reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Czy tylko moje dziecko na tym forum jest niejadkiem:wściekła/y:
Niestety nie pomogę Póki co ja nie narzekam właśnie zjadł obiadek 190 g a pewnie jakby było więcej to tez by nie pogardził. ale cichoszaaaaaaa by nie zapeszyć o i teraz po obiadku nawija jak szalony a baba baba bybyby ababa byby bebe ałałłłł łała cokolwiek miało by to znaczyć i tak uwielbiam tego słuchać

Nie watpie ale zawsze jedna bylaby "w suchym":-D:laugh2::rofl2:

:rolleyes:

zarejestrowalam sie na polkach, zaraz bede glosowac na Bartka. Dziewczyny głosować!

Luandzia - moj nie jest wszystkożerca, ale w miare je. Nie zjada 5 * 200 ml jak to jest w schemacie, gdzieś 4*150 ml i 1*250 (obiadek). Obiadek pochłania za to jak dziki. Sama mu gotuję :-)

zhaaaaaaaaaia(O*O m,77 77777777777777 mnhuinm

Igorek pozdrawia ciocie tak się rwał do tego że mu pozwoliłam i prezentuje co wyszło powyżej

Witajcie!!
Luandzia - gratulacje dla Zuzi! Dla mnie masz to nie jest pranie mózgu, ale co za dużo to nie zdrowo. Mam nadzieję, że to będą takiwe włąśnie dla dzieci msze na luzie, bo jednak ją poślę na te kolonie
Kasia - wiem, gdzie będziesz pracować:tak: Napewno Ci się tam spodoba.:blink:

A co do jedzenia, to Krzysiu miał dzisiaj ciężki dzień i wszystko było na NIE:no:.
Płakał z głodu i nic nie chciał:-(, a ja nad nim, że jest dzisiaj taki nieszczęśliwy:baffled: W południe się przespał i wstał zupełnie odmieniony i zadowolony:tak:, a ja dalej czuje się zdołowana:-( Ale co tam...

Oddałam już głos na Bartusia:-)

Mamy jakiegos zbiorowego lenia czy jak to nazwac.Mi tez sie niechce nic pisac.Mam dostac @ i chodze jakas otepiala i niewyspana bo Naomi zle sypia od 3 nocy.Ja mam do tego stresa bo budzi troche chlopakow(wspollokatorow)i mam wrazenie ze powoli maja tego dosyc.Coraz bardziej tesknie za rodzina w Polsce i chciala bym wracac tam juz,teraz,natychmiast.

Dobry pomysl z tym nowym watkiem,ja juz wyslalam zdjecie Naomi do tego konkursu.Moze chociasz raz mi sie poszczesci.Naomi non stop placze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mam juz dosyc.Ktos mowil ze mial ochote wyskoczyc z okna,ja mam tak teraz.Ale by mi to nie pomoglo bo mieszkam na parterze:-D

Naomi - ja rozmumiem twoje rozgoryczenie zwiazane z mieszkaniem nie-samemu. Tzn jestem w stanie sobie to wyobrazic. Moj J tez swego czasu, jak wiekszosc emigrantow, mieszkal "na kupie" z Polakami i bardzo zle to wspomina i bynajmniej nie chodzi o tych ludzi. Nigdy nie mieszkalam z kims w sens ie wspolokatora zza sciany, poza tym jestem jedynaczka wiec w tej kwestii jestem bardzo wymagajaca. Wiec wspolczuje
Enia - glowa do gory:tak::-)
A mnie dzis czeka degustacja prawdziwego paryskiego winka, serow i jakiegos przepysznego kremu kasztanowego. Kolezanka wlasnie wrocila z Paryza i mamy do obejrzenia 1300 fotek:szok: no i ta rozpustna konsumpcje:baffled::-D...musze tylko usmazyc wzorcowe nalesniki- do tego kremu rzecz jasna....ehh przydalby sie taki szczurek jak z filmu Ratatuj:-D:laugh2::rofl2:

reklama
dziewczyny zawiodłam sie na Was. Żadna mi nie współczuje, że nie jadę na ten cholerny spływ. Myślała, że mnie pocieszycie, a teraz to nawet dzieciaki mnie dobijają, niech te potworki już idą spac. O Matulo jak jestem wredna, niedobra. Ja chcę wódki, chcę się nawalic jak na moim panieńskim, dzie facet musiał stanąc taksówką, abym mu auta nie zażygała. Pomocy.

Już mi trochę lepiej. Dzięki , że mnie wysłuchałyście, sorki przeczytałyście. Qrwa.

Do góry