reklama
z rozmiarem się pogodzę gdyby wygląd miały
pierwszy raz napisałas coś o sobie tzn o swoich piersiachNienawidzę swoich piersi. Koniec tematu.;-)
Kasiu jak program sie skończy to wróć, będzie jutroOk uciekam : ) już jest mój program. Do jutra : )
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Bo nie było o czym pisać. Z teleskopem trzeba ich szukać, ot co!pierwszy raz napisałas coś o sobie tzn o swoich piersiach
mi nie chodzi o same piersi tylko o to, że pierwszy raz coś tak osobistego o sobie napisałaśBo nie było o czym pisać. Z teleskopem trzeba ich szukać, ot co!
Hrudzia Ty to chyba cygaro palisz tak długo
Agulka a Ty zniknęłaś na chwilkę gdzie byłaś ?
A ja się objadłam i teraz jest mi dobrze chociaż wciąż widzę przed oczami fragment wypowiedzi naszej koleżanki "jesteśmy tym co jemy" i mi głupio
Agulka a Ty zniknęłaś na chwilkę gdzie byłaś ?
A ja się objadłam i teraz jest mi dobrze chociaż wciąż widzę przed oczami fragment wypowiedzi naszej koleżanki "jesteśmy tym co jemy" i mi głupio
luandzia1
Entuzjast(k)a
Ja doczytałam i idę spać mówiłąm że nie czuje się jakbym była w ciąży ??? odwołuję strasznie mnie mdli
w tych korepetycjach z seksu jest o porodach wszędzie kłody pod nogi
dobranoc babeczki
w tych korepetycjach z seksu jest o porodach wszędzie kłody pod nogi
dobranoc babeczki
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
No wiesz, to Ty chyba na zamknięty nie wchodziszmi nie chodzi o same piersi tylko o to, że pierwszy raz coś tak osobistego o sobie napisałaś
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
ja zaraz bede jadla, grzaneczki mi się robią
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Ja czekam na korepetycje z seksu będą na TVN Style
to nie ten programten program z babcią to leci na Zone Club a ta babcia naprawdę jest zajebiststaajuż przełączyłam,a co będzie? ta babcia? zajebista jest
po 12,ale przed 2
reklama
o sobie samej , a nie o relacjach, już wiem, że piersi do wymiany i uszy też no wiesz o co mi chodzi, o cielesność....No wiesz, to Ty chyba na zamknięty nie wchodzisz
Podziel się: