reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
SieMa!:-)
Ja wciaz mam kacora giganta ( przez km fajki, bo jak pale normalnie 2 dziennie to wczoraj wybuchalam ponad paczke:szok::zawstydzona/y:)
Stas nie mial litosci nad sponiewierana mama i dal jak zwykle u dziadkow popis histerii - byl taaaaki zmeczony ale nie zasnie i koniec. Ale w chwili obecnej nastala bloga cisza wiec niedlugo i ja sie zwloke do wyrka...
Atru - espadryle to buty gdzie podeszwa jest wiazany jakby-sznurek. To moja aukcja:
Czerwone espadryle na koturnie 37 (407499367) - Aukcje internetowe Allegro

Hruda jak przygotowania na wielką podróż??? :) Jakie ciuszki panujesz zabrać sobie i Stasiowi???? Choć to trochę głupie pytanie bo pewnie tam pogoda bajkowa i same bikini by wystraczyło.
Dzieki Kasiu za pamiec. Kupilam nowy pasujacy na moje nowe 70E:szok::-D bikini, pareo, bransoletki wszytsko w odcieniu turkusowym bo jakiegos jobla mam w tym roku na ten kolor, Stasiowi czapke z nawiewka na karczek, kapielowki, kolo ratunkowe, krem z filtrem 50 i ogolnie ciuszki. W zasadzie jestesmy obkupieni, jeszcze musze tylko uzupelnic apteczke.

Dziekuje BaBonom za zyczenia imieninowe:-):tak:

witajcie :happy2:
mimo mojego podlego nastroju musze stwierdzić, że niedziela nawet fajnie mi minęła...
byłam z Jula na basenie i trochę sobie poszalałyśmy w wodzie:tak:

pamiętacie jak jakiś czas temu pisałam Wam o mojej koleżance której 2 godz po porodzie synek zmarł??
w zeszłym tyg przyjechała z rana do mnie i wyciągnęła test ciążowy :-):-):-)
jest w 6 tygodniu:-):-):-):-) ale się ciesze:-):-):-) teraz musi być dobrze:-):-):-)

Mam nadzieję,że jak zje przed kąpaniem i później tradycyjnie 270 kaszki to nie będzie głodny. Zobaczymy
myslalam, ze chcesz zastapic jedzenie po kapaniu i stad moje zdziwienie. powiem ci, ze ja tak juz probowalam i nic to nie dalo. piotrus po prostu mial taki okres, ze znowu zaczal sie budzic w nocy i samo mu przeszlo. teraz sie to zdaza bardzo zadko.

Wesele takie sobie. Nie wybawiłam się:no:. Później wkleję parę fotek.
a to czemu? :confused:

Ahhh patrzylam sie w kompa, M cos tam robil w pokoju i nikt nie dopilnowal Amandy :-( Podniosla sie trzymajac stolu i musiala poslizgnac czy cos :-( zleciala, walnela o kant i ma 3 guzy :-( Pisk niemolosierny, oddychac nie mogla z ryku,musialam z nia na ogrod wyjsc, zeby powietrza zlapala. Ma guza na czole, obok oka(najgorsze wlasnie to) i na poliku. Mam nadzieje, ze w oko jej sie nic nie stanie :-( kosc kolo oka uratowala, ale boje sie, ze bedzie miala spuchniete oczko :-( guzy guzami-znikna. Ale to oko :-( ZObaczymy rano, jak cos z okiem sie zacznie dziac, to do lekarza pojedziemy. jestem zla na siebie, na nas. Zawsze pilnuje jej zawsze, to byla sekudna, ze nie patrzylam na nia ani M, to nasza wina :-(
nie badz zla na siebie :no:. my tez mielismy ostatnio mega wypadek. piotrus wspinal sie na krzeslo w kuchni. a ze krzesla sa skladane... gotowalam obiad i nie bylam w stanie patrzyc na niego non stop. krzeslo sie przechylilo, zlozylo i sie przewrocilo. nie dosc, ze uderzyl glowka o podloge to jeszcze dostal kantem siedzenia w czolko. nawet skora troche zeszla i do dzisiaj ma blizne :-(

mimo mojego podlego nastroju musze stwierdzić, że niedziela nawet fajnie mi minęła...

pamiętacie jak jakiś czas temu pisałam Wam o mojej koleżance której 2 godz po porodzie synek zmarł??
jest w 6 tygodniu:-):-):-):-) ale się ciesze:-):-):-) teraz musi być dobrze:-):-):-)
no widzisz! :-) u ciebie tez znow zaswieci sloneczko :tak:

Hola hola czegoś tu nie rozumiem, ale to przez ten wyjazd. Gdzie jedziesz Hrudzia????? Na jak długo????? Czy Twój mężulek jest w Polsce????

Asiek będzie dobrze słońce na dworze to i może u Ciebie zaświeci mocniej. Jestem i Ty bądż dobrej myśli.

Cieszę się z Tobą.:-)

Izabela, muzyka była niezaspecjalna. Ludzie niechętni do tańczenia. Upał i duchota. Sala niby miała klimę, a i tak było nie do zniesienia w środku. Każdy uciekał na dwór. O 4 byliśmy w domu i spaliśmy do 10 i o dziwo się wyspaliśmy:baffled::szok:

hej kobietki!!
troche jestem zla!! przebrnelam juz przez wasze wpsisy, nadawlaam cytatow do odpowiedzi, naprodukowalam sie, a tu przyszla julitka poklepla w klawiature i wylogowala mnie z kompa!!juz kolejny raz tak, jak ona to robi??? no i teraz nie jestem w stanie tego odtworzyc-hliip. hlip

Hola hola czegoś tu nie rozumiem, ale to przez ten wyjazd. Gdzie jedziesz Hrudzia????? Na jak długo????? Czy Twój mężulek jest w Polsce????

Asiek będzie dobrze słońce na dworze to i może u Ciebie zaświeci mocniej. Jestem i Ty bądż dobrej myśli.
Asiek - :tak::-):tak::-):tak::-):tak::-):tak:

A ja jade do meza za 2 tygodnie:-) i na te Jamajke ale dopiero 8 wrzesnia

Majandra - a gdzie byl Macius "sprzedany"?;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry