reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

]Nie odkrywa się, bo śpi na brzuchu. [/B]
Ja z kolei zastanawiam się jak sobie radzić z mężem jak dziecko śpi obok ;-)

No właśnie jak ???

cala noc na brzuchu?????????????:szok::szok::szok::szok: nie przekreca sie? niunka to szalejej we wszystkie strony, ze czasem az szczebelki bebnia:rofl2::-D
wtedy tez sie odkrywa i momentami kwili, ja sie budze, patzre, a ona chyba z zimna, bo odkryta

co do radzenia sobie z mezem, to bez problemu;-)
albo w innym pokoju, albo w tym samym, tylko nie na caly regulator:-D:-D:-D
teraz to juz mamy calkoiwcie przekichane, bo babka robi sie niepoczytalna i tesciu przyjezdza na nocki z nia spac w pokoju. totez, z dzikich harcy klapa:-(

reklama
niunka to szalejej we wszystkie strony, ze czasem az szczebelki bebnia:rofl2::-D
wtedy tez sie odkrywa i momentami kwili, ja sie budze, patzre, a ona chyba z zimna, bo odkryta
9
U mnie jest to samo i zeby nie wstawac do malej i nie przykrywac kupilam zimowee spiochy 1,5toga.

Maciuś zanim zaśnie to wszystkie pozycje musi sprawdzić, musiałybyście to zobaczyć, bo widok przezabawny, śmiać mi się chce z niego, ale muszę się powstrzymywać, bo on się śmieje razem ze mną zamiast zasypiać. :-p

milo mi kobietki z Wami pobajdurzyc, ale P mie wola spac, bo jutra znow jedziemy zalatwiac sprawki:tak:

do juterka!!! milych, spokojnych i zdrowych nocek!!!:-);-)

trochę się przyjżalam temu sprzedawcy od obrazów i ja osobiście nie kupila bym od niego:no:ma kilka negatywów niby malo w porównaniu z pozytywami ale jednak ma i te chamskie jego odpowiedzi na negatywy:no:
Z ostatnich 30 dni

Od kogo
Typ Data Numer Zwrotny dzulia100 (151) (Kupujący)Negatywnysob 13 gru 2008 10:43:35 CET491295891Pokaż
taki z niego artysta jak z koziej dupy troąba, pomalowane na sklejkach, bez możliwości powieszenia,NADAJĄ SIĘ DO PIWNICY!!! owinął tekturą i wzią 30 zł za przesyłkę, do koryta ARTYŚCINO a nie na allegro!NACIĄGACZ PEŁNĄ GĘBĄ!
[Odpowiedź z:sob 13 gru 2008 13:50:19 CET] Jak ktoś jest [wymoderowano wyrażenia wulgarne], gorszym niż mój psychicznie chory chomik, myli płyty MDF ze sklejką oraz pije denaturat nie umiejąc przy tym czytać ani pisać, wylewa na siebie zlewki z koryta i krzyczy jestem BESTIA!!! to przepraszam

Starsze niż 30 dni

Od kogo
Typ Data Numer Zwrotny sloneczko677 (23) (Kupujący)Negatywnypon 08 gru 2008 18:34:37 CET457238682Pokaż
Obraz ma widoczne ciemne slady pobrudzenia od ciemnej farby nie jest dopracowany jak Pan maluje to niech uwaza jak to robi negatyw!
[Odpowiedź z:pon 08 gru 2008 18:55:27 CET] Negaytw dostalem nie za to ,ze obraz jest nie dopracowany, bo komentarze mowia co innego, tylko za to, ze sie upomnialem za zaplate za obraz bo czekalem od 17 padziernika !!! (prawie 2 miesiace). Ciemne ślady to ty masz kobieto na czole ! Zmądrzej!

aska05 (43) (Kupujący)Negatywnypon 03 lis 2008 13:25:25 CET465280885Pokaż
Sprzedawca niegodny polecenia. Obrazy nie są warte tej ceny,poza tym faktury wystawione są na ceny wyższe niż wylicytowane, zostały doliczone rzekomo koszty przesyłki (40zł), które nie wynosiły wiecej niz 15 zł, zwykły oszust!!!
[Odpowiedź z:pon 03 lis 2008 13:56:01 CET] UWAGA ! OSTRZEGAM! OSOBA TA NIE UMIE CZYTAĆ OPISÓW AUKCJI !!! NAJPIERW CHCE KUPIC JEDEN OBRAZ, WYCOFUJE SIĘ Z ZAKUPU DRUGIEGO, KTÓRY WYLICYTOWAŁA I PRZEZ TO ŻE ODMÓWIŁEM PISZE JAK WYŻEJ !!! RÓB SPŁYW Z ALLEGRO SKORO NIE UMIESZ CZYTAĆ !!!

biliotekarz (7) (Kupujący)Negatywnysob 11 paź 2008 19:53:52 CEST445941276
Pokaż
obraz ładny, ale bardzo mały. miał być na 100 cm a nie ma nawet 80 :( to trochę nie w porządku.... drugi namalowany obraz miał być na 110 - 55 cm a jest na 85-50 cm. panie Mallart to naprawdę nie uczciwe i nie profesjonalne.
[Odpowiedź z:nie 12 paź 2008 11:51:15 CEST] Kolejna osoba, ktora powinna troche podszkolic sie w liczeniu i dodawaniu, nie rozumiem, jak w 21 wieku ciezko jest policzyc ile to jest 4 x 20 ? SZOK !!!!! Naucz sie liczyc, pozbac sie humorow a napewno bedize zylo ci sie lepiej !!!

Starsze niż 6 miesięcy

Od kogo
Typ Data Numer Zwrotny wolf153 (94) (Kupujący)Negatywnypon 19 maj 2008 22:44:52 CEST339049757
Pokaż
Niepolecam tego sprzedawcy, slaby kontakt, przyslal obraz z duza iloscia felerow widocznych golych okiem, komentarz tylko negatywny!!!
[Odpowiedź z:wto 20 maj 2008 12:59:19 CEST] Kobieta tak mało inteligenta, że wybaczam jej ten negatyw, który mi wystawiła pomimo tego, iż zwróciłem jej pieniądze za towar, który był w idealnym stanie. Szuka dziury w całym. Odradzam sprzedawania czegokolwiek dla tej osoby!NIE POLECAM

reklama
Niezłe ma te odpowiedzi;-) nie przeglądałam go,bo na razie tylko oglądam sobie. nie tylko zastanawia ta 6mm płyta MDF. U koleżanki widziałam,ale ona miała na płutnie, tylko za płutno trzeba dać 150-200zł:sorry2:

Do góry