Atruviell
Wrześniowe mamy'07
Dzięki, już wysłałam, mam nadzieję, że możesz odczytać mój numer.
To idź, odpoczywaj i wracaj z dzidziusiem. Powodzenia!!!
To idź, odpoczywaj i wracaj z dzidziusiem. Powodzenia!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ruda-iza - w której to części Polski takie upały? U nas wczoraj było gorąco, potem w nocy przeszło kilka burz i dzisiaj od rana jest całkiem przyzwoicie. Tzn. ciepło ale słoneczko chowa się za chmurami i nie smali tak okropnie.
Mieszkam w północno-wschodniej Polsce, czyli okolice Białegostoku. Właśnie słoneczko zaszło ale jest cięzko.
Tygrysku, będziemy czekać na wieści od ciebie, oby wszystko poszło sprawnie i lekko i obyś najpierw sobie odpoczęła i niczym sie nie martwiła.
Harsharani, trzymam kciuki za pomyślne załatwienie "łóżeczkowej" sprawy. Obyś się mocno nie namęczyła a wszystko pomyślnie załatwiła.
Atruviell, niektóre kobiety poprostu takie są, nie ma co się nimi przejmować. Najlepiej by było żebyś odpuściła, ale w naszym stanie to chyba nie możliwe. To nam powinni ustępować. Niestety nie wszyscy sa reformowalni