reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wrześniowe mamy 2025

reklama
A z imbirem coś próbowałaś?
Mnie lekarz zapisał tabletki Bonjesta ale jak na razie ich nie brałam nie jest aż tak źle ...jednak sprawdzając skład one zawierają witaminę b6 w znacznej ilości więc może zamiast nich warto spróbować innych produktów bez recepty dedykowanym ciężarnym.Ja mam w domu krople imbirowe z Wit B6 ( były kupione w Turcji ) ale znalazłam też podobne dostępne u nas .Na pewno nie będą tak skuteczne jak tabletki na receptę ale wydaje mi się ,że mogą pomóc .

Załączniki

• Screenshot_2025-02-24-13-45-58-070_pl.allegro.jpg
    Screenshot_2025-02-24-13-45-58-070_pl.allegro.jpg
    260,7 KB · Wyświetleń: 24
Hej dziewczyny jak tam? Ja jak nie zaparcia to dziś mnie czyści. Mam 14.30 wizytę 🙂 a w poniedziałek prenatalne. Ależ mi się dłużyły te dni do wizyty a nawet nie wiem kiedy zleciało. Smacznego tłustego czwartku 😄💋

Hej dziewczyny jak tam? Ja jak nie zaparcia to dziś mnie czyści. Mam 14.30 wizytę 🙂 a w poniedziałek prenatalne. Ależ mi się dłużyły te dni do wizyty a nawet nie wiem kiedy zleciało. Smacznego tłustego czwartku 😄💋
Może to nerwy przed wizytą mają na ciebie taki wpływ .Mnie też dni od wizyty do wizyty strasznie wolno płyną a jak się zbliża termin to znów właśnie dochodzi stres czy wszystko będzie dobrze ? ...Ja mam kolejną wizytę 11.03 a prenatalne 20.03 i na samą myśl paraliżuje mnie stres i strach .Daj znać po wizycie jak się ma mały człowieczek ♥️

Może to nerwy przed wizytą mają na ciebie taki wpływ .Mnie też dni od wizyty do wizyty strasznie wolno płyną a jak się zbliża termin to znów właśnie dochodzi stres czy wszystko będzie dobrze ? ...Ja mam kolejną wizytę 11.03 a prenatalne 20.03 i na samą myśl paraliżuje mnie stres i strach .Daj znać po wizycie jak się ma mały człowieczek ♥️
Oczywiście 💕 ja dziś wizyta a w poniedziałek prenatalne 🙂

reklama
Do góry