reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
no bardzo ladny jest :) Podobny do mamy czy taty ? :)

a ja sie pochwale..ze mam dzis studniowke :)
I to w dzien matki, tak sie fajnie ulozylo :)

Szymonek, tak troche do taty i moich braci, do mamy wcale. Rodzinka i znajomi to mówia tak, ci co znają tylko Bartka to mówia wykapany tatus, a ci co znaja moich rodziców i rodzeństwo to ze caly dziadek, czy np. wujek Mateusz, więc to taki mix

Aina jak ja Ci zazdroszcze tej Limanowej:-) My mamy zamiar w czerwcu wybrac sie na ostatni urlop we dwoje, gdzies w rejony Puszczy Augustowskiej. A Wy Wrzesniówki planujecie jakiś urlop?
Tygrysku Szymcio sliczny:-) No i nie omieszkalam na Niego glosu oddac;-)
Nuska moze maslanka albo kefir choc troch pomoga??

No To Dla Wszystkich Mamusiów, Tych Juz Mających Dzieci I Dla Tych Które We Wrzesniu Zadebiutują Serdeczne życzenia I Dużo Radości Z Macierzyństwa, Cierpliwości I Pociechy Z Dzidziołków

Nuśka na poparzenia jest super Panthenol w sprayu (nawet na takie żelazkowe czy piekarnikowe). Bardzo łagodzi i skóra szybciej sie goi.
Tygrysku masz ślicznego synka :)
Harsharani udanej imprezy :-). My dzisiaj jedziemy na grila do brata M. Juz sie nie moge doczekac tego pysznego mięska, sałateczki, oscypków i chrupiącego chlebka :-D

nuska- ja tez polecam panthenol ale nie wiem czy mozna go uzywac w ciazy. jesli nie to kefir, jogurt, maslanka przyniosa ulge.

reklama
Hej dziewczynki...dzisiaj w koncu mielismu ulewe,bylam w drodze na uczelnie i nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac,upaly w miescie to paskudna sprawa,gdy jest tak cieplo zastanawiam sie co tu robic w wakacje...Szczerze mowiac oboje mamy ochote wybrac sie nad polskie morze ale znajac mnie bede tam umierac w tych upałach i na plazy to raczej dlugo nie zabawie,moze lepiej nie oddalac sie od domu w TYM okresie:) Dzis rano miałam test ze sławetną glukozą-nie bylo za przyjemnie ale kto mowil ze bedzie :) Mam pytanie czy proponowano Wam tą całą ofertę na pobranie krwi pępowinowej?Wiadomo,lekarzem nie jestem i trudno mi sie ustosunkowac a od czytania głowa mi już pęka.Oferują nam zniżki ze względu na dzień matki i dzień dziecka więc fajnie gdybyśmy się już określiła. Do lekarza idę 9.06 ciekawe co on mi powie.Buzka

Do góry