majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
No, chociaż Kasia o mnie pamiętała:-)Ciekawe jak Majandra po weselu???
Wesele takie sobie. Nie wybawiłam się. Później wkleję parę fotek.
Dziękuję za życzenia imieninowe:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No, chociaż Kasia o mnie pamiętała:-)Ciekawe jak Majandra po weselu???
Dzieki Kasiu za pamiec. Kupilam nowy pasujacy na moje nowe 70E bikini, pareo, bransoletki wszytsko w odcieniu turkusowym bo jakiegos jobla mam w tym roku na ten kolor, Stasiowi czapke z nawiewka na karczek, kapielowki, kolo ratunkowe, krem z filtrem 50 i ogolnie ciuszki. W zasadzie jestesmy obkupieni, jeszcze musze tylko uzupelnic apteczke.Hruda jak przygotowania na wielką podróż??? Jakie ciuszki panujesz zabrać sobie i Stasiowi???? Choć to trochę głupie pytanie bo pewnie tam pogoda bajkowa i same bikini by wystraczyło.
myslalam, ze chcesz zastapic jedzenie po kapaniu i stad moje zdziwienie. powiem ci, ze ja tak juz probowalam i nic to nie dalo. piotrus po prostu mial taki okres, ze znowu zaczal sie budzic w nocy i samo mu przeszlo. teraz sie to zdaza bardzo zadko.Mam nadzieję,że jak zje przed kąpaniem i później tradycyjnie 270 kaszki to nie będzie głodny. Zobaczymy
a to czemu?
Wesele takie sobie. Nie wybawiłam się. Później wkleję parę fotek.
nie badz zla na siebie . my tez mielismy ostatnio mega wypadek. piotrus wspinal sie na krzeslo w kuchni. a ze krzesla sa skladane... gotowalam obiad i nie bylam w stanie patrzyc na niego non stop. krzeslo sie przechylilo, zlozylo i sie przewrocilo. nie dosc, ze uderzyl glowka o podloge to jeszcze dostal kantem siedzenia w czolko. nawet skora troche zeszla i do dzisiaj ma blizne :-(Ahhh patrzylam sie w kompa, M cos tam robil w pokoju i nikt nie dopilnowal Amandy :-( Podniosla sie trzymajac stolu i musiala poslizgnac czy cos :-( zleciala, walnela o kant i ma 3 guzy :-( Pisk niemolosierny, oddychac nie mogla z ryku,musialam z nia na ogrod wyjsc, zeby powietrza zlapala. Ma guza na czole, obok oka(najgorsze wlasnie to) i na poliku. Mam nadzieje, ze w oko jej sie nic nie stanie :-( kosc kolo oka uratowala, ale boje sie, ze bedzie miala spuchniete oczko :-( guzy guzami-znikna. Ale to oko :-( ZObaczymy rano, jak cos z okiem sie zacznie dziac, to do lekarza pojedziemy. jestem zla na siebie, na nas. Zawsze pilnuje jej zawsze, to byla sekudna, ze nie patrzylam na nia ani M, to nasza wina :-(
no widzisz! :-) u ciebie tez znow zaswieci sloneczkowitajcie
mimo mojego podlego nastroju musze stwierdzić, że niedziela nawet fajnie mi minęła...
byłam z Jula na basenie i trochę sobie poszalałyśmy w wodzie
pamiętacie jak jakiś czas temu pisałam Wam o mojej koleżance której 2 godz po porodzie synek zmarł??
w zeszłym tyg przyjechała z rana do mnie i wyciągnęła test ciążowy :-):-):-)
jest w 6 tygodniu:-):-):-):-) ale się ciesze:-):-):-) teraz musi być dobrze:-):-):-)
Cieszę się z Tobą.:-)witajcie
mimo mojego podlego nastroju musze stwierdzić, że niedziela nawet fajnie mi minęła...
byłam z Jula na basenie i trochę sobie poszalałyśmy w wodzie
pamiętacie jak jakiś czas temu pisałam Wam o mojej koleżance której 2 godz po porodzie synek zmarł??
w zeszłym tyg przyjechała z rana do mnie i wyciągnęła test ciążowy :-):-):-)
jest w 6 tygodniu:-):-):-):-) ale się ciesze:-):-):-) teraz musi być dobrze:-):-):-)
Asiek - :-):-):-):-)Hola hola czegoś tu nie rozumiem, ale to przez ten wyjazd. Gdzie jedziesz Hrudzia????? Na jak długo????? Czy Twój mężulek jest w Polsce????
Asiek będzie dobrze słońce na dworze to i może u Ciebie zaświeci mocniej. Jestem i Ty bądż dobrej myśli.
:-):-):-):-)
A ja jade do meza za 2 tygodnie:-) i na te Jamajke ale dopiero 8 wrzesnia