reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam dziewczyny :)

Etka mój R poparzył się jak miał 2 latka, podleciał do bani z wrzątkiem i zribił "ciap" to ciap zamieniło się w horror dla całej rodziny. Ma blizne na przedramieniu, ale jak pisze Iza to były czasy zrywania strupka :wściekła/y::no: tak więc mam nadzieję, że z dzisiejszymi poglądami lekarzi i lekami Bartusiowi zostanie nieprzyjemne wspomnienie tylko, choć pewnie maluszek zapomni o bólu i całym zajściu :-)

Enia życzę zdrówka Twojemu tacie i trzymam kciuki za niego!!!!:laugh2:

Justyna wg mnie powinnaś się odezwać bez względu na to czy ktoś się obrazi czy nie. Niemądry byłby ktoś gdyby za takie coś się obruszył.

reklama
Wirajcie mamuśki.

My wczoraj mielismy wzyte domową rehabilitantki.
Dostalam do robienia z nim kilka ćwiczej Vojty. Stas darł sie w niebogłosy, usmarkał do pasa, a tesciowie o malo co na zawal nie odeszli. Malo przyjemne, ale bede z nim cwiczyc.

Etka - strasznie mi szkoda Bartusia, rozumiem Twoj żal do dziadka. Mam mnadzieje, ze juz goi sie ladnie i maly nie cierpi.
Justyna - Nie wiem jak ja bym sie zachowywala bedac swiatkiem takiej sytuacji i nie jestesmy super nianiami zeby mowic innym co maja robic, ale ja to bym takich ludzi jak ten szwagier sama wytrząsnęła i wyszarpala, jak mozna traktowac tak dzieci. Co za dureń głupi, przeciez to biedne dziecko nie wie o co chodzi, raz szarpany raz buziaka, albo dac buziaka bo wyszarpie, ja juz bym wykochala tego tatuska.
Enia - jak tam dzis Krzysio?
Luandia - Tobie to dobrze... :tak:

Hejka.

Zupka ugotowana, dom ogarnięty, dziecko wyprawione do przedszkola, a mały śpi już od pół godziny- ciekawe jak długo.
Dziś w przedszkolu robią Dzień Matki i Ojca, więc idziemy a Adasia podrzucam mamie. MAjeczka przejęta.

Kasia u nas też babcia miała raka i od jego wykrycia zwinęła się w pół roku. Twojej babci życzę zdrówka, i oby się tak nie stało jak u mnie,
Justyna - ja bym chyba nie wytrzymała, gdybym była świadkiem czegoś takiego. Gratuluję ząbków.

Cześć dziewczyny,
Na początku to Wszystkim mamusiom składam spóźnione życzenia o okazji Dnia Mamusi:)
Jestem dzisiaj na forum po dość długiej przerwie, patrze na wszysskie dzieciaki i az serce sie smieje jak one wszystkie szybko rosna!!!
Pozdrawiam wszystkich

Witajcie dziweczyny.U nas brzydka,deszczowa i zimna pogoda.Wczoraj bylo przpieknie i bardzo dobrze to wykorzystalismy.Kurcze chyba przed chwila zagrzmialo:szok::szok::szok:
Justyna gratuluje zabka
Etka duzo zdrowia dla synka,niech wraca jak najszybciej do zdrowia.

Moj M jak byl dzieckiem to sciagnal na siebie misecze z goraca kaszka i ma teraz na bicepsie dwie blizny,niewielkie ale zawsze cos.Madra lekarka czy lekarz nie pamietam zdarla z niego kawalek bluzeczki ktora mu sie wtopila w skore.:wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj dostalismy mala paczke od tesciowej z sukieneczkami,zabawkami i innymi prezentami dla Naomi.Jak bede miala czas to porobie zdjecia i wkleje na zamkniety.
Ide se zrobic kawy bo przez ta pogode zaraz zasne na stojaco.

Witam :-)
Dostałam tylko te, które domawiałam przez internet.

