reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dzięki, Majandro, dzięki Shinead - ja już miałam dzisiaj dwa naloty - moich rodziców i babci, he he. Na razie bezboleśnie :-):-):-). No i teściowa dzwoniła, mam wrażenie, że czekała, czy ją zaproszę na wieczór ale nie zrobiłam tego... Ciekawe, czy i tak przylezie, czy nie:-D:-D:-D.

Wszystkim Naszym kochanym Anusiom zycze samych slodyczy, zdrowka, pomyslnosci, no i przede wszystkim bezbolesnego rozwiazania i przeslicznych, zdrowych bobaskow!!!;-);-);-)

To i ja składam najserdeczniejsze życzonka dla naszych forumowych Anusi, Grażynek, no i Mirosławek:-)

Majandra
A co slychac u Maraniko?

Carioca, Ty masz chyba do niej numer, prawda? Dowiedz sie co u niej slychac.
Ja do niej pisałam i jak narazie nie odpisuje więc są dwie możliwości albo wybiła godzina zero albo świętuje imieninki? Tak czy inaczej TRZYMAJMY kciuki.

reklama
Uwaga, uwaga!
Maraniko już jest na sali poporodowej, rodziła przez cc. Jej Witutuś to jednak Tymonek :-) Jest spory - 2300 wagi i 54 cm wzrostu !!!!!!!!
Jest zdrowy i samodzielnie oddycha!!!!!

Do góry