reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
:-D:-D:-D Dobre, idę do lodówki po piwko :-D
Która się dołączy?

Ja z winkiem, dostałam dzis od męża koleżanki jak zahaczyłam do niech na kawkę:tak:

Jestem zła bo nie wpuścili mnie na przedstawienie przedszkolaków, a chciałam zdjęcia napstrykać:wściekła/y:. Wpuszczali tylko tych rodziców , u których dzieci nie było dziadków:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: .
Więc pojechałysmy do kumpeli a tam dostałam to winko.
Potem na kawkę do mamy ( babci) :-D

witam kobietki!!!

poczytalam, nie odpisuje, bo jestem umowiona z Agulka na sciaganie....filmow:-D:-D

poza tym nie jestem w diorym humorze:crazy: jejku, jak chlop chory, to od razu atmosfera grobowa! ja bylam chora i jakos ze wszystkim dallam rade, a on:wściekła/y:

dodatkowow przez oslabieni P nie bylismy u babc. kazalalm mu zadzwonic z zyczeniami, a osobiscie poedziemy jutro. myslalam, ze to zrobil wieczorem okazalo sie, z enie:angry: mowi, zebym ja zadzownila! Qr*** wiecznie ja amm dzwonic z wszelkimi zyczeniami, bo dla niego to chyba wstyd! to jego babcia i rodzice, wiec niech sobie dzwoni!! ja do swojej mamy bez przypominanaia zadzwonilam!
i oczywiscie wyszlismy an hamow, bo ani nie pojechalismy, anie nie zadzwonulismy. jutro pojedziemy, to nie omieszkam napomknac jaki to wnus i synus oddany, co mu sie nie chce sluchawki wziac do reki:wściekła/y:
czasem mam tego jego uparciuchostwa i glupiego podejcscia do sparw dosyc! tym bardziej, ze jemu nie jest glupio, ze ktos nie otrzymal od nas zyczen. a co mu tam:crazy:

a po trzecie-komp mi znowu muli:crazy:

tyle z wiesci od nas!

hrudzia, co sie dzieje z Carioca? dluuuugo jej nie bylo, a kiedys chyba widziallam, ze swieci na zielono, ale sie nie pokazalal:-(masz z nia kontakt?

Witam i ja z wieczora! Pani doktor osłuchała ładnie małą i stwierdziła że wszystko czyściutkie i nawet gardła nie ma zaczerwienionego więc w sumie ok:tak: Infekcja zaatakowała ale najważniejsza w tym wypadku była szybka reakcja czyli podanie leków. Popłudniu mała czuła się już znacznie lepiej. Najgorzej z tym podawaniem lekarstw bo cholera mała nie chce ich przyjmować rano jeszcze ładnie wzięła w południe bylo gorzej a wieczorem koszmar poprostu na siłe jej podałam i bez płaczu się nie obyło:no: Teraz się martwię o jutro bo ja do pracy jak M sobie z tym poradzi a nie chciałabym żeby czegoś jutro nie przyjęła. Chciałam się zamienić ale obie się pochorowały i każda na swoim dyżurze była pomimo gorączki. Wpadłam tylko zameldować co u nas z góry przepraszam że nikomu nie odpisuje ale potym szalonym dniu i koszmarnej nocy padam na pysk a jeszcze nie wiem co dziś mnie czeka:baffled: Chociaż Tuśka śpi już ponad godzinę i w tym czasie jeszcze nie słyszałam żeby zakaszlała może faktycznie syrop za 2,24zł działa:-) choć jak zobaczyłam cenę to się uśmiałam i nie specjalnie chciałam wierzyć że coś pomoże:sorry:

reklama
Do góry