A to faktycznie lipa z tym całym konkursem ja dostałam wszystko ale zamawiałam tylko przez neta bo z wcześniejszego zamówienia nic nie mieli.

Wirajcie mamuśki.

My wczoraj mielismy wzyte domową rehabilitantki.
Dostalam do robienia z nim kilka ćwiczej Vojty. Stas darł sie w niebogłosy, usmarkał do pasa, a tesciowie o malo co na zawal nie odeszli. Malo przyjemne, ale bede z nim cwiczyc.

Biedny Staś a i Tobie życzę dużo siły i wytrwałości w ćwiczeniach bo na pewno Ci ciężko kiedy on tak płacze ale to wszystko dla jego dobra. Buziaczki dla Staśka

Hejka.

Zupka ugotowana, dom ogarnięty, dziecko wyprawione do przedszkola, a mały śpi już od pół godziny- ciekawe jak długo.
Dziś w przedszkolu robią Dzień Matki i Ojca, więc idziemy a Adasia podrzucam mamie. MAjeczka przejęta.

.
Perfekcyjna pani domu :-) brawo a ja za to dla odmiany mam lenia nic mi się nie chce brrrr "żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce " :baffled:

Nuśka dziś wyjątkowo jestem taka nakręcona. Zdarza mi się to 1-2 razy w m-cu. Wczorajszy obiad był na odpierdziel, jakieś odgrzewańce:tak:, ale mały miał słoiczek,:-D musiał go skończyc, a dla taty-jednej osoby sszkoda więcej garów brudzic.:tak: Ja tam nie muszę jeśc.

HEY!

Wpadlam sie tylko przywitac, nic ciekawego sie nie wydarzylo, pogoda fajna, bo cieplutko i parno, ale slonce nie prazy, wiec idziemy na spacerek i do znajomej na kawke. Wpadne potem. Zycze milego dnia!

Witam :-)

A to faktycznie lipa z tym całym konkursem ja dostałam wszystko ale zamawiałam tylko przez neta bo z wcześniejszego zamówienia nic nie mieli.
a mi napisali że ubranka już są w sklepie a jak zajechalam to okazalo się że jeszcze ich nie ma że oni tylko porozsylali smsy a ubranek do sklepu jeszcze nie:no::wściekła/y:

a u nas wszystko ok. Pogoda śliczna, dzieci zdrowe:tak: wlaśnie przed chwilą zjedliśmy obiadek i znowu zmykamy na dwór:tak: przez tą pogode to nawet brak czasu na BB ale wieczorem postaram się zajrzeć:tak:

Etka mam nadzieję że Bartuś się już lepiej czuje:tak:

reklama
Hej, hej pamiętacie mnie jeszcze????
Chyba się nie stęskniliście za mną???

Właśnie wróciliśmy ze szpitala z Bartusiem.Byliśmy od wtorku na chirurgi we Wrocławiu bo poparzył sobie rękę i miał II st.poparzenia :szok: Przeżyliśmy KOSZMAR!!!! Cudem że nie musimy mieć przeszczepu!!!!! I to najważniejsze!!!!!

Idę poczytać co nie co...chociaż trochę co u was :tak:
Strasznie mi przykro z powodu wypadku dzieciaczków... Dziadek zachował się bardzo nieodpowiedzialnie i był wyraźnie niesprawiedliwy dla ciebie. W końcu wszystko wydarzyło się w jego pokoju i w jego obecności. Pewnie sam był wściekły na siebie, ale tą złość wylał na twoją głowę. Niepotrzebnie.

A u mnie dzień jak co dzień. Pogoda taka jakaś dziwna, niby pochmurno a parno i gorąco. O, właśnie wyszło słońce i zaczęło smalić. Idę kończyć obiad, bo za godzinę ślubny wraca z pracy. Ja od dzieci dostałam wczoraj różyczkę, bardzo to miłe :tak:

Pozdrawiam i zajrzę później!

Do góry