reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wrześniowe mamy 2025

Cześć. Podczytuję was od początku i chciałam nieśmiało, bardzo ostrożnie dołączyć. To moja czwarta ciąża. Pierwsza i trzecia poroniona, w październiku skończyło się zabiegiem w 10tc. Z drugiej córka, już prawie 2 latka. Dzisiaj z om wypada mi 6+0 i na usg widoczne ♥️ także ostrożnie dołączam choć się boje. Następna wizyta za 3 tygodnie więc to będzie bardzo długi czas, bo strasznie nie lubię i stresują mnie te początkowe tygodnie
Ja też się boję bo jestem 23 dni po transferze masa leków pierwsza poroniona w 8 tygodniu wczoraj byłam na USG lekarz powiedział że wszystko ok kolejna wizyta za dwa tygodnie i znowu ta niepewność ale staram się myśleć pozytywnie trzymam kciuki za powodzenie u ciebie i żeby wszystko było dobrze 🥰

reklama
Cześć. Podczytuję was od początku i chciałam nieśmiało, bardzo ostrożnie dołączyć. To moja czwarta ciąża. Pierwsza i trzecia poroniona, w październiku skończyło się zabiegiem w 10tc. Z drugiej córka, już prawie 2 latka. Dzisiaj z om wypada mi 6+0 i na usg widoczne ♥️ także ostrożnie dołączam choć się boje. Następna wizyta za 3 tygodnie więc to będzie bardzo długi czas, bo strasznie nie lubię i stresują mnie te początkowe tygodnie
Trzymam mocno kciuki 🤞❤️

Cześć Dziewczyny. Gratulacje! Ja mam w poniedziałek pierwszą wizytę u gina. :). Termin sobie wyliczyłam na 26.08, ale że pierwszy poród miałam w 41 +3 i tym razem mam przeczucie że rozwiązanie może wypaść później, więc chętnie dopiszę się do tego wątku wrześniowego! :) zaraz będę nadrabiać Wasze posty :)

Cześć Dziewczyny. Gratulacje! Ja mam w poniedziałek pierwszą wizytę u gina. :). Termin sobie wyliczyłam na 26.08, ale że pierwszy poród miałam w 41 +3 i tym razem mam przeczucie że rozwiązanie może wypaść później, więc chętnie dopiszę się do tego wątku wrześniowego! :) zaraz będę nadrabiać Wasze posty :)
Witamy i 🤞za wasze wizyty!

U mnie dzisiaj aplikacja pokazuje 8 tydz i 2 dni. Od około 2 tygodni mam codziennie mdlosci.. były dni kiedy potrzebowałam je zajadać je bułkami pszennymi bo nic innego mi nie podchodziło.. a teraz mimo że ciągle mnie odrzuca na myśl o jedzeniu, trochę się zmuszam i jak już zjem kilka gryzów to uda się zjeść posiłek do końca ze smakiem. Nie mogę się doczekać poniedziałkowej wizyty u gina. :)

Czy niedługo zmienimy ustawienia tej grupy na prywatną? Żeby tylko osoby zapisane do niej mogły widzieć posty? :) Co myślicie?

U mnie dzisiaj aplikacja pokazuje 8 tydz i 2 dni. Od około 2 tygodni mam codziennie mdlosci.. były dni kiedy potrzebowałam je zajadać je bułkami pszennymi bo nic innego mi nie podchodziło.. a teraz mimo że ciągle mnie odrzuca na myśl o jedzeniu, trochę się zmuszam i jak już zjem kilka gryzów to uda się zjeść posiłek do końca ze smakiem. Nie mogę się doczekać poniedziałkowej wizyty u gina. :)

Czy niedługo zmienimy ustawienia tej grupy na prywatną? Żeby tylko osoby zapisane do niej mogły widzieć posty? :) Co myślicie?
Musimy jeszcze trochę poczekać, ale jak już uzbieramy wszystkie wrześniowe mamy to myślę że jak najbardziej 👍

Hej. Ja już po wizycie, u mnie 7 tydz. Serduszko widać, maleństwo ma 0.5 cm. Jesteśmy szczęśliwa że wreszcie coś wiem, następna wizyta za 3 tygodnie. Termin porodu wstępnie na 4 września ;)
Super piękne wieści 😊 Ja mam dziś na 15 15 i już mi się dłuuży. Zwłaszcza że byłam 1,5 tygodnia temu i lekarka na NFZ nie widziała zarodka. Ale teraz idę prywatnie do jednego z lepszych gin w moim mieście. Ogólnie jestem dobrej myśli bo te mdłości mnie dobijają 🤢

reklama

ja myślę, żeby jeszcze poczekać z tydzień lub dwa i dać szansę innym mamom 😉

Do góry