reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka,a moze maja juz dojrzewa i dlatego takie ma humory?:szok::-D:szok::-D
jejku, az strach pomyslec co nas czeka za kilkanascie lat:baffled:
moja gwiazda teraz wiecznie zbuntowana, jak jej sie nasili, to przeciez zwariuje:-D

reklama
Justyna co to za praca????? napisałaś że do października spokój czyli????

czyli Justyna pewnie odrzuca oferte i na 3m-ce traci status bezrobotnego
1 na 3 miesiące każdy bezrobotny musi dostać ofertę pracy lus skierowanie na jakiś kurs-szkolenie. A że ja nie chcę iść do pracy dopuki młody nie pójdzie do przedszkola to babka dała mi skierowanie do Kauflanda i trzba wysłać swoje papiery razem ze skierowaniem do siedziby. Póxniej oni odeślą to skierowanie z TAK lub NIE. Oczywiście większe szanse na NIE i 6.10. kolejna wizyta po ofertę pracy i wtedy muszę oddać skierowanie

dobra babeczki, zegnam sie:-)
bede w poniedzialek;-)
kiedy?????????]dlaczego tak późno????????????tyś chyba nie poważna:sorry2::cool2:
a tak wogóle to właśnie wróciłam od sąsiadki wypiłyśmy po piwku i trochę winka:-pidę jeszcze zrobic D kanapki do pracy i zmykam spac:-)

Witam o poranku:-) U nas całą noc padało:wściekła/y: i teraz znów zaczęło:wściekła/y: i się ochłodziło wkurzają mnie te nagłe zmiany pogody:wściekła/y: przyszykowałam białe spodnie do pracy i co w białych spodniach w deszcz znając mnie byłyb zaraz czarne:wściekła/y:

I ja też witam o poranku :tak:

Dziś w nocy była mega burza!!! Chyba same centrum było nad Naszym domem :szok: Kuba zerwał się i biedaczek płakał na szczęście szybko zasnoł kiedy go wziełam do Nszego łóżka.

Poza tym standard praca praca praca a po pracy Kuba Kuba Kuba :-D pracujące mamy z pewnością mnie zrozumią.

Mam ciężką zmianę w tym tygodniu ze względu na urlopy pracuje od 12 do 19.

Ale już zaplanowane w przyszłym roku wyjeżdzamy nad morze może tylko Bałtyk, ale to zawsze jakiś odpoczynek :-D najważniejsze kasa już na urlop jest :cool2:

Ucałowania dla wszystkich mam i dzieciaczków!!!!

Aaaa jak tam spotkanie??? Było już???

Czesc Babony
...niewyspana jestem ze szok choc spalam dzis AZ do 7:oo:errr:
Snila mi sie Agulka, ze przyjechalam do niej zrobic jej makijaz bo szla na impreze. Sukienke miala jak z teledysku GunsNRoses Novembre Rain ( kojarzycie?) choc Agulka slubu nie brala...jadlam z nia i z jej mezem rosol:szok::-D:-D:-D

U nas leje tak wiec dzis bedzie chryja z powodu niezpozytych Staskowych energii:baffled::wściekła/y:

Witaj zapracowana Kasiu;-) spotkanie jest w sobotę;-) dobrze że u Was wszytko ok zaglądaj i melduj tu nam sie co jakiś czas bo smutno nam bez Ciebie:tak:

Witam sie.
ale u nas pogoda jak po psie...
Kasiu fajnie ze zajrzalas, i udanego urlopu zycze :tak:
Nuska,Agulka a kysz wstretne choroby, i zeby w koncu wasze posty byly optymistyczne:sorry2::tak:

reklama
Hruda ale Ty masz sny...:szok: mnie to sie od jakiegos czasu snia same koszmary:-( swoja droga ciekawe co oznacza twoj sen... sprawdz w senniku :tak::-D

Do góry