reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

tak:sorry2: ale na szczęście ja pochodzę ze wsi więc zawsze ktoś się znajdzie kto ma kury

a moja wies sie za zmieszczuchowala, ze kury mozna na palcach policzyc,a krowy to nie uswiadczysz:-D
drudzy sasiedzi mieli kiedys krowe, ale bali sie z nia chodzic ulica na lake tak samochody szaleja:crazy: czasem od nich dostaniemy kilka swojskich jajek, ale to kropla w morzu naszych potrzeb:szok:
hhhmmm, a o kupowaniu od nich to nie pomyslalam:sorry2:

reklama
a ja miałam być na moment a jeszcze jestem :rofl2: co do sprzątania to Zuzka dzisiaj dostała taki zestaw
SMOBY Zestaw do sprzątania Ecoiffier (481828108) - Aukcje internetowe Allegro
z tym że w tesco kosztował chyba 58 zł

niech się dziewczyna wprawia :-)

a tak na serio to jak jest z nianią to wszystko błyszczy i bawią się tylko określonymi zabawkami jak jest z mamą to nie ma żadnych zasad .... :zawstydzona/y:

a ja miałam być na moment a jeszcze jestem :rofl2: co do sprzątania to Zuzka dzisiaj dostała taki zestaw
SMOBY Zestaw do sprzątania Ecoiffier (481828108) - Aukcje internetowe Allegro
z tym że w tesco kosztował chyba 58 zł

niech się dziewczyna wprawia :-)

a tak na serio to jak jest z nianią to wszystko błyszczy i bawią się tylko określonymi zabawkami jak jest z mamą to nie ma żadnych zasad .... :zawstydzona/y:

julitka tez dostala zestwa porzadkowy od tesciowej, tylko troche inny. ale nic nie poradze na to, ze moja szczotka jest zawsze fajniejsza, niz jej:sorry2::rofl2:

luandzia, naprawde ta twoja niania jest niezla. z tego co piszesz to w ogole nie marnuje czasu spedzanego z Zuzia i ma swietne pedagogiczne podejscie.
a swoja droga, to moze lepiej by bylo, gdybys kontynuowala zasady niani, bo konsekwencja u dziecka jest najwazniejsza:sorry2:

A propo tych jaj od kiedy pojawiła się możliwość wklejenia ich w menu Tuśki zawsze dawałam jej swojskie i chociaż mieszkamy w mieści to znalazłam dojście dla dobra małej a teraz nawet pojawiła się perspektywa zakupu królika więc tez się skuszę więc tak moim zdaniem jak się rozejrzymy i poszukamy to dla chcącego nic trudnego i nasze dzieciątka mogą jeść prosto ze wsi od sprawdzonego gospodarza;-):tak:

nie no to był żart ale fakt że ja jestem zwolenniczką takiego artystycznego nieładu czego nie może znieść mój mąż :zawstydzona/y:
a co do niani to jestem z niej bardzo zadowolona bardzo dobrze opiekuje się Zuzią no i w czasie wolnym (jak mała śpi) sprząta , prasuje itd

jak juz wspomnialam, bylam dzis w mojej pracy no i ...nieciekawie sie dziieje, oj nieciekawie. prezesi poczynili pewne inwestycje 2-3 lata temu, zaciagneli kredyty, koszty okazaly sie wieksze, przychody mniejsze i zrobily sie dlugi. mieli nadzieje, ze jakos sie uda z tego wybrnac. jendak dzis kobietki mi mowily, ze jesli nie dostana jecze jednego kredytu to likwiduja dzialalnosc i koniec! ja nadziei z ta firma nie wiazalam po poworcie z wychowawczego, ale mimo wszystko zle mi z tego powodu. szkoda ludzi i w ogole:-(

A propo tych jaj od kiedy pojawiła się możliwość wklejenia ich w menu Tuśki zawsze dawałam jej swojskie i chociaż mieszkamy w mieści to znalazłam dojście dla dobra małej a teraz nawet pojawiła się perspektywa zakupu królika więc tez się skuszę więc tak moim zdaniem jak się rozejrzymy i poszukamy to dla chcącego nic trudnego i nasze dzieciątka mogą jeść prosto ze wsi od sprawdzonego gospodarza;-):tak:

mój teść ma króliki ale Zuzia nie chce ich jeść :crazy: teraz mam zamiar kupić indyki z eko - gospodarstwa bo drób akurat lubi

Donkat faktycznie zawsze człowiek się jakoś zżywa ze wspólpracownikami i nawet jak sam rezygnuje to inych szkoda:-(
Luandzia przede wszystkim zdrówka dla Zuzi Cim życzę a co do niani to zazroszczę wygląda na to że to super osoba ja sama kiedyś zajmowałam się dzieckiem i do tej pory z Agatką utrzymuję kontakt bo stałą się jakby członkiem rodziny.
Ja się odmeldowuję bo jutro do pracy ale zgłaszam się oczywiście z samego rana. Miłej nocki Bebonki kochane!

reklama
nie no to był żart ale fakt że ja jestem zwolenniczką takiego artystycznego nieładu czego nie może znieść mój mąż :zawstydzona/y:
a co do niani to jestem z niej bardzo zadowolona bardzo dobrze opiekuje się Zuzią no i w czasie wolnym (jak mała śpi) sprząta , prasuje itd

u nas odwrotnie. P sie ciagle dziwi o co mi chodzi, gdy go gonie zeby sprztal po sobie:cool2:

oj, to raj na ziemi z taka kobieta:tak::shocked2:

mój teść ma króliki ale Zuzia nie chce ich jeść :crazy: teraz mam zamiar kupić indyki z eko - gospodarstwa bo drób akurat lubi

kroliki maja dosc tepe mieso, wiec moze dlatego. mozna wtedy je zmiksowac i zje, bo nawet nie poczuje:-D ja mam kroliki od brata, choc nie gotuje szalenie czesto

Do góry