reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Jetem ponownie i ja:-) babcia zabrała Tuśkę po 11 zgodnie z umową a ja zabrałam się za sprzątanie takze podłogi już lśnią;-) i chałupka ogarnięta, sosik dusi się na gazie więc ogólnie mam labe:-) choć w domu jak w domu zawsze znajdzie sie coś do roboty:sorry2:
Agulka kuruj młodą za wzasu bo szkoda by było imprezki:-(

reklama
J
Agulka kuruj młodą za wzasu bo szkoda by było imprezki:-(
mam taki zamiar, a ze dzis miała angielski to poszła jutro juz w domciu ją przetrzymam:tak:

Co myslicie by w ramach prezentu urodzinowego zabrać moja księzniczke do kina ( jeszcze nigdy nie była na filmie) Ksiniczka i aba

Zabawek ma full , więc to by była "inność":sorry2:

Agulka mysle ze kino to dobry pomysl.Moje dzieciaki uwielbiaja a jeszcze jak im zafunduje popcorn i picie to juz Heaven:-D

Ale naplodzilyscie od wczoraj wieczorem:szok:Faajnie:-)
My niedawno wrocilysmy z przedszkola.Angela zadowolona,super miejsce bo tyle przestrzeni do zabawy i nawet maja kwoke z kurczakami na ogrodku :tak: Przedszkole otworzone dopiero we wrzesniu 2009 wiec wszystko tam nowiusienkie
Bylysmy tylko 2 godz.Bo takie sa procedury wdrazajace.Nastepna wizyta we wtorek i czwartek i tez 2 godz.A pozniej godziny bede dostosowane do mozliwosci dzieci. I jeszcze niespodzianka jest to opiekunka Angelki bedzie pani ktora uczyla Fabiana w zerowce:-)Ale mnie wysciskala na przywitanie.:-)
Na grupe 20 dzieci przypada 2 nauczycielki i 3 studentki:szok:a nie zawsze tyle dzieci przychodzi(dzisiaj z 10 naliczylam)
Zostalam przepytana jaka diete ma niunka czy ma alergie jaka pomoc musi miec przy zalatwianiu sie i ogolnie czy ma z czyms problemy.Jesli dziecko ma pieluszke to oni tez zmieniaja:tak:nie ma problemu tylko rodzic musi podpisac zgode na rozbieranie i ubieranie.

Ostatnia edycja:
Aneta widzę, że zmieniłas zdjęcie Tuski.................. mała Anetka się do nas usniecha
tatuś by powiedział ze raczej mały Marek się uśmiecha;-)
Gabids właśnie myślałam o Tobie kiedy wpadniesz zdać relacje:tak: super że takie fajne przedszkole Wam się trafiło i że obie jesteście zadowolone:tak: Mam nadzieję że Angelka będzie chętnie uczęszczać na zajęcia:-)

tatuś by powiedział ze raczej mały Marek się uśmiecha;-)
Gabids właśnie myślałam o Tobie kiedy wpadniesz zdać relacje:tak: super że takie fajne przedszkole Wam się trafiło i że obie jesteście zadowolone:tak: Mam nadzieję że Angelka będzie chętnie uczęszczać na zajęcia:-)
tatusiowie tak mają ;-) a niech mu będzie:tak::-D my lepiej wiemy:-)

Gabits
pozazdrościć takiego przedszkola

Kurcze Gabids u Was takie przedszkola to norma,czy to jakies prywatne? Az milo sie czyta o takiej placowce:tak:
jest darmowe:tak:jak wszystkie przedszkola i szkoly.Tylko placi sie za posilki.Opieka pewnie wszedzie jest taka sama tutaj ale to przedszkole jest nowe i takie nowoczesnie urzadzone. Ale sie podjaralam:zawstydzona/y: bo zadowolona jestem:-D

reklama
Do góry