stało się coś??Jestem wściekła wrrrr chyba muszę zacząć szukać innej pracy
sorki że tak bez przywitania ale wklejam zdjecia na zamkniety i potem napisze na głownym ale twój post zaraz się "rzucił" w oczy... mam nadzieję że Cię nie zwolnili...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
stało się coś??Jestem wściekła wrrrr chyba muszę zacząć szukać innej pracy
OMG no to nie zazdroszczę, ale to jak tak może być niesprawiedliwie?? według mnie to chyba powinnaś się nie dać... że tak powiem... ale to tylko moje skromne zdanieSzkoda gadać chodzi o pracę w Swięta i sylwestra najpierw mówią jedno a potem chcą robić drugie. Byłam przekonana że w sylwestra będę pracować do 20 i wreszcie będę mieć wolną noc i Nowy Rok bo w sylwestra u nas zawsze jest nocka do tej pory zawsze było sprawiedliwie w tym roku wreszcie kierowniczce przypada nocka ja w zeszłym roku miałam nowy rok wiec uznałam za oczywiste że mam teraz sywka i dalej wolne a tu jeszcze nie wiadomo kierowniczka mi powiedziała że musi sie jeszcze zastanowić i porozmawiać z Agą bo moje stanowisko już zna a do cholery co to za nagłe konsultacje zawsze tak było i po koleji i było dobrze. No i okazuje sie jeszcze że mam mieć kolacje wigilijną no i z pewnością jedna ze wszystkim nie da rady ciekawe jak to rozwiążą ale już czuje że zamist jeść z rodziną kolacje będę siedzieć w pracy
Spoko jest, tylko kurna, coś muszę robić nie tak, bo zaczęłam na minusie być. Niedługo wypłaty mi nie starczy :-sorry2: A dziewczyny fajne, młode babeczki, kierowniczka młodsza ode mnie, okazało się, że to samo liceum skończyłyśmy. A co do mgr, to czekam aż sama się napisze ;-)Majandra opowiadaj jak tam w pracy klimaty? Masz fajne koleżanki na zmianie??? No i co z pracą MGR napisana ??? kiedy obrona????
OMG no to nie zazdroszczę, ale to jak tak może być niesprawiedliwie?? według mnie to chyba powinnaś się nie dać... że tak powiem... ale to tylko moje skromne zdanie
Z Wigilią to się okaże jak to ustalą odnosnie tej kolacji jedyny plus tego taki że naewno za to będzie premia tylko pytanie czy są takie pieniądze które będą mi w stanie wynagrodzić to że np w domu będę dopiero o 19 a co do sylwestra to jest tak że jedna pracuje w sylwka od 8 do 20 druga ma nockę od 20 do 8 rano a trzecia normalnie Nowy Rok od 8 do 22 i byłam przekonana że zgodnie z tym jak było zawsze mi przypadnie sywek do 20 a tu jakieś kombinacje się zaczynająAneta, to przerąbane masz z tymi wolnymi dniami. Jeśli dobrze zrozumiałam, to będziesz pracować w Wigilię, Sylwka i Nowy Rok, tak? Coś nie hallo z Tobą postępują Ja już mam zaklepaną wolną Wigilię, a w Sylwestra pracuję do 18.
Szkoda gadać chodzi o pracę w Swięta i sylwestra najpierw mówią jedno a potem chcą robić drugie. Byłam przekonana że w sylwestra będę pracować do 20 i wreszcie będę mieć wolną noc i Nowy Rok bo w sylwestra u nas zawsze jest nocka do tej pory zawsze było sprawiedliwie w tym roku wreszcie kierowniczce przypada nocka ja w zeszłym roku miałam nowy rok wiec uznałam za oczywiste że mam teraz sywka i dalej wolne a tu jeszcze nie wiadomo kierowniczka mi powiedziała że musi sie jeszcze zastanowić i porozmawiać z Agą bo moje stanowisko już zna a do cholery co to za nagłe konsultacje zawsze tak było i po koleji i było dobrze. No i okazuje sie jeszcze że mam mieć kolacje wigilijną no i z pewnością jedna ze wszystkim nie da rady ciekawe jak to rozwiążą ale już czuje że zamist jeść z rodziną kolacje będę siedzieć w pracy
sama odpowiedż tutaj wychodzi, bo na kierowniczkę w tym roku padło, więc trzeba namieszać WALCZ o swoje, a zwolnic Cię nie zwolnią bo jesteś za dobra;-)Z Wigilią to się okaże jak to ustalą odnosnie tej kolacji jedyny plus tego taki że naewno za to będzie premia tylko pytanie czy są takie pieniądze które będą mi w stanie wynagrodzić to że np w domu będę dopiero o 19 a co do sylwestra to jest tak że jedna pracuje w sylwka od 8 do 20 druga ma nockę od 20 do 8 rano a trzecia normalnie Nowy Rok od 8 do 22 i byłam przekonana że zgodnie z tym jak było zawsze mi przypadnie sywek do 20 a tu jakieś kombinacje się zaczynają
Wiem że to nieskromnie zabrzmi ale wiem że zwolnić mnie szef tak łatwo nie zwolni w końcu jakby nie było już 2 osoby kiedyś poleciały bo nie mogłyśmy sie dogadać bo co bym nie zrobiła to dla nich zawsze źle a chodziło o to że myslały że po macieżyńskim już do pracy nie wrócę i wiem że jeśli podejmie kierowniczka decyzje o tym że mam Nowy Rok to napewno pójdę z tym do szefa i nie wierzę że nie przyzna mi racji ale może jestem w błędziesama odpowiedż tutaj wychodzi, bo na kierowniczkę w tym roku padło, więc trzeba namieszać WALCZ o swoje, a zwolnic Cię nie zwolnią bo jesteś za dobra;-)
i tak trzymajWiem że to nieskromnie zabrzmi ale wiem że zwolnić mnie szef tak łatwo nie zwolni w końcu jakby nie było już 2 osoby kiedyś poleciały bo nie mogłyśmy sie dogadać bo co bym nie zrobiła to dla nich zawsze źle a chodziło o to że myslały że po macieżyńskim już do pracy nie wrócę i wiem że jeśli podejmie kierowniczka decyzje o tym że mam Nowy Rok to napewno pójdę z tym do szefa i nie wierzę że nie przyzna mi racji ale może jestem w błędzie
Taki mam zamiar choć wkurza mnie to że czeka mnie 2 tygodnie w zawieszeniu bo Aga jest na urlopiei tak trzymaj