reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka
Jejku wiesz jak ja przeżywam tą Twoją wycieczkę hihihi superrrrr ciekawe jak maluszki w samolocie ja się bałam w zeszłym roku o Igora a się okazało że on lot znosi lepiej niż ja (mnie okrutnie bolą uszy różnica ciśnień to dla mnie katastrofa ) po za tym ok:-):-):-)
a żebyś wiedziała jak ja ja przeżywam:sorry2::cool2::cool2::cool2: najbardziej się boję , aby nie podłapały od tej ich wody srania i rzygania:sorry2::-:)-:)-(, ale uswiadomiona jestem że tylko woda butelkowana i do mycia zębów też:tak::tak::tak: i nawet butelki, kubki będę w mineralce płukać:sorry2:

Siedzę i obwiniam się za ta anemię małego. Kurcze, gdzie popełniłam błąd:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
nie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale wyslalam D żeby poszedl popstrykać zdjęcia:-p:cool2:nie bardzo mu to odpowiadalo ale wkońcu poszedl:-D
:growl:jednak zdjęć dziś nie będzie:no:D poszedl ale wrcil sie bo sąsiedzi piwkowali przed swoim garażem i bylo mu glupio pstrykać zdjęcia:baffled:za to wziąl piwka i poszedl do nich dolączyć no i mi oczywiście tez przyniósl:tak:
Siedzę i obwiniam się za ta anemię małego. Kurcze, gdzie popełniłam błąd:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
NIGDZIE NIE POPEłNIłAŚ BłĘDU:no::no::no:

a żebyś wiedziała jak ja ja przeżywam:sorry2::cool2::cool2::cool2: najbardziej się boję , aby nie podłapały od tej ich wody srania i rzygania:sorry2::-:)-:)-(, ale uswiadomiona jestem że tylko woda butelkowana i do mycia zębów też:tak::tak::tak: i nawet butelki, kubki będę w mineralce płukać:sorry2:

JAkbym słyszała siebie ........ teraz juz wiem że to nie moja ani Twoja wina nigdzie nie popełniłaś błędu to normalne że dzieciaczki mają braki żelaza i nie mamy na to wpływu każdy maluszek magazynuje sobie żelazo jeszcze będąc w brzuszku i jedne zmagazynują wystarczająco inne mniej i właśnie nasze miały go mniej no i później właśnie jest jak jest:sorry2: najważniejsze że wiesz gdzie problem leży i zaczynasz działać

Co do wycieczki to fakt woda butelkowa to podstawa i będzie ok. I jak Adaś pije mleczko to warto było by mieś mały czajniczek my mieliśmy ze sobą taki na jedną szklaneczkę i dla młodego wodę gotowaliśmy tą z butelek i było ok :-):-):-) fakt że to była Turcja a nie Tunezja ale spoko myślę że będzie podobnie no i baw się dobrze

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór kochane BBonki. Jestem i ja.
Dziewczęta staram sie podczytywać was w miarę regularnie jak tylko mi pozwala czas, ale stwierdzam, że mam go zdecydowanie za mało bądź moje dziecko ma zbyt dużo energii:szok: Po prostu nie mam czasu na kompa i przyznam się ze wstydem, ze nawet nie odpisuję znajomym na maile tudzież na gg:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: - na szczęście jeszcze są wyrozumiali bądz tez moja dzieci:cool2:
Tak pokrótce:
Donkat- dziękuję za pamięć;-) i faktycznie troszkę nas postraszyło chmurami, troszke pokropiło i zaświeciło popołudniu piękne słoneczko:happy2:
Agulka powodzenia w zwalczaniu choróbstwa
Cariocca- trzymam mocno kciuki.
Nuśka, babo koffana ja Carlo Rossi bardzo chętnie sie napiję ale nie dzisiaj:no::no::no:- mam kaca moralnego po 'majówce" bo jak dla mnie 2 piwa=upojenie alkoholowe, dobrze, ze mały był na tyle zmęczony, że nie ciągnął cyca
Luandzia, współczuję, trzymaj się dzielnie

reklama
:growl:jednak zdjęć dziś nie będzie:no:D poszedl ale wrcil sie bo sąsiedzi piwkowali przed swoim garażem i bylo mu glupio pstrykać zdjęcia:baffled:za to wziąl piwka i poszedl do nich dolączyć no i mi oczywiście tez przyniósl:tak:
JAk tak to wybaczam tez przerzuciłam się na piwko:zawstydzona/y:

Gagulec
piwko też mama jak wolisz............;-):-D:-D:-D a tam kac moralny tpo tak zawsze jest za pierwszym razem ;-);-);-);-)

Halo a gdzie reszta babonek ?????
Hrudzia no jak ja Ciebie nie zwabię tu winkiem to kogo???;-):-D:-D:-D
Anetasa a Ty jak nie w pracy to na BB nie łaska zajrzeć???? ;-):-D:-D
Justyna A gdzie Ty się podziewasz no chyba że mąż wrócił i macie ciekawsze zajęcia????
No i cała rzesza naszych kochanych BB-onów???? Gdzie Was poniosło???

Do góry