no dobra, ale ja teraz samotna więc przymusowo na odwykuto co to moze teraz o seksie?
reklama
no nie, nie pisze z Tobą;-) a u mnie posuchaMężuś u nas już swój limit wyczerpał na ten tydzień. hhihihihi a dopiero poniedziałek;-)
sex a co to kurcze jest?????
Enia - do pogadania Twój chłop nam niepotrzebny.
Szczerze, to mnie to ostatnio srednio interesuje, padam na pysk o 24tej, maz przychodzi do wyrka godzine pozniej na rzęsach i jak raz na tydzien jest, to jest dobrze. Najwieksza chcice mialam w ciazy.
Szczerze, to mnie to ostatnio srednio interesuje, padam na pysk o 24tej, maz przychodzi do wyrka godzine pozniej na rzęsach i jak raz na tydzien jest, to jest dobrze. Najwieksza chcice mialam w ciazy.
no nie, nie pisze z Tobą;-) a u mnie posucha
Jak to Atru napisala, sex to takie zwierzatko, jadlo mi z ręki
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
A ja wręcz odwrotnie. Dopiero od niedawna mam. My już dziś po. Najwieksza chcice mialam w ciazy.
no nie, nie pisze z Tobą;-) a u mnie posucha
U mnie też ostatnio była posucha, ale z mojego powodu, brak apetytu na ten rodzaj sportu. Mężus ubolewał, straszył skokiem w bok, związek wisiał na włosku, kłótnie nie z tej ziemi ( oczywiście nie przy dzieciach, tylko w łazience jak poszły spac). MAm nadzieję, że wszystko wróciło do normy. Ale się wylewna zrobiłam.
reklama
Podziel się: