majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Luandzia, mój tata właśnie jest na antybiotyku - ma boleriozę. A najciekawsze, że kleszcza nie znalazł w tym miejscu, gdzie ma to opuchnięcie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
koleżanka młodej i brat młodego, a więc ni w kij ni w oko Jak wczoraj powoedziałam J o tym to skomentował to tak: chyba ją popier...ło:-)No to rzeczywiście pojechała szwagierka... powiedz jej że jeśli Ty też usiądziesz znimi to ok!
No bo inaczej to bez sensu... a kto jest świadkiem?
nic nie mów o aucie................... my jeździmy od ponad m-ca na beznynie bo cos od gazu nawaliło i kupę kasy to kosztuje a przed tyg akumulator zrobił kaput i to na amen.. więc znów nowy trzeba.............Dzień dobry
AsiaKC- grtulaaaaacje
ja jeszcze podziwiam za cierpliwość
Super
Mi wczoraj tak komp zamulał, że nie mogłam nic otworzyć, ale to była chyba wina dostawcy bo i w pracy miał zwolnione obroty i były problemy z serwerem, no i w domu podobnie.
Wiecie szlag mnie trafia, z racji że mojego M nie ma teraz w większości w domu i auto stoi nieużywane, Szwagier mojego M odstawił do mechanika swoje auto i po uzgodnieniu pożyczył od nas auto. To jest typ człowieka , który kompletnie nie szanuje samochodów- w przeciwieństwie do nas-i już siadła skrzynia biegów i ma jakieś problemy z wbiciem "jedynki"i " dwójki". Szlag mnie trafia bo znowu pójdzie kasa na naprawę, która była przeznaczona na coś innego. I zaczynamy chyba będziemy sprzedawać naszą furkę za nim całkowicie się rozkraczy- co po użytkowaniu przez Szwagra jest bardzo prawdopodobne
o szok ................. zdrówka dla ZuziCześć
Asia gratulacje!!! no te jest już nas trzy tylko ze mnie to już spory wieloryb
Normalnie nie przeklinam ale chyba dzisiaj zacznę nie wiem czy wam pisalam że jakieś półtora tygodnia temu wyciągnęłam Zuzi kleszcza (z szyji)ale nic się nie działo ...wczoraj zrobiła jej się na nodze taka opuchnięta gula wiec myslałam że ugryzł ją komar albo jakas meszka posmarowałam fenistiliem a dzisiaj rano jak W ją przyniósł to okazało się że zacząl się robić taki rumien kleszczowy W miał to w tamtym roku i musiał brać antybiotyki dzisiaj jedziemy na 14 do lekarza i zobaczymy ale jestem taka zdenerwowana że szok uroki mieszkania pod lasem
Miłego sprzątania:-)Przyszłam sie narazie chociaż przywitać i lecę sprzątać po śniadaniach później mam nadzieję będę maiła wiecej czasu to poodpisuję a narazie miłego dnia:-)
A nie mogą zamiast rodziców wziąść jakichś młodych koło siebie? Zauważyłam,że siedzenie z rodzicami nie sprawia przyjemności ani młodym,ani rodzicom. Jednak bardziej wiekowo dopasowane towarzystwo przy stoliku lepiej się sprawdza,a gdzie jest napisane,że rodzice muszą siedzieć przy młodych? Ja tak miałam i żałowałam późniejkoleżanka młodej i brat młodego, a więc ni w kij ni w oko Jak wczoraj powoedziałam J o tym to skomentował to tak: chyba ją popier...ło:-)
Słonko wychodzi to na zakupki skoczymy , bo w lodówce nawet światła nie ma
Ale mnie teraz szwagierka wk....ła przez GG................. pyta mnie sie czy J może usiąść przy niej na weselu ( ona panna młoda) , ojca nie ma.................... będa mieli osobny stolik tylko dla Pary i rodziców ............... kuźwa a my niby mamy sami gdzie indziej bez niego siedzieć Po moim trupie choc wiem , że J się nie zgodzi
Mi wczoraj tak komp zamulał, że nie mogłam nic otworzyć, ale to była chyba wina dostawcy bo i w pracy miał zwolnione obroty i były problemy z serwerem, no i w domu podobnie.
Wiecie szlag mnie trafia, z racji że mojego M nie ma teraz w większości w domu i auto stoi nieużywane, Szwagier mojego M odstawił do mechanika swoje auto i po uzgodnieniu pożyczył od nas auto. To jest typ człowieka , który kompletnie nie szanuje samochodów- w przeciwieństwie do nas-i już siadła skrzynia biegów i ma jakieś problemy z wbiciem "jedynki"i " dwójki". Szlag mnie trafia bo znowu pójdzie kasa na naprawę, która była przeznaczona na coś innego. I zaczynamy chyba będziemy sprzedawać naszą furkę za nim całkowicie się rozkraczy- co po użytkowaniu przez Szwagra jest bardzo prawdopodobne
Cześć
Asia gratulacje!!! no te jest już nas trzy tylko ze mnie to już spory wieloryb
Normalnie nie przeklinam ale chyba dzisiaj zacznę nie wiem czy wam pisalam że jakieś półtora tygodnia temu wyciągnęłam Zuzi kleszcza (z szyji)ale nic się nie działo ...wczoraj zrobiła jej się na nodze taka opuchnięta gula wiec myslałam że ugryzł ją komar albo jakas meszka posmarowałam fenistiliem a dzisiaj rano jak W ją przyniósł to okazało się że zacząl się robić taki rumien kleszczowy W miał to w tamtym roku i musiał brać antybiotyki dzisiaj jedziemy na 14 do lekarza i zobaczymy ale jestem taka zdenerwowana że szok uroki mieszkania pod lasem
Dzień dobry :-)
Miłego sprzątania:-)
Witam. Ja już po badaniach, wyniki popołudniu :-)