reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

A ja dzisiaj od rana jestem zła, bo poszliśmy na basen a tam okazało się,że zmienili rozkład i nas nie wpuścili, a my w kostiumach z plecakiem pełnym rzeczy, uf..nienawidzę tak. Na pocieszenie poszliśmy do McDonalda a potem do PoundShopu kupić Lili jakąś zabawkę za funta ;-). A teraz musze się brać za obiad, czekam też na wiadomość od siostry,bo poszła dzisiaj do lekarza, trzymajcie za nią kciuki, ok?

reklama
ania ty to niepoważna jesteś, przez takie przesuwanie mebli mozesz przedwcześnie urodzić, uważaj na siebie i faktycznie daj na luz ale do jutra.
Tygrysku i kto to mówi nasz największy forumowy pracuś ;-) a tak na poważnie to zgadzam się z Tobą całkowicie przesuwanie mebli w ciąży oj oj normalnie musimy na anie138 pokrzyczeć !!!

Ainaheled pewnie że trzymamy za Twoja siostrę a który to tydzien u niej? No i koniecznie napisz co tam jej lekarz powiedział.

:confused::eek: Ja juz tez nie wiem co z tymi normami,wczoraj odebralam wyniki i przed mam 75a po 133...Normy takie same od 65-100 do lekarza ide 9 .06 ciekawe co mi powie mam tylko nadzieje ze nie bede musiala znow pic tego swinstwa chociaz babki na szkole rodzenia wczoraj mowily ze mialy wartosci zblizone i robily 75g...
blimka Jak tam after party? :) Co do pogody to u nas dzis wieje chlodniejszy wiaterek,od razu lepiej.

Hej! Tak jak teraz myślę to faktycznie przegięłam ale wszystko ok i czuję się dobrze, ale teraz boję się ja mąż wróci z pracy to też mnie opierdzieli bo miałam poczekać na niego i on miał to zrobić:sick:.
Muszę się wyłączyć bo dzwoniła do mnie siostra z sąsiedniego miasta że u nich już była a teraz idzie do nas nawałnica :szok::szok::szok:, u nich to nawet pozalewało wiadukty :szok::no:. Pa.

Spieszę Wam doniść,że u mojej siostry wszystko w porządku! Jest w ósmym tygodniu ciąży,dzidziuś ma 1,5 cm, serduszko bije,rozwija sie prawidłowo. Czyli obydwie jesteśmy w ciąży, tyle,że ona ma termin na 7 stycznia, ale może się zdarzyć,że będą rowieśnikami :-D.Bardzo się cieszę :-D:-D:-D.

Witajcie :-)
Spóźnione wszystkiego najlepszego drogie Mamusie!!!!

Przywitałam się tydzień temu i znikłam...
Ale jestem i spróbuje zaglądać częściej co wcale nie jest takie łatwe w moim przypadku :zawstydzona/y:

Czytam sobie że wszystkie robicie glukozę i z tego co pamiętam to ja w pierwszej ciąży robiłam ją koło 30 tyg, cos się zmieniło?
Jeśli tak to czeka mnie ona za jakieś dwa tyg.

Byłam też tyzień temu na wizycie i najprawdopodobniej będziemy mieć synka :D
Myślę że pewniejsze wieście będą w piątek bo ide na połówkowe usg 3d.

Pozdrawiam

reklama
hihihi no Aneczka chodziło mi o to że sto dni do terminu porodu:D:tak::-)
a mój mąż przeczytał Twój post i sie mnie zaczął dopytywać gdzie ja sobie baluje bez niego:-D:-D

Do góry