje sie na zawołanie tak że Moni smsem:tak:
no i całe święta siedzimy w domu Mateusz ma ospe...........
uuuuuuuuuuuuuuuu w końcu..................hihihi ale to było do przewidzenia......... no i masz już z głowy
No oszczędności zawsze warto poszukać;-) chcoiaż sam tv takiego rachunku raczej nie zrobił:sorry:

ja równiez wyłańczam Tv na noc z prądu, mikrofal ę to w ogóle wyeliminowałam, a w poprzednim domku byłam non stop uzywana:sorry2: Jednak da się żyć bez niej, hihihihihihihi

Donuś u nas rachunki podbne, ale my co mc chodzimy i płacimy to co zuzylismy a nie nadpłatę czy prognozę........... J sie wykłócił...... bo na początku nie chcieli o tym słyszeć..........

Choinke w końcu udało nam się wczotraj kupic, ale już przebrane były........... nie jest rewelacyjna jak przewaznie, no ale jest

KOCHANE ZYCZĘ WAM BY TEN CZAS SPĘDZONY Z RODZINA BYŁ SPOKOJNY, MIŁY, RADOSNY.
ŻYCZĘ ZDROWIA, POMYSLNOŚCI, NIE OBEDZCIE SIĘ ZA DUŻO I WYKORZYSTAJCIE NA MAXA CZAS Z RODZINĄ.

Jemioly nie mam...:-( zawsze S sie postaral,a teraz nie bylo go w domu,a ja nie kupilam

Jak wylacze tv z guziczka to slysze,ze buczy, brzczy, musialabym chyba z gniazdka kabel odlaczac

Moje dziecko nie spi. Nie moge popakowac prezentow. Mialam robic rybe po grecku,ale moje warzyw skapucialy,a ryba usmazona,wrrr

Wesolych swiat dziewczynki dla Was i Waszych najblizszych. Niech beda sniezne i jednak troche mrozne!!!

reklama
Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmij proszę z życzeniami
Może spełni się marzenie
Białe Boże Narodzenie
Lub, gdy przyjdzie Ci ochota
Niech to będzie gwiazdka złota
Bo, gdy spada taka z nieba
Wtedy zawsze marzyc trzeba
No, a jeśli tak się zdarzy,
Że srebrzysta ci się marzy
Możesz także taką zdobyć