reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Justyna co to za praca????? napisałaś że do października spokój czyli????
1 na 3 miesiące każdy bezrobotny musi dostać ofertę pracy lus skierowanie na jakiś kurs-szkolenie. A że ja nie chcę iść do pracy dopuki młody nie pójdzie do przedszkola to babka dała mi skierowanie do Kauflanda i trzba wysłać swoje papiery razem ze skierowaniem do siedziby. Póxniej oni odeślą to skierowanie z TAK lub NIE. Oczywiście większe szanse na NIE i 6.10. kolejna wizyta po ofertę pracy i wtedy muszę oddać skierowanieczyli Justyna pewnie odrzuca oferte i na 3m-ce traci status bezrobotnego
monia_l
Wrześniowe mamy'07
kiedy?????????]dlaczego tak późno????????????tyś chyba nie poważnadobra babeczki, zegnam sie:-)
bede w poniedzialek;-)
a tak wogóle to właśnie wróciłam od sąsiadki wypiłyśmy po piwku i trochę winkaidę jeszcze zrobic D kanapki do pracy i zmykam spac:-)
Witam o poranku:-) U nas całą noc padało i teraz znów zaczęło i się ochłodziło wkurzają mnie te nagłe zmiany pogody przyszykowałam białe spodnie do pracy i co w białych spodniach w deszcz znając mnie byłyb zaraz czarne
I ja też witam o poranku
Dziś w nocy była mega burza!!! Chyba same centrum było nad Naszym domem Kuba zerwał się i biedaczek płakał na szczęście szybko zasnoł kiedy go wziełam do Nszego łóżka.
Poza tym standard praca praca praca a po pracy Kuba Kuba Kuba pracujące mamy z pewnością mnie zrozumią.
Mam ciężką zmianę w tym tygodniu ze względu na urlopy pracuje od 12 do 19.
Ale już zaplanowane w przyszłym roku wyjeżdzamy nad morze może tylko Bałtyk, ale to zawsze jakiś odpoczynek najważniejsze kasa już na urlop jest
Ucałowania dla wszystkich mam i dzieciaczków!!!!
Aaaa jak tam spotkanie??? Było już???
Dziś w nocy była mega burza!!! Chyba same centrum było nad Naszym domem Kuba zerwał się i biedaczek płakał na szczęście szybko zasnoł kiedy go wziełam do Nszego łóżka.
Poza tym standard praca praca praca a po pracy Kuba Kuba Kuba pracujące mamy z pewnością mnie zrozumią.
Mam ciężką zmianę w tym tygodniu ze względu na urlopy pracuje od 12 do 19.
Ale już zaplanowane w przyszłym roku wyjeżdzamy nad morze może tylko Bałtyk, ale to zawsze jakiś odpoczynek najważniejsze kasa już na urlop jest
Ucałowania dla wszystkich mam i dzieciaczków!!!!
Aaaa jak tam spotkanie??? Było już???
Czesc Babony
...niewyspana jestem ze szok choc spalam dzis AZ do 7errr:
Snila mi sie Agulka, ze przyjechalam do niej zrobic jej makijaz bo szla na impreze. Sukienke miala jak z teledysku GunsNRoses Novembre Rain ( kojarzycie?) choc Agulka slubu nie brala...jadlam z nia i z jej mezem rosol
U nas leje tak wiec dzis bedzie chryja z powodu niezpozytych Staskowych energii
...niewyspana jestem ze szok choc spalam dzis AZ do 7errr:
Snila mi sie Agulka, ze przyjechalam do niej zrobic jej makijaz bo szla na impreze. Sukienke miala jak z teledysku GunsNRoses Novembre Rain ( kojarzycie?) choc Agulka slubu nie brala...jadlam z nia i z jej mezem rosol
U nas leje tak wiec dzis bedzie chryja z powodu niezpozytych Staskowych energii
reklama
Podziel się: