reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Cześć Harsh, jak fajnie Cię "widzieć" :tak:

Hruda, no rób ten test. Znieczulenie nie powinno zaszkodzić, ale lepiej powiedz dentyście, że jest taka opcja, że jesteś w ciąży.

Oskar jak narazie niczego się nie boi. Ale nie lubi jak mu dmucham suszarką na głowę - ucieka ale się chichocze.

Idę do niego bo próbuję go uspać, ale już z 10 minut jęczy

Odmeldowuje sie :)
I lece sprzatac :/
Nie zdążyłam sie przywitac a Ty już uciekłaś:sorry::sorry: Ale witaj i częściej zagladaj:tak::tak::tak::tak:

Wyprałam sukienkę dla mojej Królewny Śnieżki na jutro na bal przebierańców.:tak:
Mały rozrabia, więc wszystko w porządku

Z Donkat wczoraj randka się udała;-);-);-)

Hrudzia
ja z tych które Ci powiedzą, NIE PIJ ANI KROPELKI W CIĄŻY - proszę Cię.:sorry: Trzymam kciuki:tak:

Anetasa mam nadzieję, że Natalii szybo minie, a kysz..... Powiedz mi czy juz rezerwują pobyty na wakacje??:sorry:

Adaś jak zwykle od kad Maja chodzi do przedszkola budzi sie przed 6. Ale dziś widziałam, że jeszcze ziewa i trze oczka , więc jak połowa mojej rodziny pojechała to ja pach mleczko małemu zapodałam i musiłam do spania, przytrzymałam go na siłe i naszym łózku. I pospalismy jeszcze 1,5 godziny

Ostatnia edycja:
Ale mnie dzisiaj glowa boli i nic dziwnego przy takiej pogodzie:baffled:

Hruda ja tez mysle ze te objawy to na bank ciaza.I lepiej powiedziec dentyscie ze podejrzewasz ciaze.Przy kanalowym czesto robi sie przeswietlenie.

Harsh kupe lat.fajnie ze jestes i nie opuszczaj nas az do smierci:-D

Luandzia moja mala suszarka nie rusza.Nawet susze jej wlosy po kapieli.
anetasa fajnie ze tak szybko choroba mija.
Nuska a co tam u Ciebie?

Dziewczyny ten pierscionek to nie dla mnie.Taki bazarowy...i ta cena...pchiii :-p
A ja czekam na poczte krolewska bo moj prezent w drodze:-)Ciekawe co bedzie.

witam!!

jakos mi tak szybko ten czas dis mianl, ze jestem jescze czesciowo w pizamie!
ale zupki juz ugotowane, wiec nie lezalalm:-D

niunka probuje usnac:tak:

pogoda spiaca, szaro i morko, moze wyjdziemy pozniej
no i musimy z zyczeniami dzis jescze jechac:zawstydzona/y:

Nie wiem zbytnio na jakim wątku mam o to zapytać? czy wasze dzieci czegoś sie boją?
Moja Zuzia strasznie boi sie suszarki i wygląda na to że o tym cały czas myśli bo jak leżała wieczorem w łóżeczku to powiedziała suszarka boje sie usta w podkówkę i płacz (a w pobliżu nie było żadnej suszarki) nie wiem co mam zrobić ??? inne urządzenia jej nie przeszkadzają ...

ju;itka sie boi wszelkich warczacych urzeadzen: odkurzacz, suszarka, mikser, robot, choc u dziadka w warsztacie nic jej nie przeszkadza:sorry:
tylko ze nie ma na tym punkcie obsesji. gdy nie ejst wlaczone to nie przezywa

Chcialabym BYC!:-)

no to oby tak bylo:tak::-D

o_O.
Wpadam tutaj i od razu taka wiadomosc :)

Czesc wszystkim. Marnotrawna wrocila (prawdopodobnie na sekunde:p)

witamy!!!

Hrudzia to tym bardziej zrób test bo znieczulenie może zaszkodzić ewentualnej fasolce

niekoniecznie. rtg na pewno, a znieczulenie nie. ja mialam podawane w ciazy i dentystka o tym wiedizala

Gabids, kochana BBono, wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!! malo problemow z dzieciaczkami i mezulkiem, duzo radosci i czasu dla nas:-D:-D:-D

Gabids, kochana BBono, wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!! malo problemow z dzieciaczkami i mezulkiem, duzo radosci i czasu dla nas:-D:-D:-D

wyprzedziłas mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale dołańczam się do życzeń :tak::tak::tak:
agulka, nocka zarwana to i tzrebabylo Adasia stlamsic:-D:-D
dokładnie, u Ciebie jest jeszcze P:laugh2::rofl2:
Nie mam pojęcia co na obiad bo w lodówce i zamrażalnce tylko lód i światło
Jak wórci J z pracy to wsiądę w autko i pojade na zakupy, no i muszę znaleźć czerwona opask ę na włosy , w końcu Kólewna Snieżka taka miała.
A na obiad chyba zrobie zapiekankę z ziemniakó a małemu odgrzeję krupnik:tak::sorry::sorry:

reklama
wyprzedziłas mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dokładnie, u Ciebie jest jeszcze P:laugh2::rofl2:
Nie mam pojęcia co na obiad bo w lodówce i zamrażalnce tylko lód i światło
Jak wórci J z pracy to wsiądę w autko i pojade na zakupy, no i muszę znaleźć czerwona opask ę na włosy , w końcu Kólewna Snieżka taka miała.
A na obiad chyba zrobie zapiekankę z ziemniakó a małemu odgrzeję krupnik:tak::sorry::sorry:

jak sie tylko zorientowalalm, ze dzis gabids ma urodziny, to szybciutko pislaalm posta, zeby byc pierwsza:-D:-Ddlatego tekie krotkie zyczenia:-D:-D

P juz pojechal:tak:

szkoda, ze Adas, nie pojdzie z Maja na baaal....

Do góry