Na ostatni dzień września wg apki ale jeszcze niepotwierdzone przez lekarza, póki co tylko potwierdziliśmy, że jest gdzie ma być, czekam na wiem że to głupie ale boję się nawet myśleć tak daleko@Klemensa na kiedy masz termin porodu? Dopiszę Cię w pierwszym poście
reklama
Ja tak pomiędzy - w sensie z jednej strony bardzo chcę a z drugiej tak bardzo się boję ucieszyć jakby to oznaczało że nie wyjdzie. Straszne huśtawki nastrojów mam i jak bardzo się cieszę tak bardzo się boję albo bardziej a jednocześnie czuję taki spokój. Oszaleć idzieTo co chyba można byłoby dopinać zamknięte forum? No wiem jak Wy ale już bym usiadła i spisywała wszystko co trzeba kupić począwszy od ubranek po kosmetyki
boboo
Zaciekawiona BB
Ja też mam 4 lutego.Widzę że na 4 dzień lutego jest nas kilka na usg
montebello
Aktywna w BB
Jasne, no to jak będzie serducho dasz znać. Wiem że to takie nierealne myśleć już o swoim porodzie i jakiejś konkretnej jego dacieNa ostatni dzień września wg apki ale jeszcze niepotwierdzone przez lekarza, póki co tylko potwierdziliśmy, że jest gdzie ma być, czekam na wiem że to głupie ale boję się nawet myśleć tak daleko
Ja też zaliczyłam w piątek wizytę u gina, z USG wychodzi termin 2 dni wcześniej, więc Haribo się rozwija prawidłowo, ale jedyne co mnie martwi że miał szybką akcję serca 181 ud/min, ale teoretycznie w 8-9 tygodniu tak może być. Zobaczymy jak będzie dalej.
Kropeczka2630
Zaciekawiona BB
Chyba można pomyśleć o tym zamkniętym.To co chyba można byłoby dopinać zamknięte forum? No wiem jak Wy ale już bym usiadła i spisywała wszystko co trzeba kupić począwszy od ubranek po kosmetyki
Ja już słyszałam serduszko a i tak się denerwuje przed kolejną wizytą czy wszystko u malucha okej i czy się dobrze rozwija. Też mam takie wahania nastrojów. To chyba u mnie największy objaw. Oprócz ciągłego zmęczenia.Ja tak pomiędzy - w sensie z jednej strony bardzo chcę a z drugiej tak bardzo się boję ucieszyć jakby to oznaczało że nie wyjdzie. Straszne huśtawki nastrojów mam i jak bardzo się cieszę tak bardzo się boję albo bardziej a jednocześnie czuję taki spokój. Oszaleć idzie
Fifiifabio
Zaciekawiona BB
Też mam nastroje co 5 min różne, mój mąż już nawet nie chce zaczynać rozmowy bo się boi :-). A ja już mam mega stresa przed czwartkiem czy będzieChyba można pomyśleć o tym zamkniętym.
Ja już słyszałam serduszko a i tak się denerwuje przed kolejną wizytą czy wszystko u malucha okej i czy się dobrze rozwija. Też mam takie wahania nastrojów. To chyba u mnie największy objaw. Oprócz ciągłego zmęczenia.
Cześć dziewczyny ! Mam na imię Patrycja i mam 32 lata. To moja 3 ciąża. Mam córeczkę w kwietniu kończy 5 latek. I teraz taka trochę planowana /nieplanowana niespodzianka.
2 kreski zobaczyłam na teście 13 stycznia,byłam u lekarza który nic nie widział na USG, podejrzewał pozamaciczna ciążę. Zrobiłam betę wynik prawie 4000 na USG powinno już być coś wsiadać przy 1500 stres ogromny, ale przypomniałam sobie że tak samo było z moją Lili
Następnego dnia poszłam do innego lekarza i okazało się że jest pęcherzyk. Jutro mam wizytę. Sprawdzić czy jest zarodek.
Trzymajcie kciuki
2 kreski zobaczyłam na teście 13 stycznia,byłam u lekarza który nic nie widział na USG, podejrzewał pozamaciczna ciążę. Zrobiłam betę wynik prawie 4000 na USG powinno już być coś wsiadać przy 1500 stres ogromny, ale przypomniałam sobie że tak samo było z moją Lili
Następnego dnia poszłam do innego lekarza i okazało się że jest pęcherzyk. Jutro mam wizytę. Sprawdzić czy jest zarodek.
Trzymajcie kciuki
Jeśli lekarz kazał przyjść jeszcze za tydzień jest nadzieja Trzymam mocno kciuki aby było wszystko dobrzeAle czytając odpowiedzi na moj temat za dużo nie liczę
reklama
Jeenny
Fanka BB :)
ja też 4Widzę że na 4 dzień lutego jest nas kilka na usg
Podziel się: